Şimdi Ara

The Precinct Türkçe Yama (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çalışmıyor böyle

• Normalde çalışması lazım ama bilmiyorum arkadaşlar, oyun bende yok. Oyunun son sürümüne erişimim olursa test eder bakarım.

• volktyson kullanıcısına yanıt

Güncellemeden sonra Türkçe yama da sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Metinlerde bir kayma, eksilme, görünmeme vb. gibi sorunlar da olmadı. Diğer arkadaşlarda neden çalışmadı orası ilginç. Umarım sorunu çözebilirler. Bu arada Türkçe yama için elinize kolunuza sağlık çok teşekkürler. 😊🙏❤️

The Precinct Türkçe Yama

The Precinct Türkçe Yama

The Precinct Türkçe Yama

The Precinct Türkçe Yama

The Precinct Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahankayahan -- 26 Mayıs 2025; 2:34:0 >

• tunahankayahan kullanıcısına yanıt

Beğenmene sevindim. Normalde güncellemeler ile patlamaması için bu sistem ile uğraşıp paylaştık zaten ama onlarda neden çalışmadı bilmiyorum. Birisine bağlanıp bir bakmam gerekecek. Rica ederiz, iyi oyunlar dostum The Precinct Türkçe Yama 

• MacBook ta oynanabiliyor mu bu oyun arkadaşlar. Çok beklemiştim ama ps5 te Türkçe dil yok maalesef.

• Turkce Yamayi daha önce kuranlar icin soyluyorum oyun Guncelleme aldigi icin yukleme ekraninda kaldi oyunu silip tekrar yuklerseniz ve Yamayi kurarsaniz sorunsuz aciliyor ve oyunu 2 saat de oynasaniz kaldigi yerden devam etmekte save olarak basliyor bilginize baştan baslamiyor yani burada problem yok oyunu tekrar yuklerken zaten soruyor size otomatik guncelleme olsun mu diye guncelleme tikini kaldirirsaniz daha yapmaz oyun gayet iyi cok guncellenecek bisey yok ama yinede kullanici bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.