Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Bende oynuom ama 5 dk da bir kapana kapana.. :((( .. Biri bi yardım etsin ya şu lanet niye bunu yapıyor..

Ben olsam öncelikle oyun orjinal değilse başka sürümünü indirir yüklerdim..Mesela en sorunsuz olanını dene derim...

Olmazsa windowsa format bile atar öyle denerim..

Bu oyun değer uğraşmaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: =ROAcH=

İorveth`i mi seçiyim Roche`u mu sizce

İkiside çok farklı şekilde ilerliyor. tamamen farklı sonuçlar tamamen farklı görevler. Oyunun sonunda chapter3 dede bir seçi yapıyorsun onun gibi ama oyunun sonu olduğu için çok fazla bi değişikliğe sebep olmuyor tabiki. Ben roche yi seçmiştim. Yakında tekrar başlayıp Iorveth seçeceğim
  • 1.3 yaması yayınlandı!

http://en.thewitcher.com/patch1-3/
  • patch ne zaman yayınlandı?
    stem update yapmadı da
  • 1.3 patch ile crossfire sorunun a çözüm geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombo53

1.3 patch ile crossfire sorunun a çözüm geliyor mu?

cf sorunu yok ki yama düzeltsin.. son sürücülerle gayet de güzel çalışıyor..
  • Bende çalışmıyor.

Not:Hallettim herşey ultrada 50 60 fps oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colombo53 -- 20 Temmuz 2011; 18:49:45 >
  • Bizim çökmelere bi çare olur mu acep bu yama :S ....

cancanax , En sorunsuz sürümü hangisidir hocam ? Onuda bir deneyelim.. Ya aslında orjinal almaya değer bu oyun.. Amma velakin gamespot forumlarında oyunu orjinal edinipte benimle aynı sorundan muzdarip olan çok kişi var.. Korkuyorum şimdi orjinal alırsam aynı hata ile karşılaşırsam büyük hayal kırıklığı yaşarım. Ps3'e Xbox'a orjinal edinipte sorun yaşadığım tek bir oyun yokken kalkıpta pc de böyle bir hüsran yaşarsam zaten son zamanlar soğuduğum pc'nin yüzüne bile bakmam..
  • 1.3 Yaması ile oyun oldukça performans kazanıyor. SLI ve Crossfire desteği arttırılmış ve ubersampling artık sorunsuz ve hızlı açılabiliyor.
  • Türkçe yaması yok diye şimdilik uzaktan bakıyoruz oyuna
  • quote:

Bizim çökmelere bi çare olur mu acep bu yama :S ....

cancanax , En sorunsuz sürümü hangisidir hocam ? Onuda bir deneyelim.. Ya aslında orjinal almaya değer bu oyun.. Amma velakin gamespot forumlarında oyunu orjinal edinipte benimle aynı sorundan muzdarip olan çok kişi var.. Korkuyorum şimdi orjinal alırsam aynı hata ile karşılaşırsam büyük hayal kırıklığı yaşarım. Ps3'e Xbox'a orjinal edinipte sorun yaşadığım tek bir oyun yokken kalkıpta pc de böyle bir hüsran yaşarsam zaten son zamanlar soğuduğum pc'nin yüzüne bile bakmam..

Orjinal alınca sorun kalmaz diye düşünülmemeli bence.Korsanda da orjinalde de oluyor sorunlar.Bu şekilde bir çözümünü bulmaya çalış.Çözersen arşivlik için falan alırsın bence orjinalini.
  • Oyunun 1.3 yaması ile 3d vision açıkken kasılma problemleri sona ermiş bulunuyor.Özellikle oyunu 3D oynayan mutlu azınlık için söylüyorum! Kapalı mekanlardaki FPS düşmeleri tamamen sona ermiş bulunuyor.Artık iç mekan dış mekan farketmiyor.Fps oranlarında hiçbir değişme olmaksızın oynayabiliyoruz.......
  • 1.3 patch i duyunca başlayasım geldi yeniden bakim steam güncelleme yapmışmı
    edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsasinoDePulgas -- 20 Temmuz 2011; 22:15:58 >
  • quote:

Hangi windows sürümünü kullanıyorsun 64bit 32bit?Bir ihtimal ilgili olabilir...Skidrow u sorunsuz biliyorum..
  • BOMBA HABER!!!
    Steamde yine bir patch skandalı. 1.3 patchinde yeniden 9gb lık dosya indiriyor. İndirmezseniz oyuna giremiyorsunuz ( en azından bende böyle)
  • Hala düzeltmemişler mi onu ya, Steam çalışıyoruz demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

Hangi windows sürümünü kullanıyorsun 64bit 32bit?Bir ihtimal ilgili olabilir...Skidrow u sorunsuz biliyorum..

32 bit Win7 .. 15 gb lık Skidrow sürümünü çektim zaten.. Benimde bildiklerim arasında en sağlıklısı oydu.. 1.3'ten sonra oyunu oynama sürem bi 15 dk ya kadar arttı.. en azından 5 dk da bir göçmüyor.. Ama yine göçüyor yine göçüyor.. Bi format dayasammı diye düşünmeden edemiyorum..

ego555 , denedim patchi hocam biraz iyi geldi gibi ama yine durum aynı.. Tümden pc yenileyesim var sırf bu oyun için.. Ne yapsakki acep.. xbox için beklesek mi ki ? Kasım diyorlar onada ya, kim nası beklicek o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

BOMBA HABER!!!
    Steamde yine bir patch skandalı. 1.3 patchinde yeniden 9gb lık dosya indiriyor. İndirmezseniz oyuna giremiyorsunuz ( en azından bende böyle)

128 mb indirdi bende.
  • 128 mb bendede indirdi sonra oyuna giremedim. Dosyaları doğrula dedim ve 9gb lık yükleme
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.