Yüzbaşı
08 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 264 (Bu ay: 6)
Gönderileri
Merhaba. Yıllardır kendi kullandığım kişisel hesabımı paylaşımlı yapmaya karar verdim. Şu an grupta 2 kişiyiz, 2 kişilik daha yer var. Uzun süreli ve düzenli kullanmak isteyen arkadaşlar arıyorum.

Ödeme 6 ayda bir 120 lira şeklinde olacak. Ticari amaçlı açmıyorum, zaten kişisel mail hesabımdan da kolaylıkla anlarsınız.

Edit; Grup tamamlandı.
Herkese iyi günler. Ayın 23'ünde taahhütüm bittiği için bu kampayadan yararlanmak istedim. Kablonet'te eskisi kadar uygun tarifeler yok ancak 16 mbit 50 gb aknli tarifenin (+ Kablotv Temel paket) 40 tl gibi bir ücreti var. İnternet ve tv olarak yine en uygunu Kablonet gibi görünüyor.

Ancak bu pakete geçmek istediğimde teknik bir arıza olduğunu veya bir şekilde yararlanamadığımı söylediler. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Olduysa nasıl çözüldü. Konu hakkında bilgisi olan biri olup olmadığını merak ediyorum.

- Bu kampanyadan; sadece mevcut müşterilerimizden; “Konuşturan Çifte Fırsat Kampanyası”, “Konuşturan HD ve Sınırsız”, “Çifte Fırsat Kampanyası”, “Aramıza Hoş geldin Kampanyası”, “HD ve Sınırsız”, “KabloTV müşterisine Özel Net Kampanyası”, “29 TL Bitmesin Kampanyası” ve “Günde 1 Liraya Sınırsız İnternet Kampanyası”’nda bulunanlar ve bu kampanyada bulunup taahhüt süresi sona erdikten sonra başka bir kampanyaya girmeyen müşteriler yararlanabilecektir.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,581,kablo-keyfiniz-hic-bitmesin-kampanyasi
Oyun bir kaç gün önce çıktı. Telltale serileri gibi episode şeklinde yayınlanacak. Kaliteli bir seri olacağa benziyor. Umarım birileri el atar da Türkçe oynayabiliriz.

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 522
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 752 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 247 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.