Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (740. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun asıl sonlarını sadece Ciri ile yapılan görüşmeler etkiliyor.
    İlişkiler ve diğer bazı yan görevler (bahsettiğiniz) getirdiğiniz sondaki olan olayları değiştiriyor sadece.
  • Arkadaşlar oyunun ps4 sürümü stabil hale geldi mi ?
  • N_Drake kullanıcısına yanıt
    %100 stabil değil ama öncekine göre çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki tam stabil olmaması fazla sorun yaratıyor mu?

• baarkadaşar windows 10 var yüklü bende oyun açılmıyor sebebini bilen varmı steamda çalışıyor die gösteriyor ama ekranda bişey yok
  • Arkadaşlar ben Blood and Wine ek paketini yükledim. Daha öncesinde de NG+'da saveim vardı. Ben şimdi saveden NG+'a devam ediyorum ama BAW ek paketinin görevleri hiçbir yerde karşıma çıkmadı. Ben ileride nasıl başlayacağım bu ek pakete? Direkt New Game'den BAW'a başlayabiliyorum ama o kadar item falan topladım. Onların yok olmasını istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jungleboogie92 -- 21 Temmuz 2016; 16:34:47 >
  • Oyunu iki kez bitirdim. Kitapların da 4 tanesini okudum. Elde kalmadı bir şey. Boşlukta hissediyorum kendimi

• Dandelion'ı kurtarma görevinden sonra baw görevleri aktif olması gerekiyor. İlan tahtasından görevi alıyorsun

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman. Ben daha oralara gelmemiştim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Düşmanları hep seviyene göre tutma olayı iyi güzel hoş ama fareler de senin levelinde olunca 2 saniye içinde ölüyorsun :) bunu ayarlamayı unutmuşlar herhalde.

Ayarlardan seçim şansının bize verilmesine rağmen bence gereksiz bir ekleme olmuş. Orjinal hali daha güzel. Senden 10-15 lvl yüksek yaratığı 15-20 dak dövüş sonrasında kesmeğin verdiği zevk bir ayrı
  • Upscale ayarından bahsediyorsunuz sanırım, o ayar açık olsada sizden 10-15 lvl yüksek yaratık bulunabiliyor etrafta, sadece oyuncunun seviyesinden düşük düşmanların seviyesini eşitliyor.
    İyi düşünülmüş bir ekleme bence sadece Death March yetmiyordu
  • Ha bak bunu bilmiyordum İyi düşünülmüş gerçektende Benim aklımda nereden öğle kalmış bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Upscale ayarından bahsediyorsunuz sanırım, o ayar açık olsada sizden 10-15 lvl yüksek yaratık bulunabiliyor etrafta, sadece oyuncunun seviyesinden düşük düşmanların seviyesini eşitliyor.

nasıl yapıyoruzzz onu
  • B&W haritasında şu bölge Türkiye haritasına aşırı benziyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

B&W haritasında şu bölge Türkiye haritasına aşırı benziyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

hocam yeni harita mı geliyor adı ne şehrin
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    En son çıkan Blood and Wine dlcsiyle gelen Toussaint bölgesinin haritası bu.Bundan sonra başka dlc çıkmayacak.

• Funder kullanıcısına yanıt
    hocam oyunun sonu bellı ama devam mı edıyor bit iynı
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Ayarlar da oynanis kisminda olmasi lazim uzun zamandir girmiyorum oyuna baska biryerdede olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Upscale ayarından bahsediyorsunuz sanırım, o ayar açık olsada sizden 10-15 lvl yüksek yaratık bulunabiliyor etrafta, sadece oyuncunun seviyesinden düşük düşmanların seviyesini eşitliyor.

aynen upscale olayından bahsediyordum. Ama fareler o işi bozuyor witcher dünyasının en zorlu boss u fareler oluyor

• upscale ayarını nereden açıyorsunuz? Benim oyun çok kolaylaştı en zorda oynamama rağmen
  • 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.