Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
981.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzel film di izlemeyen mutlaka izlesin. Bu arada o donanıma çok bile bu oyun ne olacaktı ya leptop işlemcisinden devşirme işlemci kırpık ekran kartları olacağı buydu.Ben ps4 aldığıma pişman oldum açıkçası ilk çıktığında aldım şuana kadar toplamda 15 saat çalışmamıştır.Gene Gow çıktığında oynar bitirir satarım ama geleceğini parlak görmüyorum bu neslin eski neslin parlak günleri hiç yaşanmayacak çünkü özel 1 tek donanım bile yok.
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Çok güzel film di izlemeyen mutlaka izlesin. Bu arada o donanıma çok bile bu oyun ne olacaktı ya leptop işlemcisinden devşirme işlemci kırpık ekran kartları olacağı buydu.Ben ps4 aldığıma pişman oldum açıkçası ilk çıktığında aldım şuana kadar toplamda 15 saat çalışmamıştır.Gene Gow çıktığında oynar bitirir satarım ama geleceğini parlak görmüyorum bu neslin eski neslin parlak günleri hiç yaşanmayacak çünkü özel 1 tek donanım bile yok.

Nerde o on kaplan gücündeki cell işlemcisi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Donanımı bilerek aldım amacım grafik zaten değildi benim asıl hayal kırıklığım özel oyunların yetersiz olması.Yani ps4 almalıyım diye bileceğim bir oyun olmadı şuana kadar bir tek infamous oynadım oda 10/7 alır .Cell işlemcisi cidden çok iyidi devrine göre hatta Sony gaza gelip öyle bir işlemci koyduk ki ekran kartı koymasakta olur diye düşünmüş allahtan sonradan vaz geçmişler.
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Arkadaşlar grafik konusunda bence kendinizi boş yere yormayın boş muhabbet dönmesin

Gamespot oyuna 10 vermiş arkadaşlar son 3 -4 senedir gta v dahil hicbir oyuna bu kadar yuksek vermedı bu site

ve bu sitenin ağırlığınıda herkes bilir.

Bu çıkan haberler sadece pazarlamadan ibaret, Bunu cogu oyun firması kasıtlı ve kasıtsız yapıyor.

oyunun grafikleri butun incelemelerde harika.

O yuzden dedıgım gibi yormayın kendinizi ve 19 mayısı bekleyın. Bu mesajıda atın fava bekletin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayz1903 -- 13 Mayıs 2015; 15:43:41 >

• Aşık oldum

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Yüksek fps çok önemli zaten ayrıca hiç fark olmasa dsr ve aa gibi farklar olcak, konsolda da çok beğenilmiş sonuçta ama pc den farkı yok demek uçuk bir yaklaşım herzaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben imzamdaki sistemde ultra açacak mı diye korkuyorum millet downgrade konuşmaktan bıkmadı yok ultra kötü gözüküyor falan.Sanırım herkeste GTX 980, ve Titan X falan var bu kadar grafiğe takmışlar.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • Rpg oyununun içeriği tartışılmalıyken, grafik grafik diye tutturmuşlar. Sizin gibi çakma oyuncular yüzünden son yıllarda adam gibi oyunlar çıkmıyor. Grafik kasıp içeriği boş bırakıyorlar. Bu kafada olmayan bir tek Bethesda var. O da yakında bozulur, oyun moyun oynayamayız sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Rpg oyununun içeriği tartışılmalıyken, grafik grafik diye tutturmuşlar. Sizin gibi çakma oyuncular yüzünden son yıllarda adam gibi oyunlar çıkmıyor. Grafik kasıp içeriği boş bırakıyorlar. Bu kafada olmayan bir tek Bethesda var. O da yakında bozulur, oyun moyun oynayamayız sonra.

