Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nedir arkadaş ya 9gb lık dosyayı indirdi yeniden patch yaptı sonra oyuna yine giremedim yine 9gb indiriyo yetti bu steam
  • sakın 1.3 ü yüklemeyin ben yükledim aşırı kasmaya başladı 1.2 de daha iyidi şimdi baştan kur of
  • amd 5200 2.6 işlemci

3 gb ram

axle 9800 1gb .

Acer 19.5 inç monitör

Sistem oyunu kaldırırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 22 Temmuz 2011; 18:34:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

amd 5200 2.6 işlemci

3 gb ram

axle 9800 1gb .

Acer 19.5 inç monitör

Sistem oyunu kaldırırmı ?

dene low da oynayabilirsin belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Oyunun 1.3 yaması ile 3d vision açıkken kasılma problemleri sona ermiş bulunuyor.Özellikle oyunu 3D oynayan mutlu azınlık için söylüyorum! Kapalı mekanlardaki FPS düşmeleri tamamen sona ermiş bulunuyor.Artık iç mekan dış mekan farketmiyor.Fps oranlarında hiçbir değişme olmaksızın oynayabiliyoruz.......

Müthiş bir gelişem.3d nin gelecekte çok daha az performans kaybına yol açacağı ortada
  • İmzamdaki notebookla akici oynayabilirmiyim
  • bendeki ekran kartı 5730m sendede 6770m var. Ben high yapıyorum ayarlardan birkaçını düşürüyorum medium gibi bişey oluyor ama benim sevdiğim özellikle yüksek gereksiz gördüklerim düşükte. Bazen 15-16 ya düşüyor ama ortalama 20 22. sende daha yüksekte oynatır
  • 20 fps'ye "oynayabiliyorum" diyorsun yani... ilginç. Slayt şov olmuş o.

• witcher cılar nasıl olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Temmuz 2011; 15:42:00 >
  • İlk oyunu bitirmiştim süperdi, bunu da en kısa sürede alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

witcher cılar nasıl olmuş

Sende iş var
  • 1.3 mağdurları neredesiniz?

Çizim iyi bayağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havenless -- 26 Temmuz 2011; 0:41:11 >
  • Beyler oyun için türkçe yama yapılcakmı ? ,yoksa bütün harfleri sözlükten bakıcam öylede çok uzun olur oyunun zevki kalmaz diye düşünüyorum
  • beyler ustum doldu 300/300 gozukuyor ve esya aldikca yavas yuruyorum bunlari cope atamam lazim olursa diye
    satamamda

nereye koyabilirim banka yada buna benzer bir yer varmi?
    yada ustumdeki torbayi buyutme sansim varmidir?
  • Oynadım ama beğenmedim ben saygı duyarım .
  • merhaba ben hung over görevini yaptım kızla konuştum görev bitti eşyalarımızı geri alamıyormuyuz ? çalındımı noldu gitti ne var ne yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

beyler ustum doldu 300/300 gozukuyor ve esya aldikca yavas yuruyorum bunlari cope atamam lazim olursa diye
    satamamda

• quote:

quote:

beyler ustum doldu 300/300 gozukuyor ve esya aldikca yavas yuruyorum bunlari cope atamam lazim olursa diye
    satamamda

1.3 patch ile kasa geliyor.
    Hana uğra, hancıya selamımı söyle.
    Ama önce 1.3 patch i yükle muhakkak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 27 Temmuz 2011; 10:35:00 >
  • Beyler oyunu yükleyecegim hangi patchleri yüklememi önerirsiniz.
  • 1.3 patch i steam versiyonunda oyun kendisi yüklüyor 9 GB değil bu sefer korkmayın.

Haberiniz olsun yeni bir patch daha gelecek, 1.3 patch i sorunlu çünkü. 3D Vision tamamen bozuldu, başka sorunlar da varmış. Bence biraz daha bekleyin 1.3 ü yüklemeden 1.4 ü yüklersiniz :)
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.