Binbaşı
24 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 100 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Crusader Kings III Türkçe Yama (%100) [Strategyturk]

Strategyturk Crusader Kings III Türkçe Yama Çalışması

Merhaba arkadaşlar. Bugün 19.00 saatinde çıkış yapmış Crusader Kings III oyunu Strategyturk tarafından türkçeye çevrilmiştir. Yamanın ana konusu ve indirme sayfası aşağıda bulunuyor.

Ekran Görüntüleri

Crusader Kings III Türkçe Yama (%100) [Strategyturk] Crusader Kings III Türkçe Yama (%100) [Strategyturk] Crusader Kings III Türkçe Yama (%100) [Strategyturk]
Crusader Kings III Türkçe Yama (%100) [Strategyturk] Crusader Kings III Türkçe Yama (%100) [Strategyturk] Crusader Kings III Türkçe Yama (%100) [Strategyturk]

Strategyturk Imperator: Rome Türkçe Yaması

Merhaba arkadaşlar, 25 Nisan günü çıkan yeni bir Paradox Interactive oyunu olan Imparator: Rome çevirisi Strategyturk tarafından hazırlandı. Yamanın orjinal konusu aşağıda bulunan linktedir.

Ekran Görüntüleri

Çeviri Linki

https://forum.strategyturk.com/konu-imperator-rome-turkce-yama-ana-konu
4 yıldır Abra A7 kullanıyorum. Gayet memnundum ama artık yeterli gelmemeye başladı. Piyasada en uygun bu ürünü buldum. Eski bilgisayarımdaki 1tb hdd ve 128 gb ssd'yi aktarmayı düşündüğümden özelleştirme olarak hdd eklemeyeceğim. 120 hz ekran özelleştirmesini gereksiz buluyorum. Sizce gerçekten önemli midir ?
Windows için şu tarz tek kullanımlık bir key düşünüyorum ;https://www.foxngame.com/windows-10 ilk defa deneyeceğim güvenilir midir ?

Intel® Coffee Lake Core™ i7-8750H 6C/12T; 9MB L3; 8GT/s; 2.2GHz > 4.1GHz; 45W; 14nm
6GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1060 192-Bit DX12
16GB (2x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM
XPG 256GB M.2 Sata PCIe 3.0 x2 (Okuma: 1000 MB/s - Yazma: 800 MB/s)
17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran

Özelleştirmeler ile 6822 tl'ye geliyor. Ve tabi konuyu açmamın asıl sebebi olan soruyu sorayım. Sizce daha iyi bir alternatifi var mıdır ?

Bu şekilde bir e-mail geldi. Paypal kapandığından beri kullanmıyorum şuanda giriş yapmaya çalıştığımda kart bilgilerimi falan istiyor o yüzden giriş yapmıyorum. Bu mail biraz korkuttu beni. Yanlış yollanmış olabilir mi yoksa birileri benim üzerimden iş mi yapıyor ?

Herkeste oluyor sanmıştım ama sadece bende oluyor herhalde. Nasıl çözerim bu sorunu ?
Arkadaşlar arkadaşıma gift yoluyla hediye almak istedim ama yanlışlakla gelen koda kendi steam hesabımdan girdim. Dolayısıyla hediye teklifi bana geldi ama ben oyuna zaten sahibim. Reddedersem bidaha teklif aktif olmaz diye korkuyorum. Kabul edersemde oyunu arkadaşıma gönderebileceğim bir şekilde kopya olarakmı verir bana yoksa oyun kaybolurmu. ?
Arkadaşlar borcum ne kadar bilemedim internette aradığımdada kafamı bayağı karıştırdı. O yüzden bi sorayım dedim .

Hesap özetinden baktığımdaysa toplam borç olarak 174.93 tl görüyorum. Şimdi ne kadar borcum var hangisini ödemem lazım bunların hiç bişey anlamadım Bi yardımcı olurmusunuz.

Not : Kart ziraat kyk genç karttır.
Son gelen ekran kartı güncellemesini yaptıktan sonra her oyun directx hatası vermeye başladı. D3D bulunamadı vb. tarzda hatalar. Ekran kartını 2 defa silip yükledim ama sorun çözülmedi. Directx i de nasıl onaracağımı bilmiyorum. İlla formatmı atmam gerekiyor. Yardımcı olurmusunuz :?
Bu sadece bendemi oldu bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadır site chrome' u bozuyordu. Hiçbir sayfa tam olarak yüklenmiyordu. Chromu 2-3 defa silip geri yükledim sorun düzelmedi. Bugün ****u etkisiz hale getirdiğimde düzeldi. Bu kasıtlı yapılmış birşeymi yoksa sadece banamı oldu bir sorayım dedim ?
Sadece bendemi oluyor bu. Hiç bi sayfayı tam yüklemiyor. Linklere tıklayamıyorum
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.569
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 33.175 (Bu ay: 441)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.365 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.