Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: Cascella

ben sadece fikrimi belirttim, sonuçta yamayı siz yapıyorsunuz orjinalinde de konuşmalar böyle çevirmenizde sıkıntı görmüyorum... bu kadar tepki alacağımı da beklemiyordum açıkcası.

yok hacım senle alakalı değil. aynı şeylere cevap vermekten bıktık o yüzden.

Alıntıları Göster
    Oyun şuan indirimde acaba alsak mı yoksa çevirinin bitme durumuna göre başka bir indirim dönemi beklesek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: Cascella

ben sadece fikrimi belirttim, sonuçta yamayı siz yapıyorsunuz orjinalinde de konuşmalar böyle çevirmenizde sıkıntı görmüyorum... bu kadar tepki alacağımı da beklemiyordum açıkcası.

yok hacım senle alakalı değil. aynı şeylere cevap vermekten bıktık o yüzden.

Alıntıları Göster
    Yamanız olmasa oyunu alacağım yoktu:) İndirimle beraber satın alacağım. Keşke yapımcı sayenizde olduğunu bilse

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

Yamanız olmasa oyunu alacağım yoktu:) İndirimle beraber satın alacağım. Keşke yapımcı sayenizde olduğunu bilse

Son cümlene katılıyorum. Oyunu ilk çıktığında korsan olarak oynayıp bitirdim. Yama haberini görünce pusu da bekliyordum. Bugün %50 indirim görmüş 44.50TL'ye satın aldım. Umarım steam yılbaşı indirimlerinde season pass'ı da indirime sokar onu da alırız:) Yamayı yapanlara tekrar kolay gelsin.
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende season pass indirime Girsin diye Bekliyorum. Bakalım bakalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Oyun şuan indirimde acaba alsak mı yoksa çevirinin bitme durumuna göre başka bir indirim dönemi beklesek mi

Arkadaşlar oyun şuanda baya uygun bir fiyatla steamda indirime girmiş durumda. Almayanlar orjinal alırsa ileride çıkacak oyunlar içinde bize örnek teşkil edebilir. Hem Tr yama ile daha güzel olacaktır. Bence fırsatı kaçırmamalısınız. Bu fiyata bu kalitede başka oyun bulamazsınız zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ragnarok44

quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Arkadaşlar oyun şuanda baya uygun bir fiyatla steamda indirime girmiş durumda. Almayanlar orjinal alırsa ileride çıkacak oyunlar içinde bize örnek teşkil edebilir. Hem Tr yama ile daha güzel olacaktır. Bence fırsatı kaçırmamalısınız. Bu fiyata bu kalitede başka oyun bulamazsınız zaten.

Alıntıları Göster
    Elinize emeğinize sağlık. Umarım herşey istediğiniz gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: overdose

Elinize emeğinize sağlık. Umarım herşey istediğiniz gibi olur.

Alıntıları Göster
    W2 de troller vardı. Abuk subuk konuşuyorlardı. Çeviride ona göre yapılmıştı. Sen bu trollere osmanlı beyfendisi gibi altyazı hazırlarsan çok saçma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

W2 de troller vardı. Abuk subuk konuşuyorlardı. Çeviride ona göre yapılmıştı. Sen bu trollere osmanlı beyfendisi gibi altyazı hazırlarsan çok saçma olur.

Alıntıları Göster
    Başarılar kardeşim, yamayı dört gözle bekliyorum :) bu arada bişey soracağım, wicher 2 oyununu ve 1 oynasam bu 3 . oyunlar senaryo olarak bir bağlantısı varmı acaba, olursa yama çıkmadan diğer eski oyunları oynamayı düşünüyorum.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Oynamaktan zarar gelmez bence karakterleri, yüzleri tanımak için diğer oyunlar oynanabilir

Onun dışında 3'ün hikayesi 1 ve 2'den ana senaryo olarak tamamen bağımsız fapfarklı iki karakter, hiç görülmemiş veya yakınından geçilmemiş bir hikaye anlatılıyor

