Şimdi Ara

The Thing (2011) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaay olmuş be bikere 82 yapımına güzel bağlamışlar , Carpenter ustanın filmi öncesinde ne olmuş diye merak edenler bunu kaçırmamalı ,
    yanmış merkezdeki detaylar , intihar eden eleman , duvardaki balta , bulunan iki kafalı yaratık , kırılmış buz kalıbı , köpeği kovalayan manyak ... hepsi cevap bulmuş oluyor

film hem ramake hem prequel aslında izleyince anlarsnız bazı şeyleride değiştirmişler ve fazla zorlamada olmamış ... görsel efektler 82 versiyonu gibi döneminin şahaseri falan değil tabi hatta ilk dönüşüm sahnesinin beğenmediğimi söyleyebilirim , nedense maket olayı herzaman daha gerçekci geliyor bana ama yinede sağlam sahneler var tabi filmde

sonu içi ise
    kate in bakışları camaydı sanırım , ağzından buhar çıkıp çıkmadığını kontrol ediyormuydu diye geldi aklıma , ilk filmin sonunda bu buhar çıkma mevzusu bir çok fan sitesine konu olmuştur ve açıkcası kate in ağzından buhar çıkmıyordu ama yaktığı son elemandan çıkıyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Kasım 2011; 18:53:59 >

• Yorumlar güzel. Henüz sadece R5 var, 720p düşünce izlerim.
  • plazma usb tv falan varsa R5 gibi sürümleri ordan takılın , monitorlere göre baya tatminkar görüntü verir
  • kanımca 1982 yapımının efsane olmasının bir numaralı nedeni Kurt Russell'dır. 2011 versiyonunu şimdi izledim, vasat bir korku filminden öteye gidememiş.. malesef bir Kurt Russell değil.
  • John amca sayesinde ilk filmin mantık hatasına göz yummuştum ama burda o da olmayınca zevk alamadım. Bir alienın yerini tutmuyor açıkçası...
  • gerilim korku filmlerinde çokca mantık aranmaz zaten ama bu filmdede abartı mantık hatası çarpmadı gözüme , aksine yönetmen ilk filmde carpenter ın izleyicinin hayal gücüne bıraktığı açıkları çok güzel tamalayarak iyi iş çıkarmış , tek anlamadığım nokta ...
    sonda sağ kalan lars bir ara elinde lav makinası ile barakaya daldı orda içeri çektiler ama kim yaptı bunu anlayamadık sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Kasım 2011; 12:04:38 >
  • Hata olarak mesela:
    O kadar gelişmiş teknoloji, ışık hızını filan aş sonra gel dünyaya çakıl(gerçi bir çok uzaylı filminde bu var bazen dandirik sebepler gösterip bunu kapatıyorlar), sonra mesela 2. filmde kendi uzay aracını 100.000 yıl sonra çalıştırabildi, madem çalışıyordu başta araçtan hiç çıkmayıp gitseydi. Ha bir şey için çıktı diyelim saliseler içinde nasıl dondu bu kadar akıllı bir yaratık bunu düşünemedi mi . Aynısı aliens and cowboysda da vardı, o kadar zeki yaratıklar adam ateş ederken sanki atari oyunu gibi daniel abinin silahının önüne atlayıp duruyorlar keklik gibi. Ama ilk filmde bunların çoğu bilinmezde olduğu için pek yadırgamıyorduk. Bence bu filmler arasındaki başyapıt alien. Onda böyle sorunlar yok...

• evet thing in dünyaya yerleşme olayını pek iyi işleyememiş ama o koskoca gemide başka bir mevzu olmalı illaki thing den başka canlı emaresi yok bikere :) ki aynı mevzu Alien dada vardır ilk buldukları geminin yalnızca bir plotu vardır

yalnız Alien bilim kurgu başyapıtlarından biridir zaten , Scott un 79 da kurguladığı androit i japonlar şimdi yeni yeni hayata geçiriyor
  • The.Thing.2011.R5.LiNE.XviD.MiSTERE
    versiyonu indirdim gayet iyi görüntü falan.Dvd ye çektim cowboys and aliens ile birlikte akşama izleyeceğim.
  • R5'lerde görüntü zaten kötü olmuyor, ses sorun olabiliyor. Böyle bir filmde de ses faktörü çok önemli. Dvdrip'ini bekleyeceğim beğenirsem 720p arşivine katarım, bakalım ilk filme göre nasıl olucak.
  • 720p xvid gelmiş. bugün yarın 720p ve 1080p mkv si düşer. sabırsızlanıyorum
  • efsane olan ilk filmin öncesini anlatıyor oluşu güzel, bu noktada sıkıntı yok güzel bağlanmış en azından. ama olayların gelişme aşaması, verilen tepkiler, üretilen çözüm yolları vs. hepsi aynı yahu. sanki öncesini anlatmıyorda yeniden çekimmiş gibi geliyor bir süre sonra. ayrıca başrol oyuncusunun o mimiksiz hanım kızımız yerine kurt russell abimizin olmasını bin kere yeğlerim.

