Şimdi Ara

The Thing (2011) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H-Shifter

Az önce fragmanı izledim de bence remake değil bu film, orjinal Thing'in öncesindeki Norveçliler'in başına gelenleri anlatıyor gibi (kardan buza gömülü bir Şey çıkarıyorlar ki bu da orjinal Thing'de yok).
    Bu tarz bilim kurgu/gerilim tarzı filmlerin baharatı yardımcı oyuncu karakterleri diye düşünüyorum, umarım bu yeni filmde de bu tarz karakterler vardır. Örneğin Aliens filminde Hudson karakteri bomba "check it out now, I am the ultimate badass..." , Thing'de de Windows karakterini severdim, emir eri gibi adamdı Umarım bu yeni filmde de bu tarz oyuncular olur, tabii fiks Hollywood espirileri yapan tipler olmasın, onu hiç sevmem

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Fragmandan gördüğüm kadarı ile sanırım bir yerden sonra farklı ilerliyor herhalde. İstasyon falan orjinaldekinin aynısı gibi ama sonlara doğru fragmanda gördüğüm kadarı ile uzay aracına falan giriliyor.Birebir aynısı değil. İlk filmin öncesini ya da sonrasını anlatıyor mu ondan da emin değilim. Sanırım ilk filmin biraz daha değiştirilmiş hali oluyor.Filmin yine o gerilim dolu müziğini duymak yetti de arttı bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Fragmandan gördüğüm kadarı ile sanırım bir yerden sonra farklı ilerliyor herhalde. İstasyon falan orjinaldekinin aynısı gibi ama sonlara doğru fragmanda gördüğüm kadarı ile uzay aracına falan giriliyor.Birebir aynısı değil. İlk filmin öncesini ya da sonrasını anlatıyor mu ondan da emin değilim. Sanırım ilk filmin biraz daha değiştirilmiş hali oluyor.Filmin yine o gerilim dolu müziğini duymak yetti de arttı bile

Alıntıları Göster
    İzlerim izlemesine de 80 lerdeki filmi ile kıyaslamadan ya da ondan daha iyisinin yapılamayacağını bilerek izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

İzlerim izlemesine de 80 lerdeki filmi ile kıyaslamadan ya da ondan daha iyisinin yapılamayacağını bilerek izlerim

Alıntıları Göster
    Hemen ilkini izlemeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Hemen ilkini izlemeliyim

Alıntıları Göster
    hikayeye kadın sokmuşlar. kadın varsa kesin baş karakterle arasında duygusal yakınlaşma olur. cık, güzel bişey yaparlar diye umuyodum ama kadını görünce bende umudu kestim. ilk filmde en çok hoşuma giden şeylerden biriydi; hepsinin erkek olması ve bunun bi getirisi olarak duygusallığa yer vermeden hayatları için birbiriyleriyle mücadele edebilmeleri. kadın girerse bozulur abi yok yapmasınlar !

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

hikayeye kadın sokmuşlar. kadın varsa kesin baş karakterle arasında duygusal yakınlaşma olur. cık, güzel bişey yaparlar diye umuyodum ama kadını görünce bende umudu kestim. ilk filmde en çok hoşuma giden şeylerden biriydi; hepsinin erkek olması ve bunun bi getirisi olarak duygusallığa yer vermeden hayatları için birbiriyleriyle mücadele edebilmeleri. kadın girerse bozulur abi yok yapmasınlar !

Alıntıları Göster
    Yeniden çekmek yerine devamı niteliğinde yapsalardı daha mantıklı olurdu, ilk film bence de güzeldi ve gerilimi iyi yansıtıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Yeniden çekmek yerine devamı niteliğinde yapsalardı daha mantıklı olurdu, ilk film bence de güzeldi ve gerilimi iyi yansıtıyordu.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Alıntıları Göster
    Ah be eski filmi tekrardan izleyesim geldi şimdi. Efsane soundtrack ile kendimi avutuyorum şu anda.

