Şimdi Ara

The Precinct Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
7.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Precinct Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)

The Precinct Türkçe Yama

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun bütün sürümler ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş yapay zeka çevirisidir.

Türkçe Font eklenmiştir.

Emeği Geçenler

Sweaty

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki ThePrecinct_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. 

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

LİNKLER

Türkçe Yama V1 Link: https://www.mediafire.com/file/ltvfmxal38y0gt7/The+Precinct+Türkçe+Yama+V1.rar/file

Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS

Kurulum Videosu

The Precinct Türkçe YamaCalypsoyoutube
    Calypso ekibi olarak The Precinct Türkçe Yamasını hazırlayıp paylaştık. Bu videoda, The Precinct Türkçe yamasının nasıl kurulacağını adım adım anlatıyorum. Oyunu Türkçe altyazılı oynamak isteyenler için hazırladığım bu rehberle, tüm işlemleri kolayca tamamlayabilir ve oyunun keyfini kendi dilinizde çıkarabilirsiniz! Yeni ve güncellenen Türkçe Yamalardan daha hızlı şekilde haberdar olmak, destek almak ve Türkçe Yamaları direkt indirebilmek için alttaki linkten Discord sunucumuza katılabilirsiniz. Discord Link : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Donanım Haber Konu Linki : https://forum.donanimhaber.com/the-precinct-turkce-yama--161330305 Videoyu beğenmeyi, yorum atmayı ve daha fazla içerik için abone olmayı unutmayın. #ThePrecinctTürkçe #ThePrecinctTürkçeYamaKurulum #ThePrecinctTürkçeYama #theprecinct
    https://www.youtube.com/watch?si=eKGSi5V81uhEZ6BA&v=RzCNmKWbYvk&feature=youtu.be

Oyun İçi Görüntüler

The Precinct Türkçe Yama
    The Precinct Türkçe Yama
    The Precinct Türkçe Yama
    The Precinct Türkçe Yama

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 15 Mayıs 2025; 3:57:15 >

• Dewilmacry. kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlarr The Precinct Türkçe Yama 

• Eline sağlık, çok nostaljik hissettirdi oyun videoları. En kısa zamanda deneyeceğim.

• sen ciddi olamazssın tamda mesaim sonrası eve bi umutla gelmiştim çıkmışmıdır die adamsın

• Çok çok çok..... teşekkür ederim. Ellerinize sağlık uzun zamandır oyunu bekliyordum, Türkçe yamasını bu kadar hızlı görmek beni çok mutlu etti. Teşekkürler.

• Çok teşekkür ederim :)

• helal olsun işte bu dünden beri bekliyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    To the moon Türkçe yama
    11 yıl önce açıldı
    The Wild at Heart Türkçe Yama
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karma999 kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, valla oyun benim de hoşuma gitti, Zaman bulursam, oynamak istediğim bir oyun oldu. İyi oyunlar

• Spec1al kullanıcısına yanıt

İyi denk gelmiş o zaman, sevindim. İyi oyunlar dostum The Precinct Türkçe Yama 

• klyntr K kullanıcısına yanıt

Çok fazla istek geldiği için kırmak istemedik ve elimizden geldiğince hızlı bir şekilde paylaşmaya çalıştık. Rica ederiz, iyi oyunlar The Precinct Türkçe Yama 

• vbalikci kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar The Precinct Türkçe Yama 

• sevimliayılar S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler dostum, iyi oyunlar The Precinct Türkçe Yama 

• teşekkürler merakla beklediğim bir oyundu

• Bro emeğine sağlık <3

• SanJuniperoTw kullanıcısına yanıt

Oyun güzel olmuş ya, bence seversin. Beklediğine değecektir. Rica ederiz, iyi oyunlar The Precinct Türkçe Yama 

• DirTyCaT35 D kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar The Precinct Türkçe Yama 

• Merak ettiğim bir oyundu. Var olun. Cidden çok teşekkür ederim...

• Figo kullanıcısına yanıt

Rica ederiz dostum, iyi oyunlar The Precinct Türkçe Yama 

• Exe kurulumsuz halide mevcut mu ?

yada paylaşabilecek var mı ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.