önce bu filmi, ardından 1982 yapımını izleyin derim. farkı görmek amaçlı.
  • Film gayet güzeldi.Ortamın havasını çok iyi yansıtıyor.Yönetmenin ilk uzun metrajlı filmi olmasına rağmen de gayet başarılı.7,5/10.Ayrıca eski versiyonunuda bu filmden sonra seyrettim.iyi bağlanıyor
  • The Thing 2011 720p BluRay x264-HDW düşmüş nete bugün indirir yarın izler öbürsü güde yorum yaparım,

Edit:Arkadaşlar önce bunu izleyeceğim sonra 1982 yapımı olanı doğru olan da bu değilmi sonra sakata gelmeyelim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 3 Aralık 2011; 1:32:40 >
  • Electroworldde monitörlerde oynuyordu bu dawn of the deadi görünce indirdim. Meğerse yapımcıları aynıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

The Thing 2011 720p BluRay x264-HDW düşmüş nete bugün indirir yarın izler öbürsü güde yorum yaparım,

Edit:Arkadaşlar önce bunu izleyeceğim sonra 1982 yapımı olanı doğru olan da bu değilmi sonra sakata gelmeyelim,

evet 1982 yi izlemediysen bunun üstüne izlemen daha iyi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

The Thing 2011 720p BluRay x264-HDW düşmüş nete bugün indirir yarın izler öbürsü güde yorum yaparım,

Eyvallah üstat,

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah üstat,

Aslında ben bu görüşe katılmıyorum. İlk film, olayların sonrasını anlatsa da ilk izlenmesi gerekir. Çünkü senaryo gereği , daha önce yaşanmış şeylerin sizde merak uyandırması gerekiyor ve tam olarak ne yaşandığını bilmemek seyir zevkini arttırıyor. zaten yönetmende filmi o şekilde kurgulamış. Yeni filmi ilk izlerseniz , 1982 yapımı olan film hakkında ciddi spoiler olarak algılayacaksınız ki buda orjinal 82 yapımı filmden alınan hazzı düşürecektir. Ama tabi zevk meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

quote:

quote:

quote:

Eyvallah üstat,

Aslında ben bu görüşe katılmıyorum. İlk film, olayların sonrasını anlatsa da ilk izlenmesi gerekir. Çünkü senaryo gereği , daha önce yaşanmış şeylerin sizde merak uyandırması gerekiyor ve tam olarak ne yaşandığını bilmemek seyir zevkini arttırıyor. zaten yönetmende filmi o şekilde kurgulamış. Yeni filmi ilk izlerseniz , 1982 yapımı olan film hakkında ciddi spoiler olarak algılayacaksınız ki buda orjinal 82 yapımı filmden alınan hazzı düşürecektir. Ama tabi zevk meselesi

Duygularımı anlata bilmişimdir umarım, yorumlara göre ben 2011 yapımını indirdim diğerini de 1982 yapımını da listeye aldım önce 2011 i sonra 1982 yapımını izlerim diye şimdi sen böyle deyince midemi bulandırdım öylemi yapsam acaba diye içime kaygıyı düşürdün eğer öylede yaparsam 1 gün daha beklemem gerekecek1982 yapımı indirmek için,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

quote:

quote:

quote:

Eyvallah üstat,

Duygularımı anlata bilmişimdir umarım, yorumlara göre ben 2011 yapımını indirdim diğerini de 1982 yapımını da listeye aldım önce 2011 i sonra 1982 yapımını izlerim diye şimdi sen böyle deyince midemi bulandırdım öylemi yapsam acaba diye içime kaygıyı düşürdün eğer öylede yaparsam 1 gün daha beklemem gerekecek1982 yapımı indirmek için,

Kafanı karıştırdıığımı ima ediyosun galiba. Dostum sen bilirsin, benden uyarması. carpenter usta nın çektiği filmin bir kült olduğunu düşünürsek, hikaye kronolojisini değil, filmin çıkış kronolojisini takip etmeni öneriyorum sadece.

Ayrıca yeni filmi izledikten sonra 82 yapımındaki plastik efectlerde biraz komik kalır. Onuda söleyeyim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.