Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sistem 3 yıllık ama ben ayarlardan biraz kısarak ve patch'leri yükleyerek rahat oynuyorum.@cancanax'ın dediği gibi yapılırsa oluyor. Hiç olmadı Bloom efektlerini falan kapatırsınız olur. Görsel kalitesinden çok birşey kaybetmiyor harika görünüyor hala.
  • chapter 2 de takıldım

rüya gördüğümüz bölümü tamamladım, ölmek üzere olan adamla konuşup üzerinden quest itemler aldım. sonra kamptaki adamla konuştum. öylece kaldı herhangi bir quest oku kalmadı sanırım 3. chapter a geçicem ama ne yapmam gerektiğini bulamadım konuşulabilecek herkesle konuştum.
  • Arkadaşlar oyunu gampadle oynamak istiyorum ama kontrol ayarlarında sadece klavye opsiyonu bulunuyor gampadi uyarlıyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

chapter 2 de takıldım

rüya gördüğümüz bölümü tamamladım, ölmek üzere olan adamla konuşup üzerinden quest itemler aldım. sonra kamptaki adamla konuştum. öylece kaldı herhangi bir quest oku kalmadı sanırım 3. chapter a geçicem ama ne yapmam gerektiğini bulamadım konuşulabilecek herkesle konuştum.

bana yardımcı olabilecek biri var mı, chapter 3 e geçmenin anahtarı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoLases

Arkadaşlar oyunu gampadle oynamak istiyorum ama kontrol ayarlarında sadece klavye opsiyonu bulunuyor gampadi uyarlıyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Oyunun Launcher'ını aç. Oradan Options'a gel. Altta Input Settings var onu aç. Orada Keyboard sekmesi seçili. Hemen yanındaki Gamepad sekmesinden gerekli ayarları yapabilirsin
  • Belki oynarım bir gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

quote:

Arkadaşlar oyunu gampadle oynamak istiyorum ama kontrol ayarlarında sadece klavye opsiyonu bulunuyor gampadi uyarlıyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Oyunun Launcher'ını aç. Oradan Options'a gel. Altta Input Settings var onu aç. Orada Keyboard sekmesi seçili. Hemen yanındaki Gamepad sekmesinden gerekli ayarları yapabilirsin

Mdür onların hepsini yaptım ama gampade opsiyonunu devreye geçiremiyorum oyuna giriyorum tek teseçenk olarak keybord var alternatif seçenek çıkmıyor ayrıca belirttiği yerde herhangi bi oynamada yapamıyorum..
  • quote:

quote:

quote:

Mdür onların hepsini yaptım ama gampade opsiyonunu devreye geçiremiyorum oyuna giriyorum tek teseçenk olarak keybord var alternatif seçenek çıkmıyor ayrıca belirttiği yerde herhangi bi oynamada yapamıyorum..

Peki gamepad'in Xbox Controller mı yoksa başka bir marka mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki gamepad'in Xbox Controller mı yoksa başka bir marka mı?

snopyle.. aslında driverini yüklediğim zaman bi uyarı çıkıyor ''please make sure that you have installed the directx 7.0 or above before installing the driver'' sürücüyü yüklemeden önce directx 7 veya üstü yük olduğundan emin olmamız gerektiğini bildiriyor. bende de o cümleye hakaret olarak zaten directx11 yüklü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoLases -- 8 Ağustos 2011; 18:37:37 >
  • ama padi pci tanımlıyor ve testinide yapyrm çalışıyor ama
    oyunda etklinleşmiyor..
  • quote:

ama padi pci tanımlıyor ve testinide yapyrm çalışıyor ama
    oyunda etklinleşmiyor..

Dostum o zaman oyun senin gamepad'i desteklemiyordur. Benim bildiğim yalnızca Xbox Conroller'ı destekliyor.
  • beyler oyunu yükledim. crack filan yaptım. oyunu skidrowdan çektim fakat "wmemcpy_s yordam giriş noktası bulunamadı" böyle bir hatayla karşılaşıyorum. forumda aradım bulamadım. bilen var mı bu hatadan nasıl kurtulabilirim?
  • beyler ben oyunu skidrow'dan çekmedim. 6.3 gblık bir versiyon vardı onu çekiyorum şu anda. sanırım
    patchsiz bir versiyon bu. sizce patchleri ve ilaçları bulabilir miyim? Yoksa Skidrow'u mu çekeyim.
    Bu ara orjinal almam zor da :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Arkadaşlar oyun çok ingilizce gerektiriyor mu?

Bütün RPG'lerde olduğu gibi evet. Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Oyundaki zar oyunu nasıl oynanıyor? Kuralları nasıl tam olarak?

