Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freshmind

Ya allah aşkına birisi yardım etsin.. Oyunu kurdum ettim 2 gündür girmediğim yer denmediğim şey kalmadı. Oyun hata falan vermeden tak masa üstüne atıyor ve kapanıyor.. Kimi zaman bi 15 dakika dayanıyor kimi zaman 2 dakika.. Bütün ayarları lowa çektim , bütün ayarları ultraya aldım , mediumda ve DoF ayarları kapalıyken (gamespot forumlarında önermişler) oynadım, tüm çözünürlüklerde denedim.. Ne yaptım ne ettiysem olmuyor olmuyor.. Soğudum güzelim oyundan. Yabancı forumlarda aynı problem ile karşılaşan tonlarca insan var. Patchli patchsiz her türlüde denedim.. Patchlede bir ilgisi yok, hatta 1.2 yaması ile göçme problemlerinin dahada bir fazlalaştığını söyleyenler var yabancı forumlarda. Oyunun ana sitesinin forumlarınıda topa tutmuşlar...

Amd Athlon 64 X2 5600+ 2.8 ( o.c ile 3.0 ghz) işlemci
    2 gb DDR 2 800mhz ram
    HD4850 his icq4 turbo ekran kartı

Crysis 2 den tut , Fear 3'e , Dirt 3'e , Fallout New Vegas'a , Ac II'ye kadar bi ton oyunu sorunsuzca oynadım şu ay içerisinde.. Yahu bi oyun 2 dk da bir kapanır mı ? Fps düşsün, bug olsun, takılmalar yaşansın.. Yok ama yok oyun kaymak gibi akıyor orta sevye ayarlarda 1280*768 çözünürlüklte birden pat diye hiçbir hata uyarı vs vermden kapanıyor...

Aynı dertten muzdarip olan çözüm bulan falan birileri varsa bi yardım eli uzatsın be.. Oyunu uzun zamandır oynamayı düşünüyor ve düşlüyordum. Moralim çok bozuk yardım edin a dostlar..

Ekran kartını güncelle .Bende atma değil ama arada bir hafif takılmalar oluyordu.Güncelleyince geçti.Belki buna da çözüm olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego555 -- 18 Temmuz 2011; 8:26:13 >
  • Oyunu bitirdim.Yanlız chapter 3 sanırım Triss'i kurtarmayı seçtiğimden dolayı çok kısa sürdü yav.Chapter 1-2 kadar değildi yani.
  • beyler şu yazışmaları spoiler olarak yapsanız iyi olcak.

bende mesela kağıt alınca orda gereken maddeler gerekiyor onları toplayınca kağıtta yazan itemi nası yapıcaz bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

beyler şu yazışmaları spoiler olarak yapsanız iyi olcak.

bende mesela kağıt alınca orda gereken maddeler gerekiyor onları toplayınca kağıtta yazan itemi nası yapıcaz bilen varmı ?

Cntrl ile meditasyona gir.Orda 4 tane şeyden sağdakini seçiceksin.
  • Orjinal oynadığımdan olsa gerek kasmıyor benim ati ekran kartında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Ya allah aşkına birisi yardım etsin.. Oyunu kurdum ettim 2 gündür girmediğim yer denmediğim şey kalmadı. Oyun hata falan vermeden tak masa üstüne atıyor ve kapanıyor.. Kimi zaman bi 15 dakika dayanıyor kimi zaman 2 dakika.. Bütün ayarları lowa çektim , bütün ayarları ultraya aldım , mediumda ve DoF ayarları kapalıyken (gamespot forumlarında önermişler) oynadım, tüm çözünürlüklerde denedim.. Ne yaptım ne ettiysem olmuyor olmuyor.. Soğudum güzelim oyundan. Yabancı forumlarda aynı problem ile karşılaşan tonlarca insan var. Patchli patchsiz her türlüde denedim.. Patchlede bir ilgisi yok, hatta 1.2 yaması ile göçme problemlerinin dahada bir fazlalaştığını söyleyenler var yabancı forumlarda. Oyunun ana sitesinin forumlarınıda topa tutmuşlar...

