Şimdi Ara

The Outsider (2019) | Stephen King (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
4.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şekil değiştiren şeytanı ilk kez bu kadar net ve sesiyle gördüğümüz ve duyduğumuz bölümdü ve baş dedektif abiye net bir uyarı yaptı ya işin peşini bırak ya da öl ayrıca barmen kadın hastanedeki eleman ve bizim terry üç benzer olayı bağlamaları güzeldi demek ki bu yıllardır süren bir şey fiziksel temasla geçiyor bakalım sezonun devamı nasıl şekillenecek ayrıca şu medyum kız çok ilginç bir karakter diziyi çok sevdim umarım tek sezonluk olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan insan -- 7 Şubat 2020; 11:50:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 3 bölümden sonrasında yeni bir efsanemi geliyor dedim (tek sezonluk çernobil gibi) Tabiki düşükte olsa true detective, the killing tadıda vermişti. Ama 3. bölümden sonra tempo sürekli düşerek artık sıkmaya başladı. Ortalama bir dizi olma yolunda ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 12 Şubat 2020; 21:14:26 >

o arabadan nasıl kurtulacak o abla, çok merak ettim.
    sonu sanırsam şeytan çıkarma ayiniyle bitecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi çok iyi başlamıştı, atmosfer ve karakterler harika. Fakat son iki bölümde tempo düştü. İşin özü izleyiciyi oyaladılar. Stephen King etkisi işte. Çok iyi başlar ama öyle devam etmez. İnsanlar bundan çekiniyorlar. İşin içinde HBO var diye yine bir umut var demiştim. Bu gelecek bölümde öyle geçerse bırakırım.
  • 3 bölüm bitti, dizinin ambiyansı, oyunculukları, atmosferi ve müzikleri şahane olmuş. Tam bir King eseri kitabını okumadım ama çok beğendim diziyi. HBO yapıyor ya arkadaş ağzım açık izliyorum müthiş kalite. King'in tüm eserlerini HBO yapsa keşke.

seviyORDUm
  • 1x7

İlk 2 bölüm şaheserdi, bu iki bölümden sonraki en iyi bölüm bana göre buydu.

Sonunda tanrıça yaptıkları Holly'i biraz tırsmış görebildik.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • 1x8 - Foxhead sağlam bölümdü. Sonunda El Coco'yu daha fazla gösterdiler.

El Coco'nun insan parçasını Jack'in kafasına fırlattığı sahne . Geriye kaldı 2 bölüm. Gelecek bölümde El Coco şov yapacak.

11.22.63 den sonra en sevdiğim Stephen King dizisi oldu.

AMD Ryzen 5 3600 // Gigabyte B450M SH2 // G.Skill 16GB(2x8) SniperX Gri Kamuflaj // EVGA GeForce RTX2070 SUPER XC ULTRA OC 8GB GDDR6 // Thermaltake V200 600W+80 Tempered Glass RGB // Adata SU650 480GB // Samsung Evo 860 500GB // PS4 Slim 500GB // Logitech G300S // Logitech G123 // Samsung 55RU7400 // HyperX Cloud II // Xiaomi Redmi Note 7 128 GB // AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms

''THE WORLD'S MOST POWERFUL CONSOLE'' - XBOX SERİES X
  • Gece üç bölüm peş peşe izletti ki öylesine ilgi çekici başladı yalnız o zenci karının irrite edici tavırları ve olayların metafizik'e kaymaya başlaması münasebetiyle - tamam başından beri böyle olacağı az çok belliydi - diziden düştüm diyebilirim. Sonraki bölümlerin puanları da sekizi pek görememiş genel olarak. Erken konuşmayayım yine de bitireceğim diziyi. Bugün de dokuzuncu bölüm gelecek ya da geldi bile sanırım.

• 9. bolum idare ederdi. Dizinin icerisine yeterince sokulmayan karakteri harcadilar. Jack kesin gidici ama bakalim pesinden birileri daha olecek mi... Anlasilan butun aksiyonu 10. bolume saklamislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Der Meister.

