Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (526. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
21 Misafir (15 Mobil) - 6 Masaüstü15 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
951.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün ps4 Endonezya hesabından 90 TL ye aldığım oyun internetten dolayı 2 gün bekleyecem oyun bir sürü ödül almış ve puanlar çok yüksek 3-4 bölüm izlemişliğim var o puanları hak ediyor gibi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Oyunu yeni aldım ; ikinci oyunun save dosyaları ile devam etmek istiyorum.

böyle devam edip bitiren var mı?

Neyse ya Allah başlayalım.

Kaer Morhen de yiz yine yeniden :) mükemmel ya özlemişim ortamı

ben save ile bitirdim, 2. oyunuda ilk oyunun save'i ile bitirmiştim

Aynı şekilde ilk iki oyunu bitirdim bende. Merak ettiğim karakterler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Evet kendi save dosyam ile oynayıp bitirmiştim. Bu oyundada dövmem duruyordu *** :D :D

Bende aynı duyguları hissetmiştim çok güzel. Zaten oyun tamamen 1. Oyuna benzer yapılmaya çalışılmış

Ejderdoğan kadını öldürmedim mesela ya da İorveth hayattaydı Leo'yu serbest bıraktım ; ikinci oyundan üçüncü oyuna etki edecek şeyler var mı?

İlk oyundan ikinci oyuna geçerken çok bir şey yoktu. Yaevinn'i merak edip durmuştum ikinci oyunda da.

• Oyun ikinci saatten sonra beni başına bağladı arkadaş. Skellige haritasına geldim bir solukta. Bazı görevler çok gereksiz olmuş, onun dışında muazzam bir oyun olmuş arkadaş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Evet kendi save dosyam ile oynayıp bitirmiştim. Bu oyundada dövmem duruyordu *** :D :D

Bende aynı duyguları hissetmiştim çok güzel. Zaten oyun tamamen 1. Oyuna benzer yapılmaya çalışılmış

Ejderdoğan kadını öldürmedim mesela ya da İorveth hayattaydı Leo'yu serbest bıraktım ; ikinci oyundan üçüncü oyuna etki edecek şeyler var mı?

İlk oyundan ikinci oyuna geçerken çok bir şey yoktu. Yaevinn'i merak edip durmuştum ikinci oyunda da.

Bende aynı şekilde oynamıştım ama
    3. Oyunda saskia ve iorveth hakkında bir kelime bile geçmemesi beni üzdü. Çünkü çok merak ediyordum ne olacak diye. Kim bilir belki genişletme paketlerine vardırlar. Letho yu öldürmediğim için büyük bir yan görevi var onu yapıyorsun ayrıca seçimlerine göre büyük bir ana görevde de yer alıyor. Öldürsem olmazdı herhalde.
    Onun haricinde 1. Oyunda ki bir çok karakteri de merak ediyorum ne oldu diye :) gölün hanımı nı tekrar görmek isterdim hatta su altı şehrine gitsek ne iyi olurdu

• Ben de üzülüyordum iorveth'i unuttu mu herkes diye. 2. Oyunda iorveth ile devam etmiştim. Saskia'yı da merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Ben de üzülüyordum iorveth'i unuttu mu herkes diye. 2. Oyunda iorveth ile devam etmiştim. Saskia'yı da merak ediyorum

2. oyunda heekesi ya ben kestim yada öldüler benim 2. oyun faciaydı yailk oyundakileri merak ediyorum ama dlc lerde görsek keşke hepsini

• yukarda bahsettiğim "Archgriffin" 48 lvlmiş , "Superior Hybrid Oil" ve "Superior Thunderbolt" ile çok harat kestim , 34 lvl ve "Mastercrafted Wolven Armor" takımını giyordum Yerinide haritada paylaşayım "Hidden Treasure" koruyor ayrıca , yuvasındaki anahtar ile açılıyor , ondan da güzel malzemeler çıktı

