Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibra012

bekliyoruz yamanın çalışması için uptade 1.12 gerekiyor değilmi ?

Alıntıları Göster
    kaç gibi gelir acaba merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34

Alıntıları Göster
    Arkadaş aylarca bekledim, ay başında indirip yedekledim zanendiyordum bi baktım oyun yok Şimdi 150kb ile indirmeye çalışıyorum şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34

Alıntıları Göster
    Şu anda Melih in yüzünü görmek isterdim bu kadar bekleyen bu kadar teşekkür eden insanlar ve verdiği sözü tutmanın mutluluğu nasıl sırıtıyodur bu arada tüm ekibe çook çook teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner516

Şu anda Melih in yüzünü görmek isterdim bu kadar bekleyen bu kadar teşekkür eden insanlar ve verdiği sözü tutmanın mutluluğu nasıl sırıtıyodur bu arada tüm ekibe çook çook teşekkür

Alıntıları Göster
    Oturduk ailecek sayfayı yeniliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: JackTim

Oturduk ailecek sayfayı yeniliyoruz

Alıntıları Göster
    Heart of stone ek paketi oyunun kendisinede birşeyler ekliyormu. Yani oyunu bitirdikten sonra satın alsam birşeyler kaybedermiyim?
  • Kaynetmezsin merak etme ana oyunun tadını çıkar bitirdikten sonra alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Heart of stone ek paketi oyunun kendisinede birşeyler ekliyormu. Yani oyunu bitirdikten sonra satın alsam birşeyler kaybedermiyim?

Yok kendisine bir şey eklemiyor. Oyun bitince alabilirsin. Ama bir an önce al blood and wine paketi çıkınca belki season pass fiyatı yükselebilir steamde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Yok kendisine bir şey eklemiyor. Oyun bitince alabilirsin. Ama bir an önce al blood and wine paketi çıkınca belki season pass fiyatı yükselebilir steamde.

Alıntıları Göster
    Division ı bıraktım bekliyik.

• quote:

1.02 var :/

1.10 9 GB
    1.12 500 MB

gitti hayaller
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

quote:

1.10 9 GB
    1.12 500 MB

gitti hayaller

Alıntıları Göster
    Resmen ana sayfa yaptım konuyu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

quote:

1.10 9 GB
    1.12 500 MB

gitti hayaller

başla şimdiden güncellemeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Alıntıları Göster
    Saat kaç gibi gelecek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Alıntıları Göster
    Merhaba, hayatımda hiç bir şey için bu forum olsun başka bir forum olsun bir şey yazmadım sadece indirdim yamadır oyundur oynadım ama witcher serisine çok bağlandım ve oyunu satın almıştım. İngilizce'm yeterli ama birde kendi dilimde oynamak paha biçilemez . Genelde aman yapan benim yorumumu nereden görecek deyip cevap yazmam geçerim ama bu oyun ve bu çeviri için bu uğraş ve emek için bir teşekkür yazmamak hata olur. Bu yamayı yaptığınız için size sonsuz teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcraft

Merhaba, hayatımda hiç bir şey için bu forum olsun başka bir forum olsun bir şey yazmadım sadece indirdim yamadır oyundur oynadım ama witcher serisine çok bağlandım ve oyunu satın almıştım. İngilizce'm yeterli ama birde kendi dilimde oynamak paha biçilemez . Genelde aman yapan benim yorumumu nereden görecek deyip cevap yazmam geçerim ama bu oyun ve bu çeviri için bu uğraş ve emek için bir teşekkür yazmamak hata olur. Bu yamayı yaptığınız için size sonsuz teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Herkesi bir heyecan sardı. :)

• ibra012 kullanıcısına yanıt
    hepsini tek tek mi yapıcaz kafadan 12 yi yapsak olmuyor mu (kota yok oluyor de :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkntkl

hepsini tek tek mi yapıcaz kafadan 12 yi yapsak olmuyor mu (kota yok oluyor de :D )
    Ellerinize sağlık ne zaman çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkntkl

1.10 yükledikten sonra 1.12 var işte toplamda 12 GB Felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: amakakaka

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu çeviriye emek veren herkese ne kadar teşekkür etsek azdır. Elbette her şeyi eleştirme konusunda uzman olduğumuz için bu yama ve hazırlayan arkadaşlar hakkında da mükemmel eleştiriler olacaktır. Zaten Türk milleti olarak bizim ata sporumuz bu . Yamayı hazırlayan arkadaşlar bu en kibar tarifi ile " troll" olarak tanımlayacağım kişilerin sözlerini çok dikkate almasınlar. Yaptığınız iş çok büyük emek isteyen bir iş ve siz bunu bitirmişsiniz. Elbette hatalar olacaktır. Koskoca oyun firmaları oyunları çıkardıktan sonra en az 2-3 yama ile oyunları düzeltmiyor mu ? Emeklerinize sağlık . Elleriniz dert görmesin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: amakakaka

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İşten çıktık, okuldan çıktık, çıkabilecek her yerden çıktık arkadaşlar. Artık şu yamayı yayınlasanız diyoruz hani
  • Saat 23.59 da çıkacak galiba sonuçta o da tarih olarak mart'in 26 si oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.