Şimdi Ara

The Thing (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • John Carpenter imzalı efsane filmin yeniden çevrimi Nisan 2011'de vizyonda!

ABD'de şu sıralar moda olan yeniden çevrimler gişede iyi bir performans sergileyince yapımcılar da ellerini çabuk tutup projelerini hızlandırıyorlar. Bu projelerden biri de The Thing...

Universal Pictures'in açıklamasına göre; senaryosunu Eric Heisserer'in (Elm Sokağı'nda Kabus) yazdığı, yönetmenliğini ise Matthijs van Heijningen'in üstlendiği yeni "The Thing" (Şey) Nisan 2011'de ABD'de vizyona girecek.

1951 yapımı The Thing from Another World'la başlayıp, John Carpenter'ın 1982'de yeniden çekerek efsaneleştirdiği filmin yeni versiyonunun çekimleri halen Toronto'da devam ediyor.

Vizyon tarihi kesinleşen film, bakalım bizi gelecek yaz serinletebilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 16 Ekim 2011; 15:13:54 >

• Bir remake daha.

Kurt Russel'ın oynadığı eskisi bayağı iyiydi.
  • Birşey dikkat ettim bu aralar yeni film projeleri düşünceklerine eski filmleri tekrardan çekiyorlar bir kısırlık başladı galiba sinemada
  • İşte budur.

En çok sevdiğim filmlerden biridir The Thing. Çaresizliği, güven duygusunun yok olmasını çok iyi yansıtan şiddet dolu bir efsaneyi günümüz teknolojisi ile görmek çok keyifli olacak

Paylaşım için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 16 Haziran 2010; 20:55:34 >
  • kurt rusellın oynadığı filmi begenmiştim
  • İlki çok güzeldi.Bundan da umutluyum.
  • oyunuyla bi alakası varmı oyunuda baya sağlamdı eski olmasına rağmen korku türünde re ile kapışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Wailing (2016)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

İlki çok güzeldi.Bundan da umutluyum.
  • O zaman göre kullanılan efektler gerçekten güzeldi. Hatta o efektler filme ayrı bir hava katıyordu. Yeniden çekilerek daha iyi mi yapabilirler şüpheliyim.
  • Bu The Thing filmini hatırlayamadım yahu ben

Aynı isimde bir oyun vardı, kutuplar gibi bir yerdeki üssü, yaratıklar basmıştı. Dışarıda çok kalamıyordu oynattığımız karakter, soğuktan canı azalıyordu, hemen sıcak bir yere girmemiz gerekiyordu vs..

Sonunda oyun bozuluyordu hep aynı yerde, Boss yaratığı helikopterle vuruyorduk, tam orda bozuluyordu. Halen bilmiyorum oyunun sonunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Bu The Thing filmini hatırlayamadım yahu ben

Aynı isimde bir oyun vardı, kutuplar gibi bir yerdeki üssü, yaratıklar basmıştı. Dışarıda çok kalamıyordu oynattığımız karakter, soğuktan canı azalıyordu, hemen sıcak bir yere girmemiz gerekiyordu vs..

Sonunda oyun bozuluyordu hep aynı yerde, Boss yaratığı helikopterle vuruyorduk, tam orda bozuluyordu. Halen bilmiyorum oyunun sonunu

evet konu aynı filmle.. bir ekip var aralrından birinin insan olmadığından şupheleniyorlar olaylar gelişiyor.. gerçekten harika filmdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Bu The Thing filmini hatırlayamadım yahu ben

Filmin oyunuydu ama çok geç çıkmış bir film oyunuydu

• Eski filmi çok güzeldi, yenisine gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Eski filmi çok güzeldi, yenisine gerek yok.

boşver illa ki büyüsünü bozucaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Eski filmi çok güzeldi, yenisine gerek yok.

boşver illa ki büyüsünü bozucaklar...

+1 Eski filmleri yeniden çekerek isim üzerinden hasılat yapıyor adamlar sadece yabancılar değil malesef bizim insanımız da yapıyor.(Bakınız. Hababam Sınıfı)

• Yeni film kaliteli olduktan sonra ne güzel günümüz teknolojisi ile "The Thing" efsanesini yeniden izlemiş oluruz. Eski filmin yeri herzaman ayrıdır.

Hababam Sınıfının yeni versiyonları zaten vasat denilecek düzeyde keşke kaliteli olsaydıda keyifle izleseydik. Kaliteli olsada eski filmin yerini asla tutamaz.
  • Çok iyi
  • Aslında görmek için sabırsızlanıyor insan ama Kurt Rusell'lı film gerçekten tam bir klasiktir.Kendine özgü apayrı bir atmosferi tadı vardı.Aynısını zaten yakalayamayacaklardır.Ama umarım iyi bir iş çıkartırlar.Mutemelen olaylardan sonrasını konu alıcaklardır. Bu arada şiddetle tavsiye ediyorum 1982 yapımı filmi mutlaka izleyin ciddi anlamda geriliyorsunuz.Efektleri de oldukça iyiydi. Filmin müziği bile havaya sokuyor adamı:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Aslında görmek için sabırsızlanıyor insan ama Kurt Rusell'lı film gerçekten tam bir klasiktir.Kendine özgü apayrı bir atmosferi tadı vardı.Aynısını zaten yakalayamayacaklardır.Ama umarım iyi bir iş çıkartırlar.Mutemelen olaylardan sonrasını konu alıcaklardır. Bu arada şiddetle tavsiye ediyorum 1982 yapımı filmi mutlaka izleyin ciddi anlamda geriliyorsunuz.Efektleri de oldukça iyiydi. Filmin müziği bile havaya sokuyor adamı:))

The Thing'deki psikolojik baskı bile yetiyor. Herkes birbirinden şüphe duyuyor falan ayrıca filmin efektleri zamanına göre gerçektende çok iyi. Sinema tarihinin efsane yapımlarından birini dediğin gibi izlemeyen varsa kesinlikle izlesin.
  • Bir tane thing biliyordum oda fantastik dörtlünün thing şimdi indiriyorum filmi attım sepete
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.