Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Repercussion

Ben deneye deneye öğrenmiştim ama. 1-2-3-4-5 ya da 2-3-4-5-6 şeklinde sıralı gerlirse en yüksek oluyor. 222 11 şeklinde 3'lü ve 2'li gelirsebir düşük, 4444 1 şeklinde 4'lü gelirse bir düşük, 22 22 şeklinde 2 tane 2'li gelirse bir düşük, hepsi farklı gelirse 1 3 4 5 6 şeklinde en düşük oluyor sanırım.

Zar ile oynanan poker olarak düşünün, 2 tane aynı zar gelirse per, 2 tane per döper olur, 3 tane aynı zar yanında bir per ile full olur.v.b.
    Her iki tarafında eli aynıysa yüksek zarları olan kazanıyor. Mesala her 2 tarafta da 3 ve 5 döper var ama 5. zar birinde 6 diğerinde 3. 6 olan kazanır.

Biraz karışık oldu gibi ama poker olarak araştırırsanız netten daha ayrıntılı öğrenebilirsiniz.
  • Merhaba fable 3 gibi bu oyundada evlenme veya flört varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fRanz2011

Merhaba fable 3 gibi bu oyundada evlenme veya flört varmı?

flört var da evlenme yok
  • 1.35 patch i ile 3d de gölgelerin aşırı parlaması sorunu tamamen bitmiştir....
  • Oyun güzel de ilk oyun kadar yan görev yoktu heralde, ilk oyunun hastası olduğum yanlarından biri flört olayıydı bunda o da yok yada ben bunların hiçbirini göremeden ana senaryonun güzelliğine dalıp kaçırdım ipin ucunu. Ama hakkını vermek lazım uzun zamandır oynadığım en iyi rpg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

flört var da evlenme yok

Hem de ne flört valla hiç affetmiyor Geralt @siberarmi teşekkür ederim o mantıkla düşününce harbiden oluyor. Sağol.
  • quote:

quote:

flört var da evlenme yok

Var da önceki oyun kadar değil. Önceki oyunda Geralt'ı durduramıyorduk efendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

Orijinalden alıntı: typhoneus

oyun artık aktivasyon istemeden oynanabiliyor.
    sitesinde yazıyordu inanamamıştım yaptım oldu doğruymuş:)
    kırık oyunu kurduktan sonra ilacı sürmeden önce launcherdqan çalıştırıp,
    aktivasyon ekranı gelince birşey yazmdan "enter" yapıyoruz.
    official siteye bağlanıp 1.3. patchi çekip kuruyor. sonra açıyorsun ve oynuyorsun:)

sanırım grafik olayı sebebiyle millete çok çektirdik böyle bir şey yapıp gönül alalım demişler.

He, tabii, korsancılara çalışıyor çünkü CD Projekt.

oyunu orjinal almayı düşünmüştüm ben de. sonra forumu okuyup bir sürü kişiden
    grafikler, oyundaki kapanmalar, patchlerin oyunu kötüye götürdüğü ile ilgili
    haberler okuyunca 100 tlden fazla parayı rasyonel bir insan
    olarak stabilliği konusunda tartışılan bir oyuna vermek istemedim.
    kırık halde oyunu deneyip gerçekten sararsa sırf arşiv yapmak için bile alırım diye düşündüm.
    sonra böyle bir aktivasyon düzenlemesi geldi. sevindim. buradan paylaşayım dedim. bi bakmışız korsancı olmuşuz:)

şimdi arkadaşım korsan - orjinal tartışmasına girmeden bu durum ile ilgili bir bilgin/fikrin varsa söyle de bizde yanlış yorumlar üretmeyelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

oyun artık aktivasyon istemeden oynanabiliyor.
    sitesinde yazıyordu inanamamıştım yaptım oldu doğruymuş:)
    kırık oyunu kurduktan sonra ilacı sürmeden önce launcherdqan çalıştırıp,
    aktivasyon ekranı gelince birşey yazmdan "enter" yapıyoruz.
    official siteye bağlanıp 1.3. patchi çekip kuruyor. sonra açıyorsun ve oynuyorsun:)

sanırım grafik olayı sebebiyle millete çok çektirdik böyle bir şey yapıp gönül alalım demişler.

