Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (613. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
976.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Liderler zirvede yalnız olur qnq. seveninin çok olmaması, davasındaki haklılığı gölgeleyemez. Reis'i indirmeye çalışırlar ama biz koruruz bir de yazını spoiler içine alsana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Witcher evreninin ABD'si işte Nilfgaard; bir yandan özgür Temerya diye terör estiren önder dedikleri Roche ve gerillalarına gizliden destek veriyor, diğer yandan medeniyet yüzü görmemiş Kuzey Krallıkları'na medeniyet getireceğiz ayağına yakıp yıkıyor Tzakhi de emperyalizmin uşağı olmuş işte kardeşim boşver Melitele akıl fikir versin; kahrolsun Nilfgaard emperyalizmi, yaşasın Hür Kuzey Krallıkları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 11 Nisan 2016; 0:05:05 >

triss savaşta yardım ediyor gelicek
    @SkyTech74
    Triss Büyük savaşta katılacak size biraz daha ilerlemeye devam et göreceksin. Onla olmayı seçtiysende hayırlı olsun. (last wish görevinde yennefere gereken cevabı vermişsindir herhalde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 11 Nisan 2016; 0:14:32 >

Orijinalden alıntı: emmre129

Yazımda spoilerki bir şey yok diye eklememiştim. Emhyr denen imparatoru gorur gormez gıcık kaptım. Roche varken Emhyr kimmiş
    @SkyTech74
    Triss Büyük savaşta katılacak size biraz daha ilerlemeye devam et göreceksin. Onla olmayı seçtiysende hayırlı olsun. (last wish görevinde yennefere gereken cevabı vermişsindir herhalde)

gıcık kaptın çünkü liderler zirvede yalnız olur lider olmanın özelliği budur zaten sevmeyeni çok olur

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    yok aga tamamlanmaz. çünkü hem dörder kart alıyorsun hem de bir el gwent atıp bir kart daha alıyorsun.
    gwent-cards.com a bakabilirsin istersen.

• Arkadaş'lar Acil Bir Sorum Olacak.. Ciri Secim ne olursa Olsun Sonucta ölüyormu ?
    Sonu İyi Bitti Diyen Arkadaşlar Yorum yaparsa..
    Kötü Bitti diyenlerde dahil..
    Demem Oki Ciri'nin Yaşamasini İstiyorum . Böyle Birşey Varmi Yoksa Budami Ölüyor

• o değilde kuzeyin kralı henselt olmalı bence (tabii ki 2. oyunda kesmediğinizi düşünüyorum) radovid manyağına ilk oyundan beri ayar oluyorum zaten. keira'yı da o yüzden kıtır kestim. çarşı biyolojik silahlara karşı arkadaşlar

Orijinalden alıntı: emuredyassin

Arkadaş'lar Acil Bir Sorum Olacak.. Ciri Secim ne olursa Olsun Sonucta ölüyormu ?
    Demem Oki Ciri'nin Yaşamasini İstiyorum . Böyle Birşey Varmi Yoksa Budami Ölüyor

ölmediği 2 farklı son var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: emuredyassin

Arkadaş'lar Acil Bir Sorum Olacak.. Ciri Secim ne olursa Olsun Sonucta ölüyormu ?

ölmediği 2 farklı son var.

Hocan Rica edersem Anlatirmisin nereye dikkat etmeliyim Yaşamasi İcin ?

• Sisler adasından sonra ciri ile konuşmalarınıza dikkat edin. ona sureklı sakinleş demek yerine stresini atmasında ona yardım edin(kar topu savaşı vs) bunları yaparsan ciri ölmez.

• Son Birşey Daha Kocakarilar ve İmlerith Şecimi var. Kocakarilara Ciri'yi Yollamiştim.. 2'sini Öldürüp 1 tanesi Kolyeyi Alip kacmişti Bunun Etkisi Olmuş olabilirmi ?

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

arkadaşlar bir şey soracağım ama doüru söyleyin.

Oyunu sıfır hile ile oynayan var mı ?

0 hile level 36 - param 28 bin küsür ve skelliege ve velendeki 20 ye yakın hazine görevini yapmadım.

• Arkadaş Herkesin İcinde Bir tek benmi Kısa Cöp'ü Cektim. İsyanim Var Ciri Öldü herkesi Kaybettim Başlarim Arkadaş :D En baştan Bir daha Oynayacagim..

Mutlu SON DEDİGİN BÖYLE OLUR.
    YENNER GERALT VE CİRİ !

Bu mesaja eklenen görseller:

• Çok sıkıntı yapma dostum. sisler adasından başlayarak (eski savene dönerekk) Ciriyi yaşatman mümkün. Ancak yen konusunda eğer trisse gitme kal seni seviyorum vs dediysen yenle olman mümkün değil :D işte o zaman baştan oynamalısın (benim gibi)

• arkadaş bende hiç sevmem emhry yi ama radovid yada o hamam müdürü dombik djikstra ölsün daha iyi israf 2 side bu arada ilk oynayışımda o kızıl trisse aldandımya yazık be valla yennefer reyize benim sonumda ciri ölmedi ama yennefer olsa daha mutlu olurmuş sanki geralt reyiz bu arada 2. kez soruyorum ama 3 hanımdan 1 tanesi vardı kaçan cirinin öldüğü sondamı öldürebiliyoruz sadece

Demek direk gelmiyor? Ne yapalım orada buluşuruz ama oyun temel olarak bana göre Yen ve Geralt için yapılmış. Sonuçta 1. Oyun'dan bu yana hep Yen'i arıyoruz.Yen'i seçmesem Triss için çok üzülüyorum

Orijinalden alıntı: emmre129

Emhyr sırf rocheden dolayı kazanıyor savaşı,ilk oynayanların çoğu roche tarafını seçiyordur herhalde

Eyvallah hocam
    ilk oynayışım. Tüm paramı Radavoid'e basıyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 11 Nisan 2016; 6:33:52 >
    Teşekkürler hocam dediğin gibi Hairworks seçeneğini kapattım, blur efektlerini kapattım ama R9 280 ile ultrada 30-35 arası kalınca şaşırdım açıkçası. Bir kaç ayar daha kısmak lazım sanırım
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Topladıklarını satarak çılgın gibi para yapabiliyorsun zaten, hiç gerek yoktu hileye.
    Zaten para ile yapılacak bir şey kalmıyor bir süre sonra tamirat dışında.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.