Yüzbaşı
03 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Soru başlıktaki gibi. Bilgisayarın wifi alıcısı bozuldu. Telefonu router gibi kullanmak istiyorum bunun için bir program var mı ? Yani evdeki wifi hattına telefondan bağlanıp kabloyla da onu pcye bağlayacağım. Hücresel veri kullanılmayacak . Kişisel erişim noktası sadece hücresel veri kullanıyor. Ben bunun wifi ile çalışanını istiyorum yani.
Dolandıran kişi de forumda referansları olan, 2011 üyelikli, 2600 küsür mesajı olan Xanthomonas kullanıcı adlı biri.
Bu da profili:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1094845

Var mı başına böyle bir şey gelip de hukuk yoluyla parasını alabilen ?

Büyükçekmece Cumhuryiet Başsavcılığına şikayet edildi. Ayrıntılar diğer konuda.

http://forum.donanimhaber.com/m_115198187/f_//tm.htm#115198187
1 senedir bu kartı kullanıyorum. Sorunum şu sol taraftaki fan kendi kendine devreye girmiyor bazen. O yüzden de sağdaki %100 ile çalışıyor. Elimle biraz oynatınca soldaki çalışmaya başlıyor diğeri de normal hıza geçiyor. Başka kişilerde yaşamış bu problemi aşağıdaki videodaki sorunun aynısı bendeki ama çözüm bulamadım. Garantiye versem düzeltecekler mi değişterecekler mi yoksa hiçbir şey yapmazlar mı ?
https://www.youtube.com/watch?v=zcTPwzJRCao
Western digital 1 TB cavair blue kullanıyorum. Bir program açtığımda hatta bilgisayarım,belgelerim,herhangi bir jpg dosyası açtığımda hddden cızırtı geliyor. Sürtme sesi gibi. Harddiskten eskiden de ses geliyordu ama son 1 haftadır ses sürekli ve aşırı yüksek geliyor. Kafamda kulaklık olduğunda da duyuyorum. Boştayken ses gelmiyor ama açtığım her programda ses geliyor ve ses çok geldiği zaman pc aşırı derecede yavaşlıyor. Belgelerime girmek bile 5-6 saniye sürüyor. Sağ tıka basıyorum 10 saniye bekliyorum. Son zamanlarda oyunlar da kasmaya başladı. CS go da 150 fps oynamama rağmen oyun donuyor. Harddiskten kaynaklandığını düşünüyorum. Görev yöneticisinde de boştayken bile disk kullanımı %100-%95 arasında. Hdtune testleri de aşağıda.

Benchmark testindeki minimum hız çok az gibi dolayısıyla ortalama hız da aşırı düşük çıkmış.
Bed sector testini de quick scan yaptım hepsi yeşil çıktı. Normal scan yapıp bitince onu da atcam.
Hdd neredeyse ağzına kadar dolu ama 3-4 aydır böyle zaten. Ses ve yavaşlama sorunu ise 1 haftadır var.

Bilgisayarı ve hddyi ekim 2014 de aldım. Yani çok eski sayılmaz garantisi devam ediyor. Defrag falan yapıp format atsam düzelir mi yoksa garantiye mi versem ?
Steelseries bugün yeni faresini tanıttı. Rivalin üst modeli. Yapı olarak Rivale benziyor.
Üstünde oled ekran var. Vurduğunuz adam sayısını,canınızı, headshot sayısını, sevdiğiniz takımı falan gösterebiliyor. Farede titreşim özelliği de var. Moba oyunlarında cooldown bitince tireşebiliyor. Çok iyi bir özellik bence.
Kutudan 2 farklı kablo çıkıyor. biri 2m ve örgülü diğeri 1m. Kablolar modüler çıkarılıp takılabiliyor.
Farenin sensörü, arkasındaki rival yazısı ve gövdesindeki materyal de çıkarılıp takılabiliyor. Farklı farklı materyaller ve farklı sensörler de satılacakmış bu ürün için. Satın alırken de istediğinizi seçebiliyorsunuz sanırım.
159 g ağırlığı var. Eski rivalin (Rival 300) ağırlığı 128 g.

Yükseklik: 124.85mm.
Genişlik: 68.46mm.
Derinlik: 41.97mm.
100-16.000 cpi.
7 tuş. Eski Rivalde 6 tuş var.
16.8 milyon rgb aydınlatma.
Sensör olarak Pixart PMW-3360 kullanıyor. Eski rivalin ki Pixart PMW-3310

Bahara doğru çıkması bekleniyor. 99$ civarı bir fiyat beklentisi var. Avrupa fiyatı 109 Euro olur.

https://steelseries.com/gaming-mice/rival-700

Merhaba 3g kullanarak kişisel erişim noktası oluşturup, iphone internetini başka cihazlarda kullanabiliyoruz ama 3g olmadan kullanamıyoruz. Bunun bir yolu var mı jailbreakla falan ? Pcdeki wireless alıcısı bozuldu. Amacım iphonedan modeme bağlanıp kabloyla bunu pcye bağlamak. Bu şekilde 3g ile yapabiliyor ama wireless ile yapılamıyor. Mywi diye bir program vardı cydiada bu işlemi yapabiliyor mu o ? Ona göre jb yapıcam.
http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-history/TR1/205107167
http://www.lolking.net/summoner/tr/8364340#profile

Oyuna girerken lolskillden bir baktık adamın warwick ile 37 win 1 lose var. Oyun başladı redi aldım oyundan düştüm sonra mid düştü. Ben tekrar bağlandım adc düştü. Herkes sürekli düştü. Neyse hem yasuo ile hem de ww ile 70-80 oyun atmış hepsinde de drop hack var banlanmamış hala.
Merhaba, 5-6 senelik laptop var son 1 ayda kendi kendine donup mavi ekran vermeye başladı. Ben sorunun harddiskte olduğunu düşünüyorum ama emin de değilim. Hdtune ile bad sector taraması yaparken donup kapanıyor yani yapamıyorum. Ağır programlar çalıştırırken de kapanıyor. Ramleri falan çıkardım taktım. Değişen birşey yok. Harddiskte midir sorun yoksa başka birşey de de olabilir mi? İşlemci gibi ?
1800'e monitor dahil tavsiye verebilir misiniz ? Oyun amaçlı.

Yeni Assassin's Creed oyunu.
2015'de çıkacak ve 19. yüzyıl Londra'sında geçecek. İsmini Viktoriyen dönemi Londra'sından alıyor.
Pc, PS4 ve Xone'a çıkacak eski nesillere çıkmayacak. Eski nesillere bu seneki gibi başka oyunda çıkarmayacaklar.Tek bir oyun üstünde yoğunlaşacaklar.
Yapımcı Ubisoft Quebec. Diğer oyunları ise Ubisoft Montreal yapmıştı. Quebec sadece 2 dlc yapmıştı (Assassin's Creed III The Tyranny of King Washington ve Assassin's Creed IV Freedom Cry).
Oyun motoru Unity'de kullanılan motorun aynısı (Anvil Engine).
Yeni bir kanca geliyor. Sanırım Batman oyunlarındaki gibi olacak istediği yere atacak ve ip onu oraya çekecek.
Oyunda trenler de olacak.

Hakkında
Meslek: Öğrenci
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Takım
Galatasaray
Steam
Axeles
LOL
Axeles
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 970
İkinci El Bölümü Mesajları: 60
Konularının görüntülenme sayısı: 16.276 (Bu ay: 351)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 425 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.