Maalesef, tek şekilde paylaşıyoruz yamaları |
The Precinct Türkçe Yama (2. sayfa)

-
-
Teşekkürler, elinize sağlık. Sorunsuz şekilde bitirdim oyunu
-
Aşağı yukarı kaç saat sürüyor oyun acaba?
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Oynayış tarzınız çok etkiliyor. Şöyle anlatabilirim. Günlük işinizi seçiyorsunuz. Bunun sonucunda delil elde ediyor ve sonuca ilerliyorsunuz. Delili bazı işlerde çok fazla elde ederken bazılarında daha az elde ediyorsunuz. Bu da oynanış süresini belirliyor. Ben hızlı sayılabilecek bir tempoda oynadım tahmini 10 saate yakındır.
-
Asus All X el oyun konsolunda kurdum sorunsuz calismakta Yapanlarin eline sağlık ( epic games 350 TL )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Merhaba, öncelikle emeğiniz için teşekkür ederiz. Ben yamanızı indirdim. Yönetici olarak çalıştırdım. Önce erişim hatası veriyor latin dosyası bulunamadı diye. bu uyarıya tamam deyince yama kuruldu diyor ama oyuna girince oyun kitleniyor yama sililene kadar. Bir çözümü varmıdır acaba?
-
Türkçe yama exesini yönetici olarak başlatıp kurarsan sorun çözülecektir.
-
yönetici olarak çalıştırıyorum zaten ama dediğim uyarıyı alıyor
-
Anydesk varsa bağlanıp bakabilirim istersen veya yayın açma şansın varsa discord kullanıyorsan oradan iletişime geçip, yayın açarsan da olur.
-
L.A Noire güncel türkçe güncel yaması yok da acaba yapar mısınız yamalarınızı çok beğeniyorum teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheriff09 -- 22 Mayıs 2025; 18:30:25 > -
Teşekkürler, müsait bir zamanda bakmaya çalışırım.
-
Elinize sağlık
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X