Şimdi Ara

The Outsider (2019) | Stephen King

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Stephen King'in son romanı The Outsider çıkalı bir ay olmadan TV hakları satın alındı. Kitabın konusu şöyle;

11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilmiş haldeki cesedi şehrin merkezinde bir parkta bulunur. Flint City adlı bu kentin en saygın sakinlerinden biri olan Terry Maitland cinayetin baş şüphelisidir. Davayı soruşturan dedektif Ralph Anderson, Terry'i oldukça gösterişli bir operasyon sonrasında tutuklar. Savcı ve dedektif Terry Maitland'ı idama mahkum ettirmeye niyetlidir ancak Terry, olay gecesi nerede olduğunu anlatmaya başladığında davanın tüm seyri değişecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Daha önce açıklanmış ama diziyi HBO yapacak ve başrolünde Ben Mendelsohn olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 yılında yayınlanacak.

• 12 Ocak 2020.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı geçen hafta bitirdim, 2020 başında gelmesi çok sevindirici. Özellikle kitabın ilk yarısının çok ilgi çekici şekilde yansıtılacağına inanıyorum.

The Stand'den de haber alsak keşke, asıl onu merakla bekliyorum.
  • White Cluster kullanıcısına yanıt
    Onun kadroda Alexander Skarsgard ile Amber Heard varmış. Kanal CBS. Konuyu bir up yapayım birazdan

Kitaplar nasıldır, kısaca anlatır mısın?

• Yakın zamanda geliyor. İlgimi çekti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Outsider (2019) | Stephen King

• HBO sanki gizli saklı şekilde True Detective yeni sezonu yayınlayacak, öyle bir hava aldım ben Outsider’dan.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Evet, o izlenimi ben de aldım. Biraz daha gerilimli versiyonu olabilir.

• Altyazıyı şimdiden almış Yağızhan Helvacı.

• Az kaldı, geliyor. HBO keşke bütün Stephen King kitaplarını mini dizi yapsa. 11/22/63 (Hulu) dışında adam akıllı yansıtılan ilk Stephen King işi bu olacak muhtemelen. The Stand'den ümitliyim, her fırsatta tekrar ediyorum bunu da.
  • Mini dizi olacak diye duymuştum bir yerde.Doğru mu bilen var mı? Konusu sadece tek sezonda bitecek kadar az mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • temhemrime kullanıcısına yanıt
    Evet, mini dizi olacak. Bence daha iyi. Bir sürü dizi çıkıyor. Hepsini birkaç yıl takip etmek sıkıcı olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Mini dizi olacak diye duymuştum bir yerde.Doğru mu bilen var mı? Konusu sadece tek sezonda bitecek kadar az mı?
    Mini dizi doğrudur. 6 bölümde falan biter hikaye aslında, biraz daha uzatıp 8 bölüme bağlayacaklar muhtemelen.
  • White Cluster kullanıcısına yanıt
    10 bölüm olacak.
  • takip ettik bakalım.
  • Kitabın yazarı Stephen King uyarlamayı çok beğenmiş.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    The Shining dışındaki her şeyi beğeniyor zaten. The Outsider'da bile The Shining'in filmine sallıyordu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.