Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (617. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
976.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi çekilecek sanırım. Ama dizi olsa daha iyi olurdu cidden;

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Baron'dan önce gittim ben Triss'e. 3 sene bekledim 3 sene. Triss'i görebilmek için ya sabır dedik. Bende duygulandım sizin gibi. O masum yüzü için Triss dedim. Gönül verdik biz Triss'e, ama gel görelim işte.

triss seçince ne oluyo ki bu kadar keder basmış ? ben yennefer seçmiştim ilk oynayışımda... 2. oynamamda triss seçmeyi düşünüyodum ? bak şimdi içime kurt düşürdün ?
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu

• busterr kullanıcısına yanıt
    Kitapları nerden buldunuz hocam? bende bakındımda bulamadım.
    @PEGASUSS...
    Dostum ilk 2 oyunu oynadıysan trissin oyunda ne anlama geldiğini bilirsin 3. oyunda cok geri planda kalmış

Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Baron'dan önce gittim ben Triss'e. 3 sene bekledim 3 sene. Triss'i görebilmek için ya sabır dedik. Bende duygulandım sizin gibi. O masum yüzü için Triss dedim. Gönül verdik biz Triss'e, ama gel görelim işte.

triss seçince ne oluyo ki bu kadar keder basmış ? ben yennefer seçmiştim ilk oynayışımda... 2. oynamamda triss seçmeyi düşünüyodum ? bak şimdi içime kurt düşürdün ?

kardeşim ben trissi seçtim seçmez olaydım o kızıl saçlı yeşil gözle sana gülmesi cezbediyo ama oyunun sonunda geraltla tekdüze geleceği oluyo diyim sana özetle

• quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Kitapları nerden buldunuz hocam? bende bakındımda bulamadım.
    @PEGASUSS...
    Dostum ilk 2 oyunu oynadıysan trissin oyunda ne anlama geldiğini bilirsin 3. oyunda cok geri planda kalmış

oynadım ustam 2 oyunuda... 2. oynamamda şimdi yine yennfer secersem bi anlamı olmaz ne bılıyım... bakalım triss ne kadar sevıyomus gorucez
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu

• öyle yapın hocam. 2. kez bitiriyorsanız değişkilik yapın ben ilk oyunda ikisindende olmuştum şimdi yenneferi seçicem ve ciriyi imparatoriçe yapacağim :) bakalım ne değişecek.

Haha deneyin deneyin. Yen kızınca neler oluyor görün bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ekmarrea

oyun sonunda yennefer ile uzaklara gittik siyaseti bırakıp + ciriyede witcherlığı öğrettim + kuzzeyin kralı kadın oldu adını unuttum + dijkstra öldü baya güzeldi trise ne oldu hatırlıyamadım vahşi avda yardım etti ama sonra bi daha görmedim heralde

yalnız kardeş oyuna göre Skellige adaları batıda oluyor, hatırlatayım :D
    AntinKuntin
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Yen neden kızsınki dostum Trissi seçince seni suya atıyordu sanırım biri söylemişti burda ama ben triss değil yene yürüyeceğim :D
    |Ryzen R7 5700X|Gigabyte A520M K V2|TEAM T-FORCE VULCAN TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16|AMD Sapphire RX 9070 Pulse|
    |Apacer AS2280P4 M.2 PCIe Gen3 x4 512GB|Xigmatek X-Power 500W 80+|BitFenix NOVA MESH SE TG|Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz|
  • quote:

Orijinalden alıntı: vallerden

Arkadaşlar ben oyunu bitirdim fakat ng+ basladım ilk gulyabanileri öldür kısmında envanter bomboş.Kaldığımız yerden devam ediyoruz diyebiliyordum yoksa bütün itemler lvller falan gitti mi?
    Düzeltme:Save varmış eski oyunun fakat aynı soruyu sormak istiyorum gene.Aynı şekilde yeni bir oyuna başlayamazmıyız? itemler lvl vb. aynı şekilde.

Arkadaşlar arada kaynamış tekrar spam olarak yazmak istemezdim ama cevap verebilecek var mı acaba?
  • Arkadaşlar son günlerde Witcher 3 amansız bir şekilde belleğe aşırı yükleniyor ve çoğu zaman pc yi zor kurtarıyorum. Daha önce böyle bir sorun yoktu fakat son zamanlarda sık sık yapmaya başladı ve can sıkıcı olmaya başladı bu durum.

Daha önce başına gelen var mı? Ya da neden yaptığına dair bilgisi olan arkadaşlar?

HDD sıkıştırma varsa onu da kapatın.

Görev yöneticisinden The Witcher 3, real time olsun.

Belleği çıkarıp takın.

Ayarlarda texture bir aşağı almayı deneyin.

Ram ne kadardı hocam?

• Arkadaş Bu Sahnede Kopan bir tek benmiyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 11 Nisan 2016; 23:48:37 >

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Arkadaşlar son günlerde Witcher 3 amansız bir şekilde belleğe aşırı yükleniyor ve çoğu zaman pc yi zor kurtarıyorum. Daha önce böyle bir sorun yoktu fakat son zamanlarda sık sık yapmaya başladı ve can sıkıcı olmaya başladı bu durum.

Daha önce başına gelen var mı? Ya da neden yaptığına dair bilgisi olan arkadaşlar?

Evet Bendede Oldu Sebebini Söyleyeyim.. Ultrada Oynuyordum :) 1 saat Sonra Pc İflas Ediyor Kendini Kapatiyordu..
    Bende Yüksek seviyesine İndirdim.. Böylede Daha Rahat Oynadim..
    Vsyc'yi KApat Öyle dene bir de hala devam ediyorsa
    Sistemin Bütün Özelliklerini yazabilirsen..

Orijinalden alıntı: emuredyassin

Arkadaş Bu Sahnede Kopan bir tek benmiyim :)

Çabuk "çok cıvık olmuş"çular gelmeden gülün Şaka bir yana bu orjinalinde de böyle ha CD Projekt'e böyle çocuksu esprileri pek yakıştıramamış olsak da...

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben oyunu bitirdim fakat ng+ basladım ilk gulyabanileri öldür kısmında envanter bomboş.Kaldığımız yerden devam ediyoruz diyebiliyordum yoksa bütün itemler lvller falan gitti mi?
    Düzeltme:Save varmış eski oyunun fakat aynı soruyu sormak istiyorum gene.Aynı şekilde yeni bir oyuna başlayamazmıyız? itemler lvl vb. aynı şekilde.

Arkadaşlar arada kaynamış tekrar spam olarak yazmak istemezdim ama cevap verebilecek var mı acaba?

Ayni Sekilde Oyuna Başlayamazsin.. Yeni Oyunda Oyun Sana Daha Zor ŞArtlarda ve Bazi Kaynaklarda Kolaylik Sagliyor Diye biliyorum.. Oyunu Bitirdigin Halinle Yeni Oyuna BAşlayamazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: emuredyassin

Arkadaş Bu Sahnede Kopan bir tek benmiyim :)

Çabuk "çok cıvık olmuş"çular gelmeden gülün Şaka bir yana bu orjinalinde de böyle ha CD Projekt'e böyle çocuksu esprileri pek yakıştıramamış olsak da...

Hahaha Birde Lambert'le Görev'e Giderken Şiir'i vardi Geral'tin Lamber'ta Onada Gülmüştüm :D

Lambert Bir Puştur Bunu söylemesi hoştur :D HAHA.

• bunları da silmemizi beklemiyonuz inşallah :) avallachın mastürbasyon yaptıgını zannediyor orda geralt ahahah o yüzden peçete lazım mı diyor dalga geçiyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.