Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (616. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
976.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahmin ettiğim gibi 40 ın üzerinde back up bulmam gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Forever Triss demek istiyorum ama oyun da o kadar çok Yen ile sahne var ki. Vicdansızlar, 2 oyundur Triss koyuyorsunuz. 3.Oyunda Triss'in çok hakkını yediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 11 Nisan 2016; 16:08:07 >
    AntinKuntin
  • ekmarrea E kullanıcısına yanıt
    gwent kartlarıda kalıyomu cevap içinde teşekkürler bu arada.
    AntinKuntin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen Aydoğan

Gwent kartları, görev itemleri, kitaplar ve mektuplar gidiyor. Silah, zırh, rün taşları gibi İtemlerin, paran, simya araçların ve bazı diyagramların taşınıyor.

Aslında New Game+nın pek bi artısı yok bence. Zaten tüm yaratıklar senin taşıdığın silah ve zırhlardan güçlü oluyorlar lvl olarak. Bulduğun tüm itemlerin levelleri ona göre ayarlanıyor. Bi tek sahip olduğun diyagramlarda veya nadir rün taşın felan varsa, onlar işe yarıyor.

Ha en büyük artısı Karakter kısmında bence. Puan kazandıkça yeni özellikler açıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin_can -- 11 Nisan 2016; 16:30:47 >

Orijinalden alıntı: ekin_can

quote:

Gwent kartları, görev itemleri, kitaplar ve mektuplar gidiyor. Silah, zırh, rün taşları gibi İtemlerin, paran, simya araçların ve bazı diyagramların taşınıyor.

Aslında New Game+nın pek bi artısı yok bence. Zaten tüm yaratıklar senin taşıdığın silah ve zırhlardan güçlü oluyorlar lvl olarak. Bulduğun tüm itemlerin levelleri ona göre ayarlanıyor. Bi tek sahip olduğun diyagramlarda veya nadir rün taşın felan varsa, onlar işe yarıyor.

aslında onların da anlamı yok. NW+ ın tek numarası skillerin aynen geçiyor böylece güçlü skillerin oluyor. yapımcıların milleti oyuna bir daha en zor modda başlamaları için teşviği işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 11 Nisan 2016; 16:32:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle katılıyorum 1 ve 2. oyunlarda yenneferde çok fazla geçmiyordu onun yerine yanımızda hep triss vardı ama son oyunda onu az görmek benide üzdü daha cok hikayede aktif rol alabilirdi. Zaten sırf onu görmek için ilk oyunumda velendeki baron sorunu çözdükten hemen sonra novigrada atladım kontratlarım yan görevlerim vs duruyordu hele o gemi sahnesi varya resmen bitirdi beni duygulandım

@ekmarrea
    Roman hakkında neredeyse hiç bir fikrim yok. Almak istedim ancak kitaplar türkiyede satılmıyor zaten satılsada Türkçe değil ingilizce olur ozamanda hiç bir şey anlayamam. Oyun romandan 5 yıl sonra geçiyor sanırım yine aynı şekilde kuzey krallığı ve nilfgaard savaştı en sonundada barış anlaşması imzalandı roman burada bitiyor oyun buradan başlıyor

• Arkadaşlar ben oyunu bitirdim fakat ng+ basladım ilk gulyabanileri öldür kısmında envanter bomboş.Kaldığımız yerden devam ediyoruz diyebiliyordum yoksa bütün itemler lvller falan gitti mi?
    Düzeltme:Save varmış eski oyunun fakat aynı soruyu sormak istiyorum gene.Aynı şekilde yeni bir oyuna başlayamazmıyız? itemler lvl vb. aynı şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vallerden -- 11 Nisan 2016; 16:51:32 >

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

quote:

aslında onların da anlamı yok. NW+ ın tek numarası skillerin aynen geçiyor böylece güçlü skillerin oluyor. yapımcıların milleti oyuna bir daha en zor modda başlamaları için teşviği işte.

Aynen öyle.

• emmre129 E kullanıcısına yanıt

Baron'dan önce gittim ben Triss'e. 3 sene bekledim 3 sene. Triss'i görebilmek için ya sabır dedik. Bende duygulandım sizin gibi. O masum yüzü için Triss dedim. Gönül verdik biz Triss'e, ama gel görelim işte.