Aslında ilk filmde bir çok konu yarıda kalmıştı. Son sahnesinde hayatta kalan son iki kişi olan Macready ve Childs den hangisinin canavar olduğu hala bilinmemekte.

Filmin severleri bu konu hakkında bayağı bir tartışmıştı ancak halan kim canavar kim insan bilinmemekte.

Yeni film çerezlik olur, geyik olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Ah be eski filmi tekrardan izleyesim geldi şimdi. Efsane soundtrack ile kendimi avutuyorum şu anda.

Aslında ilk filmde bir çok konu yarıda kalmıştı. Son sahnesinde hayatta kalan son iki kişi olan Macready ve Childs den hangisinin canavar olduğu hala bilinmemekte.

Filmin severleri bu konu hakkında bayağı bir tartışmıştı ancak halan kim canavar kim insan bilinmemekte.

Yeni film çerezlik olur, geyik olur.

Alıntıları Göster
    Red-Band Trailer
    Mutlaka izleyin bu fragmanı, dört gözel bekliyorum

• quote:

Red-Band Trailer

Alıntıları Göster
    Fragman müthiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Fragman müthiş.

Alıntıları Göster
    Bu film ilk Thing'ten oncesini konu aliyor bu sebeple remake demek dogru olmaz. Ilk Thing filminden hatirlarsaniz eger enkazi bulanlar ruslardi ve o ekipten son kalan tek kisi kopegi kovaliyordu ve film boyle basliyordu. Bu film, enkazi ilk bulan ekibe ne oldugunu konu aliyor eger dogru anladiysam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 20 Eylül 2011; 19:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Fragman müthiş.

Fragman müthiş ne kelime akıllara zarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Fragman müthiş.

Fragman müthiş ne kelime akıllara zarar

Alıntıları Göster
    İlk filmin yanına yaklaşmasına imkan yok ama seyirlik bir film olur yinede
  • quote:

Red-Band Trailer

fragman gerçekten harika, her ne kadar eski yapımların yeniden çevrilmesine karşı çıkanlar olsada ben bu durumdan hoşnutum

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Red-Band Trailer

fragman gerçekten harika, her ne kadar eski yapımların yeniden çevrilmesine karşı çıkanlar olsada ben bu durumdan hoşnutum

Alıntıları Göster
    Fragman müthişti, ilk filmden daha iyi olmuş gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Bu film ilk Thing'ten oncesini konu aliyor bu sebeple remake demek dogru olmaz. Ilk Thing filminden hatirlarsaniz eger enkazi bulanlar ruslardi ve o ekipten son kalan tek kisi kopegi kovaliyordu ve film boyle basliyordu. Bu film, enkazi ilk bulan ekibe ne oldugunu konu aliyor eger dogru anladiysam.

Enkazı bulan Norveçliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

Enkazı bulan Norveçliler

Alıntıları Göster
    Remake olsun olmasın The Thing filminin ne teknoloji bakımından ne başka bakımdan eksiği var ve bir sürü cevaplanmayan soru vardı filmin içinde bırakın öyle kalsın para kazanmak için filmin sırlarını açıklamaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Remake olsun olmasın The Thing filminin ne teknoloji bakımından ne başka bakımdan eksiği var ve bir sürü cevaplanmayan soru vardı filmin içinde bırakın öyle kalsın para kazanmak için filmin sırlarını açıklamaya gerek yok.

Alıntıları Göster
    Bunun oyunu vardı ne tırsmıştım....

Çıksın bakalım, eskinin yerini tutabilecekmi ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Fragmanı ben de tuttum. Umarım fragmanı süper, kendisi rezil filmlerden biri daha olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

Enkazı bulan Norveçliler

Duzeltme icin sagol. Benim aklimda Ruslar diye kalmis nedense
  • quote:

Alıntıları Göster
    Çok iyi yahu, böyle bir yapımın zamanı gelmişti kesinlikle. Özellikle son dönemde ki bu tarz yapımların sıkıcılığı göze alınırsa. Büyük bir heyecanla bekliyorum, nasip olursa izleriz İnşallah...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.