Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (525. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
951.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler lesser red mutagen dusuremiyorum bi turlu
    Youtube uzerinden videolara bakıyorum nerelerde bulabileceğime, ayni yaratiklari onlar olduruyor red mutagen dusuyor ben oldurunce blue ya da green dusuyor

Bir yontemi var mi yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ek paketi aldığıma dair kanıtla birlikte başvuru yapmıştım kabul olmuş gwent kart seti için kod gönderdiler ama adamlar 10$ + kargo diyo ya ben sadece kargo ödeyecez sanıyodum 60 tlye geliyor böyle

daha bide 26 ekimde kargolanacakmış gelmesi aralığı bulacak

edit : aldım gitti toplam 17,5 euro tuttu koleksiyon kutusuyla birlikte 2 deste kart kazasız belasız gelirse iyi para eder ama ben çocuklarıma saklayacam ilerde oynasınlar unutulmasın witcher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 9 Eylül 2015; 14:09:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Beyler lesser red mutagen dusuremiyorum bi turlu
    Youtube uzerinden videolara bakıyorum nerelerde bulabileceğime, ayni yaratiklari onlar olduruyor red mutagen dusuyor ben oldurunce blue ya da green dusuyor

Bir yontemi var mi yoksa

benzer sorunla bende karşılaştım. yaratığı öldürdükten sonra maditation yapıp tekrar gelmesini sağladım. 3-4 denemeden sonra red düşürmüşlerdi.
  • quote:

Beyler lesser red mutagen dusuremiyorum bi turlu

Bir yontemi var mi yoksa

lesser red düşürmek gerçekten kolay olmuyor. Lesser red mutangen'ler en çok skillige adasında ki 18+ lv drowner'lardan düşüyor. Youtube'da lesser red mutangen falan yazarsan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Arkadaşlar bu ek paketler oyuna nasıl eklenecek? Misal bunlar gelene kadar oyun bitmiş olursa nasıl olacak? Oyunun bittikten sonra ayrı bir senaryo olarak mı oynayacağız?

Oyun bittikten sonra ve bitmeden önce oynayabiliyorsun, sana kalmış. Muhtemelen new game dediğimizde dlc adını taşıyan bir yer olur. Ama duyumlara göre dlc görevler 30lv+ ile başlıyormuş =)
  • @uret21

Novigrad da guneyde bi yer var sanirim yaratik dedigine gore adini bilmiyorum ama su boynuzlu koca seyden bahsediyorsun 16 seviye olan. Ben onu en az 5 kez oldurdum hepsinde de ya mavi ya yesil dustu. Red dusuremedim ben ondan.

@Gwynbleidd.

Skillige nin dogu kiyisinda bi bolge de drowner lar var videoda görmüştüm video da adam kesiyor red dusuyor ben kesiyorum green dusuyor. Adam mediate yapiyor drowner lar tekrar geliyor ben yapiyorm gelen giden yok

Bir tane greater red olustursam yeter baska istemiyorum

• quote:

@uret21

Novigrad da guneyde bi yer var sanirim yaratik dedigine gore adini bilmiyorum ama su boynuzlu koca seyden bahsediyorsun 16 seviye olan. Ben onu en az 5 kez oldurdum hepsinde de ya mavi ya yesil dustu. Red dusuremedim ben ondan.

@Gwynbleidd.

Skillige nin dogu kiyisinda bi bolge de drowner lar var videoda görmüştüm video da adam kesiyor red dusuyor ben kesiyorum green dusuyor. Adam mediate yapiyor drowner lar tekrar geliyor ben yapiyorm gelen giden yok

Bir tane greater red olustursam yeter baska istemiyorum

Valla bende öyle yapıyordum hatta şöyle söyleyeyim oyun bitmek üzereydi anca 3 tane greater red mutangeni zor yapmıştım

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Sonunda bir tane olusturabildim

• Demek ki Kırmızı mutajen konusunda yalnız değilmişim. Şu an 24 levelim ve daha yeni bir tane büyük kırmızı mutajen yapabildim. Gerçi hemen sonrasında baya bir buldum. skelliga'da baya bir dolaşmak lazım.

Bu arada karakter bölümünde özellikleri eklediğimiz 3'erli 4 grup halinde olan yuvalarda, aynı tip özellikleri bir araya koymak lazım. Böylelikle en dışa aynı renk mutajen ekleyince o kısımdaki tüm özellikler o mutajenden faydalanıyor ve daha avantajlı oluyor.