Amd Athlon 64 X2 5600+ 2.8 ( o.c ile 3.0 ghz) işlemci
    2 gb DDR 2 800mhz ram
    HD4850 his icq4 turbo ekran kartı

Crysis 2 den tut , Fear 3'e , Dirt 3'e , Fallout New Vegas'a , Ac II'ye kadar bi ton oyunu sorunsuzca oynadım şu ay içerisinde.. Yahu bi oyun 2 dk da bir kapanır mı ? Fps düşsün, bug olsun, takılmalar yaşansın.. Yok ama yok oyun kaymak gibi akıyor orta sevye ayarlarda 1280*768 çözünürlüklte birden pat diye hiçbir hata uyarı vs vermden kapanıyor...

Aynı dertten muzdarip olan çözüm bulan falan birileri varsa bi yardım eli uzatsın be.. Oyunu uzun zamandır oynamayı düşünüyor ve düşlüyordum. Moralim çok bozuk yardım edin a dostlar..

Ekran kartını güncelle .Bende atma değil ama arada bir hafif takılmalar oluyordu.Güncelleyince geçti.Belki buna da çözüm olur.

11.6 sürücüleri yüklü hocam.. güncel yani.. Sizin ekran kartı sürücünüzün versiyonu nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loth

Orjinal oynadığımdan olsa gerek kasmıyor benim ati ekran kartında.

çözmüş adam.
  • quote:

beyler şu yazışmaları spoiler olarak yapsanız iyi olcak.

Eğer iksir veya bomba ise, yamulmuyorsam, ctrl ile meditasyon menüsünden.

Tuzakları falan ise craft yapan kişiler var, onlardan.
    Haritaya bakarak bulabilirsin.
  • Meditation'dan sonra Alchemy kısmına girmen gerekiyor tabi ki, sonra da onu istemez yan Pocket'ıma koy yapacaksın.
  • agalar triss i arıyorum fahişelerle konuştum kadını asmışlar şimdi cedric i bul diyor haritadada yer yok nerden bulacam cedric i ?
  • crossfire da sıkıntı var sanırım.Oyunu çift ekran kartıyla sorunsuz oynayabilen var mı? Crossfire olmadan full özelliklerde oynayamıyorum malesef.

Ekrankartlarım:HIS 6850 1 gb (x2)

Ekran kartı sürücüsü güncel değil sanırım ama güncel versiyonunda crosfire destekliyor mu bilmiyorum.
  • quote:

agalar triss i arıyorum fahişelerle konuştum kadını asmışlar şimdi cedric i bul diyor haritadada yer yok nerden bulacam cedric i ?

Cedrici Ben Zor yolla buldum :D Bizimt akımın Toplandigi clüb varya :) oraya git z'ye bas. yerde Kan görüceksin Onu z Yaparak bulmayi dene ben bayagi zevk aldim : ) Ama Yok ugrastiriyor Felan dersen.. Cat Pot yapcaksin :) ctrl 'den alchemy gir.. Anlarsin zaten.. Görüş ACini deqiştiriyor.. cedric'in Kanini takip et Clüb önünden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 19 Temmuz 2011; 19:40:31 >
  • oynayamıyom dedimdi ya artıkın ultrada oynuyom çok şükür ubersampling i kapattım herşey güzelleşti oyun maynak 20 kere oynadım hala oynuyom
  • Bende oynuom ama 5 dk da bir kapana kapana.. :((( .. Biri bi yardım etsin ya şu lanet niye bunu yapıyor..
  • quote:

agalar triss i arıyorum fahişelerle konuştum kadını asmışlar şimdi cedric i bul diyor haritadada yer yok nerden bulacam cedric i ?

Şelalenin yakınlarında
  • Repack Sürümünü İndirmekte Kararsız Kaldım ? Değer mi Sizce ?
  • beyler oyunda uğraşa uğraşa limman kentine geldim orda birileri asıldı sonra gölden salak bir ahtapot çıktı şimdi ne yapmam gerektiğini anlamadım cedricle konuştum ama cidden ne yapcam şu an bilmiyorum daha oyunun başı delircem
    birde oyunda zıplama olmaması ve en dandrik yerden bile attlayamamamız hatta korkulukları olmayan bir merdivende boşluğa doğru koşunca koşu bandı etkisi olması çok kötü olmuş yav
  • abi bu save import ilen ilk oyunda shani ile bitirince yine triss ile mi kalkıyoz yataktan
  • 2. oyunda Shani yok, arayı düzetmişiz bayağı.
  • hadi ya niye yok
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.