Yüzbaşı
25 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 68 (Bu ay: 1)
Gönderileri
silinebilir
1080p AA açık high ayarlar ortalama 40 fps kendi kartımla oynanış videom oyunun gtx680 deki peformansını görmek isteyenler buyurun..

https://www.youtube.com/watch?v=JclmSTwdDGw
Herkese merhaba nuuvem de gta V 80 tl gibi harika bi fiyattan ön siparişte fakat site hakkında hiç bir bilgim yok burdaki oyunlar global mi alışveriş yaparken kartla direkt alışveriş yapabiliyor muyum? Ve gelen kodu girdiğimde multi filan girmek istediğimde bölge ile ilgisi bir sıkıntı yaşar mıyım? Mesela brezilya sitesi olduğu için sadece oradaki bölge ile mi oyuna girebilicem yoksa steamden alan diğer herkes gibi sorunsuzca oyunu oynabilecek miyim ilerde oyun başka bölgeden alınmış olduğu için steam hesabımdan kaldırılır mı böyle sorunlarla karşılaşır mıyım acaba?
Herkese merhaba nuuvem de gta V 80 tl gibi harika bi fiyattan ön siparişte fakat site hakkında hiç bir bilgim yok burdaki oyunlar global mi alışveriş yaparken kartla direkt alışveriş yapabiliyor muyum? Ve gelen kodu girdiğimde multi filan girmek istediğimde bölge ile ilgisi bir sıkıntı yaşar mıyım? Mesela brezilya sitesi olduğu için sadece oradaki bölge ile mi oyuna girebilicem yoksa steamden alan diğer herkes gibi sorunsuzca oyunu oynabilecek miyim ilerde oyun başka bölgeden alınmış olduğu için steam hesabımdan kaldırılır mı böyle sorunlarla karşılaşır mıyım acaba?
Beyler elimde 3 adet the crew closed beta pc key var bana mesaj atan 3 arkadaşa keylerimi atabilirim.
Herkese merhaba originden oyun indermek istediğim zaman bi süre indikten sonra download error veriyor titanfall betasını indirmeye çalışıyordum önce 1 2 saat indi sonra bu hatayı verdi ardından bugün bf4 ün dlc sini indirmeye çalışırkende yüzde 40 a gelince aynı hatayı verdi herşeyi denedim pc yi modemi origini resetledim sildim baştan kurdum d ye kurmaya çalıştım herşeyi denedim fakat bi süre sonra hep aynı hatayı veriyor
 Originden oyun indirme sorunu
Evet arkadaşlar oyunda görev icabı bir iki kere tüple daldım fakat serbest olarak nasıl tüple dalış yapabilirim bileniniz var mıdır??
Steamden Arma 2 Operation Arrowhead aldım dayz modunuda kurdum moda girerken böyle bir hata ile karşılaşıyorum ve girincede multiplayer kısmından oyuna girmek istediğimdede bad versiyon diyor lütfen yardım edin.
http://imgim.com/1051incic5223814.png
 Arma 2 ve dayz yardım
Herkese merhaba bilgisayarımda son 2 haftadır günde bir iki kere bir hata ile karşılaşıyorum. Bellek yazısını görünce ramlerde sorun var sandım taktım çıkardım değiştirdim ama hata çıktıktan sonra altda da virüs uyarısını görünce tam olarak ne olduğunu anlayamadım bilgisayarıma virüs taraması yapıyorum temiz gözüküyor bu virüs hatası çıktıktan sonra karantinaya alınmış öğelerde de virüsü göremiyorum. Sorun tam olarak ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
 Bellek read olamadı hatası.
Arkadaşlarhttps://www.infestationmmo.com/#getgame siteden 7.5 $ lik paketi aldım ama kodu steame girince olmuyor.
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
Uydunet
Oyun Platformu
PC
Oyun Platformu
PS4
Takım
Fenerbahçe
Steam
cenkozen
Dünyadan Futbol
Real Madrid FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 594
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 2.986 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 485 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.