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

@Ironhide

• Demek ki kimden okuduysam iyi sallamış 70 diye bizi de gaza getirdi. Yerini biliyorum, ng+ öncesi uğrayıp bakacaktım ama unuttum öyle kaldı. İlk oyun 48'se NG+'da kesin 70 falan oluyordur. Ben de hasar gerekli değilse genelde wolf giyiyorum, şu griffin school technics gibi bir perk var onu kesinlikle almanı (hala almadıysan) tavsiye ederim. Kombat esnasında bile süper doluyor stamina, sign intensity arttığından quen'in hasar koruması da artıyor. Ben wolf'a full quen çaktım, bir de bu perkle beraber %150 ye yakın sign intensity oldu, 600 civarı damage reduction var. Şak diye de doluyor, bir de kırılınca koruduğu hasarın %25'i karşıda patlıyor on numara. Mesela az önce güle oynaya level 50 leshen kestim yanında 4-5 tane lvl 52 kurtla beraber. Karakteri 70 yapayım kurtulayım şu oyundan, epey zaman harcadık fallout öncesi.;)

@evohan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironhide -- 13 Eylül 2015; 1:42:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ironhide

Demek ki kimden okuduysam iyi sallamış 70 diye bizi de gaza getirdi. Yerini biliyorum, ng+ öncesi uğrayıp bakacaktım ama unuttum öyle kaldı. İlk oyun 48'se NG+'da kesin 70 falan oluyordur. Ben de hasar gerekli değilse genelde wolf giyiyorum, şu griffin school technics gibi bir perk var onu kesinlikle almanı (hala almadıysan) tavsiye ederim. Kombat esnasında bile süper doluyor stamina, sign intensity arttığından quen'in hasar koruması da artıyor. Ben wolf'a full quen çaktım, bir de bu perkle beraber %150 ye yakın sign intensity oldu, 600 civarı damage reduction var. Şak diye de doluyor, bir de kırılınca koruduğu hasarın %25'i karşıda patlıyor on numara. Mesela az önce güle oynaya level 50 leshen kestim yanında 4-5 tane lvl 52 kurtla beraber. Karakteri 70 yapayım kurtulayım şu oyundan, epey zaman harcadık fallout öncesi.;)

@evohan

Medium armor giydiğinde stamina reg. hızlandıran perk i diyorsun sanırım , aynen onu kullanıyorum :)

• Oyunu dun 36 level olarak tamamladim ama kotu sonla bitti cidden mukemmel bir oyun olmus adamlara helal olsun verdigim para . Simdi tekrar baslayacagim dlc ler gelmeden level kasayim biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundaki en güzçlü karakter biz miyiz aklıma çok takıldı nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

oyundaki en güzçlü karakter biz miyiz aklıma çok takıldı nedense

Değiliz ama en güçlülere kafa tutuyoruz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

oyundaki en güzçlü karakter biz miyiz aklıma çok takıldı nedense

Değiliz ama en güçlülere kafa tutuyoruz. :)

nedense buda benim çok hoşuma gidiyor :D
  • arkadaşlar oyunda hızlı seviye yükseltmek için ne yapmak lazım. ana görev mi, yan görevmi, witcher kontratmı yoksa ilan tahtalarındaki soru işaretlerimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkanss

arkadaşlar oyunda hızlı seviye yükseltmek için ne yapmak lazım. ana görev mi, yan görevmi, witcher kontratmı yoksa ilan tahtalarındaki soru işaretlerimi?

ana görev
    yan görevler çok az exp veriyor

• Tamam hocam çok saol.

• Iorveth'in expansionların birinde yer alacağı resmi olarak açıklanmıştı Hearts of Stone çıkmadan önce. Blood and Wine'da olur gibi geliyor bana
  • ya bu yennifer istese bizi öldürebilir mi yani bizden güçlümü az önce oyunu oynarken aklıma geldi
  • Benimde 2-3 sorum var
    ben yen ve trissi beraber idare ederim diye düşünüyordum ama internette 3some videosunu gördüm o olaydan sonra aramız yen tada trisle düzeliyor mu çünkü ona göre fazla ilerlemeden eski saveden alıp tris ile yolu ayıracam

• 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.