Ben deneye deneye öğrenmiştim ama. 1-2-3-4-5 ya da 2-3-4-5-6 şeklinde sıralı gerlirse en yüksek oluyor. 222 11 şeklinde 3'lü ve 2'li gelirsebir düşük, 4444 1 şeklinde 4'lü gelirse bir düşük, 22 22 şeklinde 2 tane 2'li gelirse bir düşük, hepsi farklı gelirse 1 3 4 5 6 şeklinde en düşük oluyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu bitirdim gerçekten muhteşem bi oyun ama çok kısa hatta chapter 3 yarm saat bile sürmedi ... lakin farklı son göremedim kaydettm letho ile savaştım oyun bitti load yaptım lethoya git dedim gene aynı bitti acaba bu sonu etkileyen yerleri mi kaçırdım ben uzun lafın kısası ... çok etkileyeci bi oyun ama kısa ben hile kullanmadan geçemedim bi kaç yeri, siz nasıl bitirdiniz ya hilesiz
  • ya arkadaşlar kimse yardım etmiyor, bari chapter 2 de şu hayaletlerin savaştığı yerin cüceler şehrine geçiş yerini işaretleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 10 Ağustos 2011; 10:45:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Arkadaşlar oyun çok ingilizce gerektiriyor mu?

Bütün RPG'lerde olduğu gibi evet. Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Oyundaki zar oyunu nasıl oynanıyor? Kuralları nasıl tam olarak?

Ben deneye deneye öğrenmiştim ama. 1-2-3-4-5 ya da 2-3-4-5-6 şeklinde sıralı gerlirse en yüksek oluyor. 222 11 şeklinde 3'lü ve 2'li gelirsebir düşük, 4444 1 şeklinde 4'lü gelirse bir düşük, 22 22 şeklinde 2 tane 2'li gelirse bir düşük, hepsi farklı gelirse 1 3 4 5 6 şeklinde en düşük oluyor sanırım.

Evet denedim de öyle bir mantık var gerçekten teşekkürler
  • oyun artık aktivasyon istemeden oynanabiliyor.
    sitesinde yazıyordu inanamamıştım yaptım oldu doğruymuş:)
    kırık oyunu kurduktan sonra ilacı sürmeden önce launcherdqan çalıştırıp,
    aktivasyon ekranı gelince birşey yazmdan "enter" yapıyoruz.
    official siteye bağlanıp 1.3. patchi çekip kuruyor. sonra açıyorsun ve oynuyorsun:)

sanırım grafik olayı sebebiyle millete çok çektirdik böyle bir şey yapıp gönül alalım demişler.
  • 1.35 Hotfix Yaması çıktı arkadaşlar;

http://www.thewitcher.com/patch1-35/

quote:

Issue with shadows in 3D Vision mode has been resolved.
    Screenshots to savegames made in 3D Vision are now visible in load menu.
    Issue with Steam achievements not being registered has been resolved.
    Blood texture glitches in game with ubersampling option turned on have been fixed.
    Pocket item counter is properly updated after picking up an item which is already selected.
    Issue with ingredient counter when brewing multiple Thunderbolt potions has been resolved.
    Finished “Scent of incense”, Act 1 quest is no longer marked as failed when entering Loredo’s residence at the end of Chapter 1.
    Corrections have been made in the greater mutagen drop rate.
    Deleting savegames after entering memories and flashbacks menu no longer causes “Loading available flashbacks” message to appear.
    Game exe files are no longer treated as a threat by popular antivirus software.
    Patching the game automatically right after installation no longer causes Launcher.exe error on Windows XP systems.
    Game installation folder is not recognized if diacritic signs were used in folder name on Windows which doesn’t support them. Patch now properly informs about the cause of the problem.
    Names of two scientists in Flotsam have been corrected.
    Storage chest description have been corrected.
    Description of Mahakaman Rune Sihill imported from The Witcher savegame have been corrected.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 11 Ağustos 2011; 14:32:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoneus

oyun artık aktivasyon istemeden oynanabiliyor.
    sitesinde yazıyordu inanamamıştım yaptım oldu doğruymuş:)
    kırık oyunu kurduktan sonra ilacı sürmeden önce launcherdqan çalıştırıp,
    aktivasyon ekranı gelince birşey yazmdan "enter" yapıyoruz.
    official siteye bağlanıp 1.3. patchi çekip kuruyor. sonra açıyorsun ve oynuyorsun:)

sanırım grafik olayı sebebiyle millete çok çektirdik böyle bir şey yapıp gönül alalım demişler.

He, tabii, korsancılara çalışıyor çünkü CD Projekt.
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.