Şimdi Ara

Palworld Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
5.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Palworld Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)


    Palworld Türkçe Yama


    Yama Bilgileri


    Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur.

    Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

    Türkçe Yama Düzenlenmiş makine çevirisidir.

    Türkçe font eklenmiştir.

    Türkçe yama V7 olarak güncellenmiştir.

    V7 güncellemesi ile oyuna gelen güncelleme (v0.2.1.0) ile uyumlu hale getirilmiş ve yeni eklenen yerler çevrilmiştir.

    NOT : V7 sürümü sadece oyunun v0.2.1.0 sürümü ile uyumludur. Gamepass'e henüz güncelleme gelmediği için, Gamepass üzerinden oynayanlar sürümlerini kontrol ederek kursunlar.



    Emeği Geçenler


    VolkTyson \ MissyGesserit


    Kurulum


    Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.


    GamePass için kurulum yapacak olanlar Content klasörünün içine kurulum yapmaları gerekiyor.


    Yama Kaldırma


    Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki PalWord_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. 


    NOT


    NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.


    NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.


    NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.


    NOT 4: Hatalı veya eksik gördüğünüz yerler olursa, bildirmeniz durumunda düzenlenecektir. Oyunu kendimizde oynadığımız için, Türkçe yama sürekli güncellenecektir.



    LİNKLER


    Türkçe Yama V6 Link : https://www.mediafire.com/file/qik735wzzcr3tuq/Palworld+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama+v6.rar/file


    Türkçe Yama V7 Link : https://www.mediafire.com/file/hw37brjpehivreb/PalWorld_T%25C3%25BCrk%25C3%25A7e_Yama_V7.rar/file


    Discord Link : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS



    Oyun İçi Görüntüler


    Palworld Türkçe Yama
    Palworld Türkçe Yama
    Palworld Türkçe Yama

    Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 8 Nisan 2024; 22:29:53 >







  • Eline sağlık, ben de dün gördüm oyun çok güzele benziyor. Bir kaç eksiği var gibi ama zamanla onları da toparlarlar büyük ihtimal. Yıllardır pokemondan bekleneni yapmışlar.

  • karma999 kullanıcısına yanıt

    Rica ederiz, oyun gerçekten çok tatlı ve güzel duruyor. Uzun zamandır hiç bir oyuna bu kadar yükselip oynamak istememiştim. Bizde oynamaya başlayacağız. Gördüğümüz şeyleri de düzeltip, yamaya güncelleme vermeye devam edeceğiz. Güzel bir çıkış yaptı oyun, erken erişimde olduğu için daha bir sürü güncelleme alıp düzelteceklerdir oyunu

  • oyun xbox'da 85tl. çok iyi fiyat steame göre. Sonradan zamnlanır mı sizce?

  • Türkçe yama v2 olarak güncellenmiştir. Güncelleme ile birlikte çeviride iyileştirmeler ve düzenlemeler yapılmıştır. İyi oyunlar

  • Ulen ne oyunmuş her yerde bunu görüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Ulen ne oyunmuş her yerde bunu görüyorum.

    Çok güzel oyun ama bee Palworld Türkçe Yama  Uzun zamandır hiç bir oyuna bu kadar sarmamıştım. 1 aydır oyun oynama sürem 2 günde şu oyunu oynadığım kadar yoktur. İçimizdeki pokemon özlemini giderdi valla

  • Elinize sağlık :)

  • LostFearLess kullanıcısına yanıt

    Rica ederiz, iyi oyunlar Palworld Türkçe Yama 

  • gamepass linkinde virüs buldu saldırı komutları yönetir diye yani steam olandan bulmayıp gamepassde bulması acayip değil mi !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öylesine65 -- 27 Ocak 2024; 9:39:49 >
  • öylesine65 Ö kullanıcısına yanıt

    Yani bu söylediğinle birlikte aslında virüs programı ve defenderın hata yaptığının, gereksiz olarak her şeye uyarı verdiğini kanıtlamışta oldun. İkisinin içinde de aynı dosyalar var. Sadece steam ve gamepass de pak dosyalarının isimleri farklı olduğu için isimlerini değiştirerek, insanlar uğraşmasın diye iki farklı setup yaptım. Yani birinde gösterip, birinde göstermiyorsa, yapay zekasının yanılabildiğinin kanıtıdır.

  • Eline sağlık.

  • Ethan-Winters kullanıcısına yanıt

    Rica ederiz, iyi oyunlar

  • Merhaba oyunun steam versiyonunda türkçe yama çalışıyor mu deneyen var mı ?

  • SnoopS S kullanıcısına yanıt

    Çalışıyor

  • Palworld Türkçe yaması, oyuna gelen son güncellemeye uyumlu hale getirilmiştir. Güncelleme ile oyuna eklenen yeni yerler çeviriye dahil edilmiştir. Çeviri de düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. V6 linkinden indirerek kurulumu tamamlayabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz

  • Türkçe Yama V7 olarak güncellenmiştir. V7 güncellemesi ile oyuna gelen güncelleme (v0.2.1.0) ile uyumlu hale getirilmiş ve yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. V7 linkinden indirerek, kurulumu yapabilirsiniz. Calypso Ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...


    NOT : V7 sürümü sadece oyunun v0.2.1.0 sürümü ile uyumludur. Gamepass'e henüz güncelleme gelmediği için, Gamepass üzerinden oynayanlar sürümlerini kontrol ederek kursunlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.