Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (524. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
951.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skellige de bir adada Archgriffin buldum , level i yazmıyor iki tane "??" koymuşlar :) 32 level im vuruyom sinek kada canı gitmiyor , karşılaşan oldu mu ?
  • Ek Paket'ten ilk video geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=2DnGJ1SD09U
  • 13 Ekim'de geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 8 Eylül 2015; 16:15:56 >
  • Ek paketin limited edition kutulu versiyonu ile birlikte 2 adet gerçek, elle tutulur gwent deck ve kural kitabı verilecekmiş. Fiyatı 19.99 dolar / euro olacakmış. Umarım ülkemize de gelir..Gwent kartları güzel koleksiyonluk olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molmehmet -- 8 Eylül 2015; 16:42:05 >
  • Ek paketin collector surumunede gercek gwent kartlari koymuslar ana oyunun collector surumu alamadik ama bu sefer kacmaz.Ebayde falan bakiyorum hala cok fahis fiyatlar ilk 2 gercek gwent destesi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Skellige de bir adada Archgriffin buldum , level i yazmıyor iki tane "??" koymuşlar :) 32 level im vuruyom sinek kada canı gitmiyor , karşılaşan oldu mu ?

Evet aradaki level farkı çok olduğu için soru işareti gösteriyor sanıyorum.

• ben steamden satın alıp başvuruyu yaptım belki code çıkar
  • quote:

Skellige de bir adada Archgriffin buldum , level i yazmıyor iki tane "??" koymuşlar :) 32 level im vuruyom sinek kada canı gitmiyor , karşılaşan oldu mu ?

Level 70 diyorlardı o griffin için, doğru mudur bilmem. Ben de en son denemiştim level 26'da yarım saat vurduktan sonra çok az canı kalmışken vurup tek atmıştı. Sinirlenip sonraya bıraktım ben de. Death march'da lvl 26 da hp'sini diplediysem 30 lu levellerde superior iksirlerle çok da zorlamaz diye düşünüyorum.

Bir de arkadaşlar 1.08 patch'te şu ana gwent göreviyle alakalı sorun yaşayan var mı? Daha önce tüm kartları toplayıp achievement'i almıştım, bu ikinci oynayışım. Tüm gwent quest'lerini yaptım, tüm haritalarda tokatlanmadık, gezilmedik npc, trader kalmadı ama hala collect em all görevi tamamlanmamış gözüküyor. Aynı durumda olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironhide -- 8 Eylül 2015; 21:24:46 >

• NG+ için yeni bir skill bölmesi getirmeleri lazım ya. O kadar puan var ama harcayamıyorum çünkü slot kalmadı. Koyduklarımın hepsini de maxladım. En azından sarı renkli genel skilleri pasif yapsalar da slotlara yerleştirmek gerekmese, daha level 42de bu haldeyim 60 falan olunca ne olacak tahmin edemiyorum bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironhide

quote:

Level 70 diyorlardı o griffin için, doğru mudur bilmem. Ben de en son denemiştim level 26'da yarım saat vurduktan sonra çok az canı kalmışken vurup tek atmıştı. Sinirlenip sonraya bıraktım ben de. Death march'da lvl 26 da hp'sini diplediysem 30 lu levellerde superior iksirlerle çok da zorlamaz diye düşünüyorum.

Bir de arkadaşlar 1.08 patch'te şu ana gwent göreviyle alakalı sorun yaşayan var mı? Daha önce tüm kartları toplayıp achievement'i almıştım, bu ikinci oynayışım. Tüm gwent quest'lerini yaptım, tüm haritalarda tokatlanmadık, gezilmedik npc, trader kalmadı ama hala collect em all görevi tamamlanmamış gözüküyor. Aynı durumda olan var mı?

deniycem birazdan yine , superior iksirlerim var bakalım ama hayvan tutuşmuyor bile diğerleri ateşle tutuşup sersemliyodu fln :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Eylül 2015; 22:05:54 >

• Sağda solda çektiklerimden. Bu konuda resim atanları seri olarak eksileyen bir güruh var, neyin kafasındasınız anlamadım

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 9 Eylül 2015; 0:03:26 >

• quote:

quote:

quote:

deniycem birazdan yine , superior iksirlerim var bakalım ama hayvan tutuşmuyor bile diğerleri ateşle tutuşup sersemliyodu fln :)

Alıntıları Göster
    Superior Tawny owl-thunderbolt varsa tamamdır, başkasına gerek yok. Biri sürekli son hızda stamina dolduruyor diğeri her vuruşunu kritik yapıyor e daha ne olsun. Gece fight öncesi bi tane tawny atıp dal, nasılsa bitmiyor geceleri Her vuruş öncesi quen'i unutma bu arada

@evohan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironhide -- 8 Eylül 2015; 23:24:31 >

• quote:

Superior Tawny owl-thunderbolt varsa tamamdır, başkasına gerek yok. Biri sürekli son hızda stamina dolduruyor diğeri her vuruşunu kritik yapıyor e daha ne olsun. Gece fight öncesi bi tane tawny atıp dal, nasılsa bitmiyor geceleri

@evohan

Quen yapıp dalmak lazım oda mubarek bir vuruşta Quen i bile açıp öldürüyo , Petri’s Philter kullanıyom anca ole dayanıyo Quen , baya bir kestim yarıda azalttım ama denk geldi bir darbede gittim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Eylül 2015; 23:27:36 >
  • Şu görevden sonra senaryoda kaç saat kalıyor?

Uma'nın büyüsünü kaldırdık elfe dönüştü savaş için adam toplayacağız şimdi.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Sırf ana görev ilerlesen 8-10 saat sürer herhalde oynayışına göre artabilirde.
  • Ek pakette ilk oyunda ki biriciğimiz canımızın içi Shani geri dönüyor imiş vallahi çok sevindim sabah sabah:)

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • ek paketin digital sürümü ile kartlar için başvuran var mı ?
  • Arkadaşlar bu ek paketler oyuna nasıl eklenecek? Misal bunlar gelene kadar oyun bitmiş olursa nasıl olacak? Oyunun bittikten sonra ayrı bir senaryo olarak mı oynayacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: salamura1

Ek pakette ilk oyunda ki biriciğimiz canımızın içi Shani geri dönüyor imiş vallahi çok sevindim sabah sabah:)

Bu shani ise evrim geçirmiş resmen, ama güzel olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: salamura1

Ek pakette ilk oyunda ki biriciğimiz canımızın içi Shani geri dönüyor imiş vallahi çok sevindim sabah sabah:)

süper ya :) inşallah saskia ve iorveth'i de görürüz. Hatta eski karakterlerin hepsini.

• 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.