Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krmozgn

Elinize sağlık Yaptığınız gerçekten çok büyük bir iş, helal olsun sizlere Sizler sayesinde bunca insan oyunu Türkçe olarak oynayacak Umarım tam olarak istediğiniz şekilde beta sürecinide bu yamayı yaptığınız zamanki gibi hızlıca bitirirsiniz
    Çok çok teşekkürler

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: penoksal

Alıntıları Göster
    çöp.....

şaka şaka ellerinize sağlık ...muhteşem bir iş başardınız .sonsuz teşekkürler.

• Yemegimizide yedik artık tatlı niyetine bekliyoruz arkadaşlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaLoPlgr

Yemegimizide yedik artık tatlı niyetine bekliyoruz arkadaşlar :)
    F5'i kırdım bekliyorum şu an. İngilizcem fena değildir ama oyunu ana dilde bitirmek ayrı bi zevk olacak o kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaLoPlgr

Yemegimizide yedik artık tatlı niyetine bekliyoruz arkadaşlar :)
    Hade da paylaşun bogkiyen yere geberduk sıkıntıdan.
    Hahaha şaka bir yana sanırım arkadaşlar trolleyip 23:59:59 da paylaşacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architecth -- 26 Mart 2016; 20:24:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

F5'i kırdım bekliyorum şu an. İngilizcem fena değildir ama oyunu ana dilde bitirmek ayrı bi zevk olacak o kesin.

Alıntıları Göster
    ilk sayfa son sayfa ilk sayfa son sayfa arada ilk sayfaya basıyorum yavaşlıyor geç yükleniyor kalp atışlarım hızlanıyor ve sonra bısey yok tekrar aynı şeyler töbeler olsun kafa gitti

• İsterseler yarın koysunlar yada diğer gün sorun değil iki gün daha bekleriz nolmuş bu oyunu türkçe oynayacam ya sonsuz teşekkürler size.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bi hayat boyu mutlu olun inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

İsterseler yarın koysunlar yada diğer gün sorun değil iki gün daha bekleriz nolmuş bu oyunu türkçe oynayacam ya sonsuz teşekkürler size.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bi hayat boyu mutlu olun inşallah
    Sabahın 08:00den beri bekliyorum hadi çıkartın artık su yamayı

• quote:

Orijinalden alıntı: NuhVe

Alıntıları Göster
    arkadaslar yama cıkıcak diye gittim bugun xbox 360 wireles kol aldım ama bir turlu windows 10 yuklu pcme tanıtamıyorum kullanan varsa yardımcı olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: NuhVe

Alıntıları Göster
    Hadi Gelsin artık
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker588

Hadi Gelsin artık
    Bu mesaja eklenen görseller:

Alıntıları Göster
    Bekleyin az daha işinizin adı ne?

• İdm ile indirme yaparken yanlislikla durdurdum guncellemeyi yeniden baslayim dedim olmadi simdi bastan indiriyorum 10 gb hizimda dustu
    Ama sorun yok hersey cok guzel olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevdut

arkadaslar yama cıkıcak diye gittim bugun xbox 360 wireles kol aldım ama bir turlu windows 10 yuklu pcme tanıtamıyorum kullanan varsa yardımcı olabilirmi

www.microsoft.com
    Xbox 360 Controller for Windows | Aygıt indirmeleri | Microsoft Accessories
    https://www.microsoft.com/hardware/tr-tr/d/xbox-360-controller-for-windows

• evet baktım buraya bendeki windows 10 windows 10 için otomatik danır drivera gerek yok diyor. ama otomnatık gunc. yaptıgımda bilinmeyen aygıt yuklemedi diyor.
  • Bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet baktım buraya bendeki windows 10 windows 10 için otomatik danır drivera gerek yok diyor. ama otomnatık gunc. yaptıgımda bilinmeyen aygıt yuklemedi diyor.
    Hadi bekliyoruz 23.59 da yayınlamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerxir

Hadi bekliyoruz 23.59 da yayınlamayın

Alıntıları Göster
    Zaman geçmiyor arkadaş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Zaman geçmiyor arkadaş :D

Alıntıları Göster
    Çevirmenlerden birisi en azından bi saat aralığı verse güzel olacak.
  • quote:

evet baktım buraya bendeki windows 10 windows 10 için otomatik danır drivera gerek yok diyor. ama otomnatık gunc. yaptıgımda bilinmeyen aygıt yuklemedi diyor.

Açıkcası 380 kontrolcüsünü denemedim hiç. Ben ps4'ün ds4 kontrolcüsünü kullanıyordum sorunsuz tanıyordu. Tabi ben eklerken bluetoth cihaz ekle diyerek ekliyordum. Bu arada witcher 3 diğer oyunlardan farklı olarak ds4 kontrolcüsünün bağlı olduğunu anlıyor ve ekrandaki hint'leri vb. ona göre ayarlıyor. Yani bir ps4'le kullanma konforunu aybeb yaşatıyor. Adamlar işlerini iyi yapmışlar anlıycağn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D071474FA

quote:

Açıkcası 380 kontrolcüsünü denemedim hiç. Ben ps4'ün ds4 kontrolcüsünü kullanıyordum sorunsuz tanıyordu. Tabi ben eklerken bluetoth cihaz ekle diyerek ekliyordum. Bu arada witcher 3 diğer oyunlardan farklı olarak ds4 kontrolcüsünün bağlı olduğunu anlıyor ve ekrandaki hint'leri vb. ona göre ayarlıyor. Yani bir ps4'le kullanma konforunu aybeb yaşatıyor. Adamlar işlerini iyi yapmışlar anlıycağn :)

Alıntıları Göster
    Elinize, emeğinize sağlık.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.