9. bolum idare ederdi. Dizinin icerisine yeterince sokulmayan karakteri harcadilar. Jack kesin gidici ama bakalim pesinden birileri daha olecek mi... Anlasilan butun aksiyonu 10. bolume saklamislar.

Yahu o kadar belliydi ki o karakterin ilk gideceği. Fragmanda görüldüğü kadarıyla başka giden de olmayacak gibi ama belli olmaz. Holly ile Ralph mağaraya giriyor orası kesin de diğerlerini kestirmek zor.

Haftalık takip etsem bir tık daha sevebilirdim. Şu haliyle üst üste izleyince sıktı açıkçası. Holly denen kadın olmasa ya da bu kadar itici olmasa biraz daha severdim. Yine de finali merak ediyorum şimdi dokuz bölüm izlemişken.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Evet, o kadın bana da itici geliyor ama takmamaya çalışıyorum. Hoşuma gitmeyen konu El Coco hakkında izleyiciyi tatmin edememeleri. Ortada sadece bir gizem var. Belli ki istedikleri bu. Ama onu aydınlatmak için sadece 1 bölüm olması bana saçma geliyor. El Coco'nun beslenmesi dışında birşey göstermediler. 10. bölümü sırf bu yüzden merak ediyorum.

Ben haftalık takip ettiğim için dizi sıkmadı. Ama o kadar boş yapıyorlar ki, 40 dk. zaten öyle boş boş geçiyor.
  • King'in seksenin üzerinde kitabı var. Belli başlı temalar ekseninde dönüp duruyor ve çoğu kitabı birbirinin aynısı. Ben gerçi hepi topu iki veya üç kitabını okudum ama buna benzer en az beş altı eseri daha vardır eminim. İlk aklıma gelen de meşhur IT romanı zaten. Tıpkı ondaki gibi nereden geldiği belli olmayan ve çocukları yiyen, acıyla beslenen bir tür yaratık. Geçmişte yaşadığı trajediyi kimsenin hatırlamak istemediği bir kasaba.

Bunları Hbo da işlese bir cacık olmuyor işte. King dediğimiz adam endüstri adamı. Satmak ve filme alınmak için yazan bir adamdan fazlasını beklemek elbette benim aptallığımdı başından beri ancak Hbo gibi bir kanal olunca insan daha fazlasını bekliyor ister istemez. Yine de dizi alışılmış polisiye kalıbının dışına çıktığı için seyredilebilir. True Detective gibi gerçek bir polisiye olsaydı da katil atıyorum kurban seçtiği kişilerin dnasını cinayet mahalline yerleştirseydi daha mı iyi olacaktı? Yani zaten halihazırda True Detective tarzı polisiyeler var. Atıyorum yine bir Hbo yapımı olan The Night Of. Başyapıttır türü içinde. Ancak bu tür yıllardır bu şekilde işleniyor zaten. King farklı bir soluk getirmiş ve polisiye ile doğaüstünü birleştirmiş. O yüzden örümcek kafalılık yapıp kötü diye kestirip atmak istemiyorum ki çoğu konuda seyir zevki veriyor evet, ancak beğenmeyenleri de anlıyorum.

• bence dizi şuan öyle bir noktaya geldi ki son bölümden sonra "ya iyi ki seyretmişim güzel deneyimdi" de dedirte bilir yada "puhh allah belanızı vermesin, nasıl bir son böyle vaktime yazık" falan da dedirtebilir. baştan sona kadar tansiyon giderek düştü dizide. son bölümle ya batacak ya çıkacak. umarım sağlam bir şeyler görürüz son bölümde.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • İlk 3 bölümü izleyip kapatınız. 3. bölümden sonra ilk 3 bölümdeki atmosfer kayboluyor. gram ilerleme, gerilim, aksiyon, dram kalmıyor. Belki finali biraz düzgün olursa o da izlenir ama aradaki bölümler olmasada olurmuş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.