Şimdi Ara

The Outsider (2019) | Stephen King (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk 2 bölümü izledim ama pek ilgimi cekmedi. Bölümleri biriktirip izlerim baska izlicek bisey kalmayinca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 bölüm harikaydı bence

• İlk bölümü seyrettim. Castle Rock ve True Detective karışımı bir şey olmuş ve iyi de olmuş.
  • Acaba nerde gereksizce bir zenci sokacaklar diye beklerken 3.bölümde geldi

Küçük kız 3 bölümdür yabancı birisinden bahsediyor anası anca akıl etti. Birde kızın her konuşmasının ortasında ''tamam kızım bu bölümlük bu kadar yeter, hadi yatağa'' demesi yokmu

Böyle ufak tefek saçmalıklar dışında çok iyi gidiyor. Hafiften true detective ilk sezonunu andırıyor. (2-3 çöptü zaten)
  • İlk 2 bölüm çok iyiydi,ama castle rock gibi bunu da bok edecekler gibi.
  • Evet ilk 2 bölüm gayet iyiydi.
  • 3 bölümdeki
    zenci ablaya
    bayıldım olayları sanırım bu
    abla
    çözecek..dizideki stephan king olayları yavaş yavaş başladı..
  • 3.bölüm ile beraber bazı şeyler belirmeye başladı ama hala o kadar çok soru işareti var ki. Ağır ilerleyen ve içerisinde gizem barındıran tarzda bir dizi. Bu türü seviyorum ve o yüzden ben şu ana kadar gidişatından memnunum.
  • Puanlar ve yorumlar iyi. Kanalda HBO. Bize de diziye başlamak düşer.
  • 1x3

Holly G****y geldi... Geldi gelmesine de bu Holly G****y değil? Finders, Keepers ve Mr. Mercedes referansları tamamen yok edilmiş, Bill Hodges'dan hiç söz edilmiyor, muhtemelen Bill Hodges'un misyonu Holly'e direkt devredilmiş ve gerçekte olan Holly yok edilmiş yerine böyle bir şey çıkartılmış. Ayrıca siyahi oyuncu sokma sevdası yine devrede... Büyük fiyasko. Holly sevimli ve yer yer saf ve çekingen hareketleriyle weirdo bir tipken dizide socialy awkward ve süper zeki bir weirdo yapmışlar. Ben izlerken irrite oldum vallahi. İlk iki bölümde de sezonun yarısına yayabilecekleri olayları hem hızlı hızlı hem atlayarak geçmeleri beni üzmüştü ancak kaliteli bölümler olduğu için üzülmemiştim. Fakat şimdi görüyorum ki 7 bölüm boyunca boş boş bu kendi eserleri Holly'nin sıkıcı ve boş sahnelerini izletecekler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Puanlar ve yorumlar iyi. Kanalda HBO. Bize de diziye başlamak düşer.
    Basladim. Hikayesi, atmosferi, gizemi, oyunculari falan cok basarili buldum. Boyle giderse fav. arasinda yerini alacak. HBO iste bunu cok iyi yapiyor. Bana ufaktan The Killing'deki atmosferi ve gizemi yasatti. Tabii cok daha hizli ilerliyor. Bu da izleyiciler icin iyi birsey.

• The Night Of havası var dizide, çok hoşuma gitti. Gerilimin seviyesi çok yüksek, yılın en iyilerinden biri olacak gibi duruyor.
  • dizinin adı büyük spoiler gibi değil mi,cinayet ile suçlanan adamın aslında nasıl bu durumda oldugu çok net anlaşılıyor gibi,bekleyip görelim.
  • En sevdiğim türde HBO'nun elinden çıkma puanı, yorumları çok iyi bir dizi. Resmen piyangodan çıktı.

• Hafiften sıkmaya başladı bu bölüm (4) beni. Durağan, puslu havayı bende çok seviyorum fakat bu çok iyi diyaloglarla ve oyunculuklarla yapılırsa sarıyor.

Misal zenci kız zeki güya ama bunu sadece basit diyaloglarla görüyoruz True detective'deki gibi üst seviye diyaloglar, felsefeler yok çok temsili.

Başrol gibi görünen şerif (komiser artık herneyse) geri plana atıldı zenci kızdan sonra. Adam oyunculuğu ile izletiyordu ama diğer oyunculuklar çokta iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 27 Ocak 2020; 23:43:5 >
  • Dizi iyi gidiyor

• Dört bölümü indirdim adamakıllı bir görüntü kalitesiyle. Bu gece peş peşe izletir mi bilmiyorum ama beklentim büyük.
  • Diziyi nereden izliyorsunuz özelden yazar mısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • s01e04
    tünelin ucu değişik bir yere çıktı.
    kitabi okumadığım için, konu nereye gidecek bilmiyordum. şimdi komple tahmin eder olduk finali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu bilindik dizi sitelerinde bulamıyorum bu diziyi arkadaşlar neden izliyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.