Bu sefer okumadığım hiç metin kalmayacak :)

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin_can -- 11 Nisan 2016; 17:33:25 >

Şu metinde Ciri'nin anne ve babasının deniz kazasında öldüğü yazıyor. Ciri'nin biyolojik babası Emry değil mi? (Metinde de Emry yazıyor, ama sonra öldüğü yazıyor :/) Bilgisi olan var mı?

cirinin babası emhry değilmiymiş

• bu newgame+ ya başlarken witcher 2 deki seçimleri tekrar yap var.. AÇIK YA DA KAPALI 2 secenek var...

eski witcher 2 savelerini aktarmak için hangisini seçmemiz gerekiyor ?

EDİT: Sorunu çözdüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 11 Nisan 2016; 18:29:08 >
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkauzan

quote:

Şu metinde Ciri'nin anne ve babasının deniz kazasında öldüğü yazıyor. Ciri'nin biyolojik babası Emry değil mi? (Metinde de Emry yazıyor, ama sonra öldüğü yazıyor :/) Bilgisi olan var mı?

cirinin babası emhry değilmiymiş

Metinde parantez içinde Emry yazıyor. Ama deniz kazasında öldüğü yazılmış. Sadece karısı deniz kazasında ölmüş olabilir. Belki yanlış çevrilmiştir. Çevirmen arkadaşlar da bi bakarsa iyi olur.

• ekin_can kullanıcısına yanıt
    Evet Urcheon öldü ama Emhyr ölmedi, nasıl oluyor o dersen hikâye şöyle: Önceleri Emhyr takma isim olarak Duny'i kullanıyordu. Babası Nilfgaard imparatoruydu. Amma velakin bunun babasını darbeyle indirdiler ve bunu lanetleyip geceleri yaratığa dönüşen bir canavar haline getirdiler. Bu canavar da geceleri tipi kirpiye benzediğinden kirpi anlamına gelen Urchin'den adı Urcheon oldu. Urcheon bu darbecilerin elinden kaçtı ve Ciri'nin annesi olacak Pavetta'ya aşık oldu. Bunu Pavetta'nın annesi kraliçe Calanthe'ye dile getirdiğinde ve Pavetta da onunla birlikte olmak istediğini söyleyince isyan gibi bir şey koptu (Hatta bu sahnedeki tartışma oyundaki tiyatro bölümünde canlandırılıyor, canavara dönüşen erkek ve onu seven bir prenses olayı hani). Her neyse o sırada Geralt da oradaydı ve Urcheon'un kötü bir niyeti olmadığını anlayınca onun hayatını kurtardı orada, ve bu şekilde ise Urcheon; doğacak çocuğunun (Cirilla) hakkından feragat ederek onun witcher olarak yetiştirilmesini kabul etmiş oldu, yani Geralt ile Ciri'nin kaderleri taa o zamandan bağlandı gibi bir şey. Yıllar sonra ondan zorla alınan Nilfgaard'daki taht hakkını geri almak niyetiyle - ama Pavetta ve Ciri'yi gerçek kimliği hakkında bilgilendirmeden - deniz yoluyla Nilfgaard'a götürmek istedi. Ama Pavetta gerçek kimliğini yani Duny'nin Emhyr var Emreis olduğunu öğrenince Ciri'yi evde bıraktı ve gitmeyi reddetti. Ve o gemi kazasında öldü, büyük ihtimal tartışma çıkınca Emhyr sinirle ittirdi onu gemiden aşağı diye söyleniyor. O gemi kazası gibi gösterildi ve Emhyr oradan Vilgefortz denilen bir büyücüyle iş birliği yaparak kurtuldu aslında, ve gidip tahtını geri aldı. Uzun lafın kısası olay bundan ibaret, yanlış çevrilme yok bu metni ben çevirdim, kitapları da okuduğumdan olaya hakimim Emhyr'in yaşamını anlatan oyunda ayrı bir kitap var orada da burada benim verdigim kadar detaylı olmasa da bilgi veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 11 Nisan 2016; 18:05:18 >

• Ohoo neler dönmüş serhat ya :D

Kitapları da okumak farz oldu şimdi. (Oyundaki değil, asıl kitapları tabi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin_can -- 11 Nisan 2016; 18:15:54 >
  • ekin_can kullanıcısına yanıt
    Kitaplar çok sürükleyici, ben en az diğer ünlü büyük fantastik evrenler kadar zevk aldım okurken, 3-4 ayda 7 kitabı da bitti Kanımca daha yeterince ilgi görüp keşfedilmedi bu seri, gün gelip dünya çapında ünlü olma potansiyeline sahip bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 11 Nisan 2016; 18:24:00 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.