He, tabii, korsancılara çalışıyor çünkü CD Projekt.

oyunu orjinal almayı düşünmüştüm ben de. sonra forumu okuyup bir sürü kişiden
    grafikler, oyundaki kapanmalar, patchlerin oyunu kötüye götürdüğü ile ilgili
    haberler okuyunca 100 tlden fazla parayı rasyonel bir insan
    olarak stabilliği konusunda tartışılan bir oyuna vermek istemedim.
    kırık halde oyunu deneyip gerçekten sararsa sırf arşiv yapmak için bile alırım diye düşündüm.
    sonra böyle bir aktivasyon düzenlemesi geldi. sevindim. buradan paylaşayım dedim. bi bakmışız korsancı olmuşuz:)

şimdi arkadaşım korsan - orjinal tartışmasına girmeden bu durum ile ilgili bir bilgin/fikrin varsa söyle de bizde yanlış yorumlar üretmeyelim.

Bende neredeyse hiç sorun çıkmadı, ilk oyuna kıyasla hiçbir şey hatta.
    Her türlü orijinali hakeden bir oyun.

"sanırım grafik olayı sebebiyle millete çok çektirdik böyle bir şey yapıp gönül alalım demişler." demesen, tamam da, öh yani be abi, nedir yani, grafiklerin nesi varı geçtim, zaten neredeyse hiçbir versiyonunda ağır DRM olmayan oyundan drm'ı kaldırınca ne gönül alması?

İkimizde de yanlış anlama oldu muhtemelen, ama yapma be abi, bana lütfen korsanı haklı çıkartmaya çalışma, böyle güzel oyunlar için özellikle.
  • Beyler grafik bölümünde çözünürlük ve diğer özellikler yok.Sadece parlaklık değiştirme var.Nasıl grafiklerini düşüreceğim bu oyunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chi123

Beyler grafik bölümünde çözünürlük ve diğer özellikler yok.Sadece parlaklık değiştirme var.Nasıl grafiklerini düşüreceğim bu oyunun ?

oyunu launcher dan açıp option seçeneğinden değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 12 Ağustos 2011; 2:51:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chi123

Beyler grafik bölümünde çözünürlük ve diğer özellikler yok.Sadece parlaklık değiştirme var.Nasıl grafiklerini düşüreceğim bu oyunun ?

oyunu launcher dan açıp option seçeneğinden değiştirebilirsin.

Teşekkür.
  • versiyon 2.0 geliyormuş.. artık dx11'e mi yorarsınız yoksa ek pakete mi bilemem..

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

http://en.thewitcher.com/the-witcher/2/videos/trailers/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

quote:

quote:

flört var da evlenme yok

Var da önceki oyun kadar değil. Önceki oyunda Geralt'ı durduramıyorduk efendim.

Saskia <3

Zaten flört edemiyorsunuz, yakarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havenless -- 13 Ağustos 2011; 20:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

versiyon 2.0 geliyormuş.. artık dx11'e mi yorarsınız yoksa ek pakete mi bilemem..

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

http://en.thewitcher.com/the-witcher/2/videos/trailers/

Saol MFA. Sunshafts , DoF ve renk paleti dışında bir fark göremedim. Tam liste var mı bir yerlerde yenilikler hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 13 Ağustos 2011; 20:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

amd 5200 2.6 işlemci

3 gb ram

axle 9800 1gb .

Acer 19.5 inç monitör

Sistem oyunu kaldırırmı ?

dene low da oynayabilirsin belki

Hard da oynuyom
  • Espri mi yaptın acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Espri mi yaptın acaba?

Hocam banamı dedin,ortaya lafı atıyon gidiyon bari alıntı yap
  • adam low da mı oynuyorsun demiş sen hardda demişin de
  • Oyunu 3 saattir oynuyorum tek kelimeyle harika bir oyun. Bu arada Triss imana gelmiş ilk oyunda sex objesi gibi geziyordu etrafta.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.