Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

witcher cılar nasıl olmuş

Güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

1.3 mağdurları neredesiniz?

Çizim iyi bayağı.

ya bende de sabit 60 fps veren yerlerde 30 lara kadar iniyor ve fps düşmesi inanılmaz rahatsız edici oldu. (ubersampling kapalı)

edit: tamamen kaldırıp patchleri sırayla yapınca düzeldi neyseki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 30 Temmuz 2011; 11:36:16 >
  • Sonunda Collector's Edition'ıma kavuştum. Süper bir paket olmuş. Ellerine sağlık hazırlayanların. Almak için neler çektim, ama değdi.
  • Önerilen Gereksinimler
    * İşletim Sistemi: Windows XP SP2 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64-bit)
    * İşlemci: Intel Core 2 Quad veya AMD Phenom X4
    * Hafıza: 3 GB Windows XP / 4 GB Windows Vista ve Windows 7
    * Ekran Kartı: Pixel Shader 3 destekli 1 GB (Nvidia GeForce GTX260 or ATI Radeon HD4850)

Benim sistem de q6600, 4gb ram, gtx260 synergy ve win 7 şeklinde, tam tutuyor gibi ama bu şekilde kaç fps alırım oyundan? Premium ya da Collectors paketini almayı düşünüyorum da gerekirse bu oyun için sistemde de upgrade yapabilirim ondan sordum. Zaten PC'yi uzun zamandır upgrade etmedim. Şu an full detayda kaç fps alırım yardımcı olursanız sevinirm.
  • PC bölümünde başlıklar niye hemen ölüyor??? İki oyun hataları, ilaçlar vs muhabbeti, sonra şurada kaldım nasıl geçecem muhabbeti sonra bitti gitti. Daha da en kral oyun olsa bitiyor başlık şu hale bakın. :S
  • Turkce Yama Cıksan Ne Guzel Olur Ama Cok Zor Yapılması. Uzunda Surer.
  • Papercraftları yapamadım iyi mi. Büküyorum katlıyorum, parçaları deliklere sokuyorum açılıyor. Neyse, bitince yaparım diyorum ama bu seferde diğerlerini koyamıyorum. Geralt'ın eline kılıcı koyacam ama delik koymamışlar, yapıştıracak mıyım neyim.
  • Arkadaşlar bende yazılar çok küçük oyunda. Yani şu yanda çıkan Tutorial metinleri çok zor okunuyor. Acaba yazıları büyütmenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

Arkadaşlar bende yazılar çok küçük oyunda. Yani şu yanda çıkan Tutorial metinleri çok zor okunuyor. Acaba yazıları büyütmenin bir yolu var mı?

Sanırım monitörün 4-3 bir monitör. Alttan ve üstten siyah kırpmalarla oyunu oynuyorsun, yanlışsam düzelt.

Patch 1.3 ile oyuna 4-3 monitör desteği getirildi. 1.3'ü kur ve çözünürlüğünü 1280x1024 yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

Arkadaşlar bende yazılar çok küçük oyunda. Yani şu yanda çıkan Tutorial metinleri çok zor okunuyor. Acaba yazıları büyütmenin bir yolu var mı?

Sanırım monitörün 4-3 bir monitör. Alttan ve üstten siyah kırpmalarla oyunu oynuyorsun, yanlışsam düzelt.

Patch 1.3 ile oyuna 4-3 monitör desteği getirildi. 1.3'ü kur ve çözünürlüğünü 1280x1024 yap.

Evet aynen dediğin gibi oyun üstlerden basık. Çok sağol yardım için deneyeceğim...
  • Arkadaşlar oyun çok ingilizce gerektiriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

PC bölümünde başlıklar niye hemen ölüyor??? İki oyun hataları, ilaçlar vs muhabbeti, sonra şurada kaldım nasıl geçecem muhabbeti sonra bitti gitti. Daha da en kral oyun olsa bitiyor başlık şu hale bakın. :S

ss koyun ss
  • yeni patch bekleyelim performans artışı felan yok gördüğümk adarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Arkadaşlar oyun çok ingilizce gerektiriyor mu?

Bütün RPG'lerde olduğu gibi evet. Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Oyundaki zar oyunu nasıl oynanıyor? Kuralları nasıl tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Repercussion -- 2 Ağustos 2011; 17:31:33 >
  • The witcher ı bitirip o gazla witcher 2 ye başladım fakat maceram kısa sürdü çok düşük frameler alıyorum sistemim yüzünden ve en illet olduğum şeydir bu.O yüzden sistemi yenileyene kadar witcher biraz beklemek zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

The witcher ı bitirip o gazla witcher 2 ye başladım fakat maceram kısa sürdü çok düşük frameler alıyorum sistemim yüzünden ve en illet olduğum şeydir bu.O yüzden sistemi yenileyene kadar witcher biraz beklemek zorunda.

Bilgin var mı bu konuda??Mesela patchler,ekran kartının sürücüleri vb. gibi??Yoksa witcher i oynatan sistem 2 yi de oynatır...Pes etme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

The witcher ı bitirip o gazla witcher 2 ye başladım fakat maceram kısa sürdü çok düşük frameler alıyorum sistemim yüzünden ve en illet olduğum şeydir bu.O yüzden sistemi yenileyene kadar witcher biraz beklemek zorunda.

Bilgin var mı bu konuda??Mesela patchler,ekran kartının sürücüleri vb. gibi??Yoksa witcher i oynatan sistem 2 yi de oynatır...Pes etme..

Ben bu fikirde değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

quote:

quote:

Ben bu fikirde değilim.

İyi kötü oynatır...full olmasa da keyifle oynatır...Azcık orda burdan kısacaksın...çok bir şey kaybetmiyorsun oyun hala muhteşem.. ilk iki yama kurulup, ekran kartı sürücüsü güncellenip,ubersampling kapatılıp bir iki ince ayar yapınca oynayamayan bana gelsin ekran kartımı vericem
  • quote:

quote:

Tüm patchleri yaptım ekran kartı güncel oynatmaya oynatıyoda buna oynatmak denirse neyse hevesim kursağımda kaldı ama geri dönücem.
  • quote:

quote:

quote:

Tüm patchleri yaptım ekran kartı güncel oynatmaya oynatıyoda buna oynatmak denirse neyse hevesim kursağımda kaldı ama geri dönücem.

Tüm patchleri değil ilk ikisini sadece...her neyse...eski mesajımdan alıntı :

"Yamaları kurduğunu sanıp kuramamış olma ihtimalin üstünde duruyorum...yoksa 1280x720 çözünürlükte falan rahat oynarsın sanırım...

1-Son sürücülerini muhakkak kur bu da önemli!!
    2-Yamalar MUHAKKAK!
    3-Ubersampling in MUHAKKAK kapalı olduğuna emin ol..
    4-Vertical sync kapalı olsun..
    5-Olmadı ssao ve Anti Aliasing i kapat...
    6-Texture memory Size ve LOD distance azalt shadow seçeneğini en aza indir...

(OGZ önerileridir denenmiştir..)

İlk önce son catalyst ve yamalar...! "
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.