Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (615. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
976.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekin_can

quote:

Orijinalden alıntı: .Smiley.

Yanlış bilmiyosam Radovid müttefik gibi görünüp Henselt'a saldırıyo ve çatışmada Henselt öldürülüyo. Daha sonra Henselt'ın orduları Radovid'in emri altına giriyo. Yennefer'le birlikte Vizima'ya ilk gittiğimizde ordaki elçi anlatmıştı.

Henselt önce ölüyor sanki. Kaedwen'de otorite boşluğu oluyor. Radovid öyle saldırıyor müttefiğine.

Zaten 2. oyunda Henselt'i öldürmüş olsak (böyle bir seçenek var çünkü), 3. oyunda Radovid'in müttefiğine saldırdıktan sonra ölmesi mantıksız olur. Onu bi şekilde aradan çıkarmışlar gibi geldi bana.

2. oyunda Henselt ölmediyse 3. oyunda Radovid Kaedwen'i işgale geldiğinde meydan savaşında savaşırken ölüyor Henselt. Oyunun girişinde Vizima sarayında dünyadaki olayları anlatan bir elçi var var Attre adında, onla konuşurken öğreniyorsun bu bilgiyi

• ekin_can kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar sevmesemde bende görmek isterdim açıkcası. Ben 2. oyundan göremediğimiz karakterler için hala umutluyum yeni DLC'de Her birine ufacık yan görevler verseler bile razıyım yeterki görelim

Yinede Emhyr'e bakış açım değişti. Zaten sevmezdim artık hiç sevmeme seviyesine indirgedim

• bu arada merak ediyorum keira metzle iliskiye girip öldüren benim gibi kac kisi var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: ekin_can

quote:

Orijinalden alıntı: .Smiley.

Yanlış bilmiyosam Radovid müttefik gibi görünüp Henselt'a saldırıyo ve çatışmada Henselt öldürülüyo. Daha sonra Henselt'ın orduları Radovid'in emri altına giriyo. Yennefer'le birlikte Vizima'ya ilk gittiğimizde ordaki elçi anlatmıştı.

Henselt önce ölüyor sanki. Kaedwen'de otorite boşluğu oluyor. Radovid öyle saldırıyor müttefiğine.

Zaten 2. oyunda Henselt'i öldürmüş olsak (böyle bir seçenek var çünkü), 3. oyunda Radovid'in müttefiğine saldırdıktan sonra ölmesi mantıksız olur. Onu bi şekilde aradan çıkarmışlar gibi geldi bana.

2. oyunda Henselt ölmediyse 3. oyunda Radovid Kaedwen'i işgale geldiğinde meydan savaşında savaşırken ölüyor Henselt. Oyunun girişinde Vizima sarayında dünyadaki olayları anlatan bir elçi var var Attre adında, onla konuşurken öğreniyorsun bu bilgiyi

O elçiyi de can kulağıyla dinledim ama kaçırmışım o kısmı :)

Öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin_can -- 11 Nisan 2016; 14:22:10 >

• checkeacht C kullanıcısına yanıt

ben varım aga. hem de büyük bir zevkle geberttim *****yu. radovid'e zaten kılım. bir de onun adına biyolojik silah yapma faaliyetlerine başlayan keira'yı sağ mı bırakacaktık. davşanlar kibin seviştik tamam ama herşey barış için, huzur için, insanlık için. batsın bu dünya :) verdim çeliği beynine beynine.

Orijinalden alıntı: muratynn

ben varım aga. hem de büyük bir zevkle geberttim *****yu. radovid'e zaten kılım. bir de onun adına biyolojik silah yapma faaliyetlerine başlayan keira'yı sağ mı bırakacaktık. davşanlar kibin seviştik tamam ama herşey barış için, huzur için, insanlık için. batsın bu dünya :) verdim çeliği beynine beynine.

bi örmeci hanim bide bu metzden aldigim zevki eredin veremedi bana bi daha olsun yine alirim kellesini

• Arkadaşlar hearts of stone u indirme linki verebilirmisiniz bi kaç sitede var gözüküyor ama kullanan biri önerirse sevinirim .. Ayrıca türkçe yama hearts of stone u kapsıyormuydu unuttum :))) bu arada level 37 yim 42 lik bi kılıc buldum 0 hile skelliegede 10 tane hazine avı ve keşfetmediğim 30 a yakın yer var... Hearts of stone oynayan biri açıklarsa hearts of stoneda kaldığım level ve silahlarla mı devam ediyorum ? yani levelim vs değişmez umarım ?

• Yanlız o formülü vermedende geçebiliyorsunuz öldürmeden. Kadını direkt kaer morhene postalayın gitsin

oyun sonunda yennefer ile uzaklara gittik siyaseti bırakıp + ciriyede witcherlığı öğrettim + kuzzeyin kralı kadın oldu adını unuttum + dijkstra öldü baya güzeldi trise ne oldu hatırlıyamadım vahşi avda yardım etti ama sonra bi daha görmedim heralde

Sağol dostum. Bende yennefer ile bitirmek istiyorum. ilk oyunumda ikisinede asıldığım için oyunun sonunda tek kaldım. Ciride witcher olmuştu, djkstra öldü, kuzey dediğin sanırım skellige adasındakini diyorsun onun adı cerrys miydi neydi oda bende kraliçe oldu. yani sonlarımız hemen hemen aynı sayılır :) Tabi bu sefer ciri hanımı witcher değilde imparatoriçe yapacağım kendimide yenneferin kollarına bırakacağım Trisse gemide benimle kal dedikten sonra mı kaer morhene postaladınız? Ben orda seni seviyorum demiştim ondan sonra deniz fenerinde bir gece geçirdiler sonra kaer morhene gitmişti. Vahşi avla savaşmamda yanımda olsun istiyorumda seni seviyorum dersem yen gidecek benimle kal desem sıkıntı olmaz dediğinize göre.

• emmre129 E kullanıcısına yanıt

çok yakınız aynen diğer 2 oyunuda oynadın mı sen ? tirse kaer morhene git dedim orada ben

yaptım

Hoayda, kalması lazım. Seni seviyorum çıkmadı mı?

orda 3 seçenek çıkt0 1. seni seviyorum idi ortadakini seçtiğimi çok iyi hatırlıyorum ama tam cümleyi hatırlıyamadım orda kaer morhene git o zman gibi bişey söyledim oda kabul etmişti
    trisi seçmememin nedeni ise daha önceki oyunlarda tadına bakmış olmam

Tüm seriyi oynadım dostum hatta ilk oyunda trisse yüzük taktım ikinci oyunda ona gül verdim ama üçüncü oyunda yennefer çıkınca her şey bitmiş oldu benim için Savelerimi aktararak bitirdim tüm seriyi.

Ölüm; the only truth

• emmre129 E kullanıcısına yanıt

aynı şekilde bende savelerimi aktararak oynadım. spoiler yemedende tamamen kendi tercihlerimle oyunu mutlu sonla bitirdim diyebilirim. peki romanda nasıl bitiyor hiç baktın mı ??

AntinKuntin
  • 
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.