Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: checkeacht

hazır herkes burdayken ben kutulu almıştım oyunu cd den yükleyince gog clientini indirdim update için vs ama steam hesabı install butonu çıkıyo bu cliente oyunun kurulu olduğu yeri gösterme şansımız yokmu

Alıntıları Göster
    Axaxaxaxaxaxaxaxa
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

iste o konuda size katilmiyorum, aksine turkce altyazi yada dublaj gorunce oynamam/izlemem. hic bir yabanci oyunu turkce oynamadim cunku ceviri yapildiginda anlamsiz yada tam oturmayan durumlar olabiliyor bu durumda da yapimcilarin kitleye aktarmak istedikleri deneyim baska bir sekle burunuyor. ozellikle dile ozel bazi kelimeler/deyimler oluyor oralar zaten direk yok oluyor. ayni sey yabanci filmler icinde gecerli. kimse alinmasin ben neyin yanlis dogru oldugunu savunmuyorum sadece fikrimi soyluyorum ama globallesen bir cagda yasiyoruz oturup herkes ucundan da olsa su ingilizceyi kavrasa kendine yarari dokunur.

ozaman kullanmayın niye uzatıyorsunuzki

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunset Sarsaparilla

Axaxaxaxaxaxaxaxa

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

iste o konuda size katilmiyorum, aksine turkce altyazi yada dublaj gorunce oynamam/izlemem. hic bir yabanci oyunu turkce oynamadim cunku ceviri yapildiginda anlamsiz yada tam oturmayan durumlar olabiliyor bu durumda da yapimcilarin kitleye aktarmak istedikleri deneyim baska bir sekle burunuyor. ozellikle dile ozel bazi kelimeler/deyimler oluyor oralar zaten direk yok oluyor. ayni sey yabanci filmler icinde gecerli. kimse alinmasin ben neyin yanlis dogru oldugunu savunmuyorum sadece fikrimi soyluyorum ama globallesen bir cagda yasiyoruz oturup herkes ucundan da olsa su ingilizceyi kavrasa kendine yarari dokunur.

Filmler konusunda seninle hemen hemen aynıyız. Dublajlı bende izlemiyorum ama altyazısız izleyebilecek düzeydi değilim. Gözüm hep TR altyazı arıyor. Söylediğin şeyler yanlış değil. Keşke ülkede herkes ucundan İngilizce bilse o apayrı bi konu. Ama iş oyunlara özellikle de RPG olunca TR yama bana göre çok gerekli oluyor. Neyse konu dağılmasın yamayı sabırsızlıkla bekliyoru(z)m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relinquished06 -- 26 Mart 2016; 15:53:10 >

• Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Konu populerler arasinda olunca dikkatimi cekti bu kadar insan tercumesini bekliyorsa bu iste bir yanlis var diye dusundum. malesef turkiye egitimde cok geri ama buna siginmamak gerek insan bence elinden geleni yapmali. neyse yinede hayirli olsun emegi gecenler icin tekrar tebrikler.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yama ekibi fallout 4 ekibine yardım ederlemı acaba bu yama bittikten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurivgen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Saat kaç gibi geleceğini söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luskan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mesaiden yeni geldim inanır mısınız beynime kan gitmiyor bugün çıkıyor mu yoksa çok gerçekçi olan rüyalardan birinde miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner516

Arkadaşlar mesaiden yeni geldim inanır mısınız beynime kan gitmiyor bugün çıkıyor mu yoksa çok gerçekçi olan rüyalardan birinde miyim

inan bende şoktayım şuan işin kötü yanı akşam dışarda olmam lazım ve bu eşsiz deneyimi ilk tadanlar arasında olamıcam buna yanıyorum insanlar 6 aydır beklediği şeye kavuşmuş mutlu mutlu at sürerken ben dışarda bu oyunun hayalini kurucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Sonunda beklenen gün geldi.

Alıntıları Göster
    Nabızz atmıyorrrr Nefes alamıyorum Duvarlar üstüme üstüme gelio çıkarın lo artık ayrıca elinize emeğinize sağlık inşallah emeğinizin karşılığını fazla fazlada alırsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caner516

inan bende şoktayım şuan işin kötü yanı akşam dışarda olmam lazım ve bu eşsiz deneyimi ilk tadanlar arasında olamıcam buna yanıyorum insanlar 6 aydır beklediği şeye kavuşmuş mutlu mutlu at sürerken ben dışarda bu oyunun hayalini kurucam

Alıntıları Göster
    48 kayıtlı üye, 126 misafir

• orhanyor kullanıcısına yanıt
    Eylülden buyana bir veya birden fazla kitapla ileri ingilizceye sahip olmak mümkün değil, Ayrıca ingilizceyi tam anlamıyla öğrenememek bizlerin suçu değil, eğitim sisteminin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geliyor demek yama çok sevindim.

Bu arada Melih daha önceden yamanın sanki kaplayacağı alanın daha fazla olacağı konuşulmuştu. 20 mb baya az geldi bana oyun içi videoları türkçe yapma vs. hepsi içinde 20 mb mi yama ? öyle ise ciddi süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Geliyor demek yama çok sevindim.

Bu arada Melih daha önceden yamanın sanki kaplayacağı alanın daha fazla olacağı konuşulmuştu. 20 mb baya az geldi bana oyun içi videoları türkçe yapma vs. hepsi içinde 20 mb mi yama ? öyle ise ciddi süper.

20 mb sadece setup dosyası. Yamanın kaplayacağı alan 1.5 gb falan.
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyledir önceden bu konu konuşulmuştu.

Bende o civarlarda bir alan kaplamasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Sanırım öyledir önceden bu konu konuşulmuştu.

Bende o civarlarda bir alan kaplamasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    Beklenen gün geldi...
  • checkeacht C kullanıcısına yanıt
    Yama paketini hem Steam hem Gog sürümde denedik ve sıkıntı çıkmadı. Gogdan oynarsınız sıkıntısız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanyilmazti

Beklenen gün geldi...

Alıntıları Göster
    bekliyoruz yamanın çalışması için uptade 1.12 gerekiyor değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

bekliyoruz yamanın çalışması için uptade 1.12 gerekiyor değilmi ?

evet gerekiyor

ben asıl şu troll youtube çevirmenin suratını görmek istiyorum 2 aydır trollüyor yok ben gerçek hayatta da çevirmenim yok efendim 12inci partı yükledim altyazılı çıkıncada devam etsin bakalım kendi kendine insan yardım etmeye çalışır bişey yapar kendi kendine youtube kanalının priminde adam
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.