Örnek olarak büyük kırmızı mutajen normalde %10'luk bir saldırı gücü artışı sağlarken, 3 özellik aynı alandayken hepsi birlikte etki ediyor ve saldırı gücünüz %40 artıyor. Alttaki resimlerde büyük kırmızı mutajen yokken ve yerleştirilmiş hali ile özelliklerini görebilirsiniz. Aynı şey diğer mutajenler için de geçerli.

@ Gwynbleidd

cevap için teşekkürler

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 9 Eylül 2015; 23:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk oyunda harika karakterler vardı keşke hepsini görsek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hiddenhunter
    Shani'nin ta kendisi gibi medic kolyesi ile yabancı sitelerdede bu şekilde yorumlanmış:) Hem niye öyle diyorsun ilk oyunda da vurulmuştum ben Shani'ye

@Gwynbleidd.

benim'de en merak ettiğim saskia ikinci oyunda o kadar yer edinen biri 3. oyunda nasıl yer almaz aklım almamıştı. Iorveth hakeza öyle sırf bunların sonra neler oldu modunda bir kaç expansion'ı bile çıksa güzel olur.

@Faltuner yahu ek paketi gwent seti ile bende almak istiyorum ama güvenemedimde resmi siteden mi sipariş verdin sen?
  • H.o olsun hocam aynı şekilde banada dun gece onay çıktı hemen sipariş verdim. Bana 5-10 kasim arası ulaşıcak diye not düşmüş bakalım görücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamura1

@hiddenhunter
    Shani'nin ta kendisi gibi medic kolyesi ile yabancı sitelerdede bu şekilde yorumlanmış:) Hem niye öyle diyorsun ilk oyunda da vurulmuştum ben Shani'ye

@Gwynbleidd.

benim'de en merak ettiğim saskia ikinci oyunda o kadar yer edinen biri 3. oyunda nasıl yer almaz aklım almamıştı. Iorveth hakeza öyle sırf bunların sonra neler oldu modunda bir kaç expansion'ı bile çıksa güzel olur.

@Faltuner yahu ek paketi gwent seti ile bende almak istiyorum ama güvenemedimde resmi siteden mi sipariş verdin sen?

yeni genişletme paketlerinde görürürz inşallah ya

• fenah2007 kullanıcısına yanıt
    sağol sanada hayırlı olsun bide faq bölümünde her kodu olan sahip olamayacak ilk gelen alır gibisinden bir şey yazıyor daha parası kargolandığı gün çekilecekmiş ama bu saatten sonra bir şey olmaz heralde elimizde kalmadı bahanesiyle iptal falan edecekler diye korkuyorum
  • salamura1 kullanıcısına yanıt
    digital olarak alanlarada veriliyor ben steamden aldım ve şu sitedekileri doldurdum ondan sonra 72 saat içinde şanslıysan eğer hala kaldıysa kod gönderiyorlar onuda witcherstore a girince sepete geliyor hepsi resmi
  • %30 indirim var steamda 62,30 TL şuan.Enpara ile güzel fırsat gibi.
  • Paypalla yaptım ödemeyi hocam dekontu felan geldi bana maile. Bakalım neler olucak inş sorunsuz kavuşuruz. Sabırsızlanıyorum. Anneme bile öğreticem Evde her an gwent yapacak bir rakip bulunsun
  • Oyunu yeni aldım ; ikinci oyunun save dosyaları ile devam etmek istiyorum.

böyle devam edip bitiren var mı?

Neyse ya Allah başlayalım.

Kaer Morhen de yiz yine yeniden :) mükemmel ya özlemişim ortamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 11 Eylül 2015; 20:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Oyunu yeni aldım ; ikinci oyunun save dosyaları ile devam etmek istiyorum.

ben save ile bitirdim, 2. oyunuda ilk oyunun save'i ile bitirmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Oyunu yeni aldım ; ikinci oyunun save dosyaları ile devam etmek istiyorum.

Evet kendi save dosyam ile oynayıp bitirmiştim. Bu oyundada dövmem duruyordu *** :D :D

Bende aynı duyguları hissetmiştim çok güzel. Zaten oyun tamamen 1. Oyuna benzer yapılmaya çalışılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 11 Eylül 2015; 22:31:31 >
  • 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.