Onun dışında politika, diğer karakterlerin meseleleri vs. 1 ve 2. oyundan devam ediyor. Özellikle savaşlar, ülkeler arası gerginlikler kim ne yapmış, ne olmuş öncesinde 1 ve 2 öneririm o açıdan. çünkü oyunda bir hayli politik, siyasi görev de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

Oynamaktan zarar gelmez bence karakterleri, yüzleri tanımak için diğer oyunlar oynanabilir

Onun dışında 3'ün hikayesi 1 ve 2'den ana senaryo olarak tamamen bağımsız fapfarklı iki karakter, hiç görülmemiş veya yakınından geçilmemiş bir hikaye anlatılıyor

Onun dışında politika, diğer karakterlerin meseleleri vs. 1 ve 2. oyundan devam ediyor. Özellikle savaşlar, ülkeler arası gerginlikler kim ne yapmış, ne olmuş öncesinde 1 ve 2 öneririm o açıdan. çünkü oyunda bir hayli politik, siyasi görev de var

Teşekkür ederim cevabın için

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

Teşekkür ederim cevabın için

Alıntıları Göster
    Bir çoğunuzun görmeyeceği, sağdaki soldaki dandik diyaloglar :)

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

Bir çoğunuzun görmeyeceği, sağdaki soldaki dandik diyaloglar :)

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Alıntıları Göster
    Ana Görevler yani main story bittiyse yamayı yayınlayın bence, tamamen bitincede ayrıca yayınlarsınız. Bilmiyorum arkadaşlar ne düşünüyo. Önemli olan zaten Main story dir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathews

Ana Görevler yani main story bittiyse yamayı yayınlayın bence, tamamen bitincede ayrıca yayınlarsınız. Bilmiyorum arkadaşlar ne düşünüyo. Önemli olan zaten Main story dir bence.

Aylardır pc de oyun yuklu yama çıkar diye oynamıyoruz adamlar 1 yıldan bahsediyor dalga geçer gibi hocam. hemen çıkmasını bekleme. Keske oyunceviri falan baslasaydı projeye 3 ayda hazırdı

• Varolanı yayınlayın, 1 yıl daha beklemek mi, olmazz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %99.99 olsa gene yayınlamayacağız. %100 olunca yayınlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 27 Kasım 2015; 14:48:27 >

• Trol mesajlara kafayı takmayın hacılar kolay gelsin. Bu arada w3 yılın oyunu seçilmiş. Büyük süpriz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

quote:

Aylardır pc de oyun yuklu yama çıkar diye oynamıyoruz adamlar 1 yıldan bahsediyor dalga geçer gibi hocam. hemen çıkmasını bekleme. Keske oyunceviri falan baslasaydı projeye 3 ayda hazırdı

hı bekle çıkardı 3 aya... ufak atta civcivler yesin. Nispeten bu oyundan daha az kelimeye sahip olan 2. oyunu resmi çeviri olduğu için firmanın sıkıştırmalarına rağmen 8-9 kişi fulltime uğraşarak 7 ayda bitirebildiler. bilip bilmeden konuşup insanların moralini bozmasan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 27 Kasım 2015; 17:06:59 >

• Çok hızlı gidiyorsunuz şimdiden %49 olmuş tebrikler 9 ay - 1.5 yıl olarak verdiğiniz süre hala geçerlimi yoksa daha kısa mı sürecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

quote:

Asıl oyunçeviri iyi ki el atmadı rezil yalancı insanlar kendileri.Çok beklersin 3 ayda hazırlamalarını 3 yılda yine yapamazlardı.

Bence gayet hızlı ilerliyor çeviri %100 olunca yayınlamaları daha mantıklı.Üstelik ''olduğu kadarını yayınla'' nedir?Tamamı bitsin yayınladıklarında doğru düzgün oynamış oluruz trollüğün lüzumu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 27 Kasım 2015; 17:25:26 >

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Hiç de sürpriz olmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.