Şimdi Ara

The Wire (2002 - 2008) | HBO (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
9
Favori
50.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar izlediğim en güzel dizi diyebilirim. Olayları çok gerçekçi bir şekilde ele alıyorlar. BU diziyi sonra izlediğim tüm diziler yapmacık gelmeye başladı bana. OZ severlere özellikle tavsiye olunur.
  • Dizi kral dizidir bos zamanlarini degerlendirmek isteyenlere birebir cok agir isler ama superdir omara fazla kaptirmayin kendinizi izlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 7 Eylül 2012; 3:32:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayip ettigimi bile bile, bu diziye simdi basliyorum.

Sopranosu 3 gun once bitirdim ve tavsiyeler uzeirne buraya geldim ve basliyorum diziye

• en çok güldüğüm sahne bu heralde

o değil de ne dizi yapmış adamlar.. 4. sezonun ortasındayım, aslında daha önce izlemediğime sevindim çünkü izleyecek sağlam bir drama serisi arıyordum. oz, sopranos gibi muhteşem drama serilerini çıkarmış hbo dizisi işte, mükemmel olmamasına şaşmamak gerek. oz daki simaları görmek de güzel valla

• Bunk karakteri müthiştir gerçekten Treme'de de çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 16 Eylül 2012; 20:29:47 >

• Mcnulty omar bunny superler

• 4. sezon finalindeki soundtrack.. dehşet bir şey, tam oturmuş bölüme.

ah be bodie

bu arada diziye çok gerçekçi falan diyordum da.. yok abi yok, gerçeğin ta kendisi 5. sezonu izlemek için biraz beklesem iyi olucak, bitirmek istemiyorum diziyi

• Ben bir kaç bölümünü kasarak seyretmiştim, sıkmıştı biraz. Sonra Oz'u denemeye karar verdim ve başlar başlamaz tüm sezonlarını bitirdim, çok güzeldi. O gün bugündür hala The Wire'a devam edemedim.. Breaking Bad ve Oz'u sevenlere tavsiye ediliyorsa bunu da severim eminim ama niye ilk bölümler sıkıcı böyle anlamadım..
  • Zaten zamanla alisiyon kardesim bi anda oturup izlencek bi dizi degil cook agir isliyor ama cokda guzel dizi zamanla anlarsin ufakta olsa devam et izlemeye

• quote:

Orijinalden alıntı: XAER0

Ben bir kaç bölümünü kasarak seyretmiştim, sıkmıştı biraz. Sonra Oz'u denemeye karar verdim ve başlar başlamaz tüm sezonlarını bitirdim, çok güzeldi. O gün bugündür hala The Wire'a devam edemedim.. Breaking Bad ve Oz'u sevenlere tavsiye ediliyorsa bunu da severim eminim ama niye ilk bölümler sıkıcı böyle anlamadım..

Hocam BB ve Oz'u çok seven birisi olarak bu diziye de hasta kaldım ben izlerken.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bir çırpıda izlenip bitirilecek bir dizi değil ama kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi bence, karakterleri filan efsane gerçekten.Ben haftada ortalama 5 bölüm izleyerek bitirdim diziyi ve çok fazla keyif almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: XAER0

Ben bir kaç bölümünü kasarak seyretmiştim, sıkmıştı biraz. Sonra Oz'u denemeye karar verdim ve başlar başlamaz tüm sezonlarını bitirdim, çok güzeldi. O gün bugündür hala The Wire'a devam edemedim.. Breaking Bad ve Oz'u sevenlere tavsiye ediliyorsa bunu da severim eminim ama niye ilk bölümler sıkıcı böyle anlamadım..

Hocam BB ve Oz'u çok seven birisi olarak bu diziye de hasta kaldım ben izlerken.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bir çırpıda izlenip bitirilecek bir dizi değil ama kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi bence, karakterleri filan efsane gerçekten.Ben haftada ortalama 5 bölüm izleyerek bitirdim diziyi ve çok fazla keyif almıştım.

Demek istediğini çok iyi anlıyorum. Bazı yapımlar derinlemesine işlediği karakterlerle ilgi çekiyor. Misal şu an Battlestar Galactica'yı seyrediyom, henüz 2. sezon ortasındayım. Daha önce yine bi bakıp bırakmıştım. Gerçi konu olarak henüz çok iyi diyemem, pek sarmadı açıkçası fazla heyecan vermiyor ama sırf karakterlerine ısındığım için seyrederken zevk alıyorum. 4 sezonu da bitiririm gibi geliyor. Öncesinde Caprica'yı da seyrettim zaten. Sonra Castle'ı bitirmek istiyom, Firefly'daki karakteri muhteşemdi, sırf onun hatrına başladım Daha sonra The Wire'a bakacam mutlaka

• dayanamadık, bitirdik diziyi.. bi daha böyle bir dizi izleyemeyeceğimin farkında olmam üzücü aslında, cidden müthiş bir yapım olmuş. son 2 sezonu diğerlerine göre pek sevmeyenler var ama bence dizinin en can alıcı noktaları buralarda geçti, o çocukların hayatı ve gazeteciler diziyi artık drama dizisinden öteye taşıyor. amerikan belgeseline döndü, the wire "american dream" denen olayı tam anlamıyla yerin dibine gömmüş. diziyi bitirdikten sonra hakkında ders bile verilir diyordum ki gerçekten buna benzer bir şeyler varmış.. dizi hakkında o kadar çok anektod var ki hangisine girsem bilemiyorum.. dizi demeye utanıyorum artık, helal olsun adamlara

neyse.. bu arada way down in the hole un steve earle versiyonu, orjinal halinden güzel bence

• Omarrr
    3. sezon 11. bölüm.

şok oldum resmen stringeri indirdi hiç beklemiyodum.
  • six feet under bittikten sonra başlayacağım bu diziye

• Yeni başladım bende 8.bölümü izledim en son. İlk 2-3 bölüm zor geçti isimler yüzler falan çok karmaşık geliyor. Şimdi daha yerine oturmaya başladı.

• dün akşam başladım bende 4. bölümü yeni bitirdim. Dizi şu an çok yavaş ilerliyor ama oyunculuk ve özgünlük 10 numara
  • 5.sezona geçtim dizi bitmesin diye yavaştan alıyorum. İlk başlarda yavaş ilerlemesinden dolayı sıkıcı gelsede sonralardan baglıyor kendine. Dizinin konusu bir yana oyunculuklar da müthiş. Aldığı IMDB puanını hakediyor gerçekten.
  • IMDb puanına bakarak izlemeyi düşünüyorum.
  • Yeni başladım ben de. Başlarda ağır ilerlemesinden dolayı sıkıcı geldi biraz. Sonradan alıştım ve bağladı kendine. Yorgunken izlemeyin mümkünse. Çok kafa yoruyor ve konuşmaları kaçırabiliyorsunuz. Daha 1. sezonun 8. bölümündeyken rahatlıkla söyleyebilirim ki IMDB puanını sonuna kadar hak ediyor.
  • 3-4 yıldır dizinin blurayini bekliyorum dahada beklerim

1940 1950 yıllarındaki filmlerin Blurayi çıkıyor buna yok olmazki
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.