Milletin derdi grafik değil.Sadece vaad edilen şeyin verilmiyor olması.Yoksa bakma oyun çıktıktan sonra burda kimse * aman grafikleri kötü * demeyecek sadece * 2013 hali daha iyiyde be * muhabbeti döner ki genede çok grafiğe takacak insan olmaz.Yoksa sizin kafayla düşünürsek Dark Souls 2 downgrade yiyince de millet ayaklandı, bunun sebebi ortalama bir grafikle oynayacak olmaları değildi zaten DS serisini oynayan bir adam grafiğe takmaz.Sadece oyunun ilk videolarında gördükleri hali ile oyun ellerine geçince oynadıkları hali farklı olunca insan ister istemez tepki gösteriyor.

• Oyunun grafikleri çokta sorun değil üzücü yanı pc grafiklerinin konsollar yüzünden kırpılmış olarak sunulacak olmasıdır.

Yine güzel bir oyun ve yine konsol vs. pc grafik eşitleme sevdası yazık. Ayrıca biz belki grafikleri çok umarsamasak bile çoğu pc oyuncusu bu duruma pek sıcak bakmaz.

Zaten 4-5 ay önceki downgrade haberleri ve şimdiki grafik karşılaştırmaları oyunun satışına zarar veriyor. Bu tarz açık dünya rpg bir oyunun ön siparişi (1 milyon) çok daha fazla olmalıydı ama neogaf gibi oyun dünyasının lider forumlarında, bu downgrade haberleri sonrası ön sipariş yapmayın bekleyin konularının etkisi kesinlikle yaşanmış.

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Arkadaşlar bide kusura bakmayında 2013 görüntüsü dediklerinz bir nevi teknoloji demolarından, adamlar oyunu orta halli bir pc içinde oynanabilcek duruma getircek tabi, extrem ayar mumkunse onlar kısa zamanda mod, patch veya cfg dosyaları ile çıkar piyaya gereksiz bir panik havası sezdim :)

Hocam ayni seyi yazicaktim gerke birakmadiniz. Yani oyunun belli bir sekilde her kesimin oynayacagi duzeyde olmasida onemli sonucta Witcher 3 ten bahsediyoruz cok ustun grafikleri acabilecek oyuncu sayisi daha az ve witcher 3 her daim on planda hikaye ve icerigini tutmustur. Cikisindan sonra guncelleme veya modlar veya dlc, birinden biri yada birileri belki hepsi bir sekilde o grafikleri ust duzeye zaten cekicekler.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • Grafikçi arkadaşlara yine bir bilgi

Game informer sitesi (siteyi bilmeyen yoktur heralde);

Graphics:
    The level of detail in everything from the environments to the monsters is astonishing

• Pek dikkat etmedim ama umarım Witcher 1'deki karanlık atmosfer bu oyunda da vardır. 1. oyunda gerçekten gece olduğunu hissettiriyordu bizlere.Şimdiki oyunlarda ise gece;pastel grisi ve mavinin hakim olduğu bir güneşin aydınlatmasına benziyor.Gece demek siyah demektir lan pastel mavi görüntü de ne alaka?
  • Her türlü harika bir oyun olacak, bunu birinci oyunun grafikleriyle önüme verseler gene oynarım. her ne kadar herkes böyle düşünüyor olsada CD protect RED i eleştirmekten çok oyunun grafiklerine tekılıyoruz. Pc de ultra ayarlarda oynarken kim bu benim istediğim oyun değildi veya CD protect RED in bize sunduğu oyun değildi deyip masanın başından kalkar. Ağzımızdan salyalar akakarak oyunu oynarken o karsılaştırmalardaki duvara bakmak aklımıza gelmez emin olun. Seriye de büyük bir hakarettir bu, ne yani geralt sektöre sağlam bir downgrade ile giriş yapıp ortadan kayıp mı olsun. Geralt of rivia aklımızda böyle mi kalsın arkadaşlar. Her ne kadar bir çok oyuncuyu gaza getirip ( ben dahil) sistem toplatmış veya yeni bir ekran kartı aldırmış olsada bırakalım da büyüklük gene PC de kalsın. yapımcılara büyük paralar kazandıran konsolcular da ağlamasın.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.