< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 5 Eylül 2022; 22:7:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (48. sayfa)

-
-
Oyle yapacam biter bitmez Part II gecis ... Vallaha bu serinin kalitesi ve agirligi cok baska bir kez daha sahit oldum buna ...
-
Öyle, bende kendimi tekrardan oynamamak için zor tutuyorum, etkisi azalmasın diye Remake'i almayı bekliyorum :)
Siz şanslısınız, 60 FPS güncellemesi de geldi Part II'ye, e Remake'te var elinizde, işte asıl keyif bu, yaşayın doya doya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bunu hayal ediyordum daha öncede yazdım fakat dualsense 3d audio daha detaylı npc ve çevre olmayınca 60fps dışında ps 4 ten bir farkı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
part 2 deki çoğu şey part 1 de yok az var
mesela otomatlara vuruyorum düşmana vurur gibi vuruyor sopayla
normalde düzgün camı kırar gibi kırması lazım
anladım hocam teşekkürler cevap için 👍🏻
Bentwitter
“Cool to see that water flows down bricks in #TheLastofUsPartI when it rains, these little details stand out!”https://twitter.com/videotech_/status/1566908192403193856 -
aynen görev konusunda rockstar ve naugty'nin oyunlarında ciddden hiç hatırlanacak göreveler yok. Şakamısın kardeş sen?
''Hikâye anlatımı, ses, detay seviyesi gibi konularda Skyrim, The Witcher 3, Fallout New Vegas'ın arkasında ND ve R*'ın istisnasız her oyunu sadece toz yutar.'' bunu cidden mi dedin yoksa şaka amaçlı mı? şaka değil mi? şaka olmalı bu?
-
ND detay üstüne detay eklemiş. :)
Rad Dad Redemptiontwitter
“Ok...I threw a glass bottle at dudes head, went into photo mode and my god...dudes got glass shards all in his face! The details, wow!!! #PS5Share, #TheLastofUsPartI”https://twitter.com/Rad_Dad_Redempt/status/1566911321785765888 -
Yooo şaka falan yok. Gerçekler.
Görevlere yön verebilmek ile görevleri izlemek arasındaki fark işlemsel belleği etkiliyor nitekim. GTA'dan tek bir görev bile yok aklımda. Grove Street, home, oh ... here we go again vs. falan belki şu an aklıma geldi. Onu sayabilirim. O da görev değil gerçi replik.
Onlarda sırf meme olduğu için kalmış aklımda. Sürekli maruz kalmanın etkisi. Zaten troll bir oyun serisi genel olarak. Ahlaki ikilemler olmayınca bir tesir de olmuyor doğal olarak. Beyinsizce görevi yapıp devam ediyorsun.
RDR 2'de de final hariç çok akılda kalıcı bir görev veya sahne yok. I am afraid kısmı vurucuydu onu sayabilirim belki. Ha bak TLoU'nun hakkını yiyemem. Abby'nin seks sahnesi hala aklımda baya midem bulanmıştı çünkü. Ama bak yine sahne, bir görev adı vs. veremiyorum kesik kesik aklımda. Olay örgüleri yok. Sağlam tesir etmiş bünyeme bu sahne ama o sahnenin içinde bulunduğu görevin genel olay örgüsü yok bende. 2 yıl oynayalı üstelik. Bu oyunların görevlerin adını söyle desen söyleyemem ama FNV, TW3, Skyrim vs. öyle mi? Buraya yığarım tüm o görevlerin olay örgüsünü ve adlarını. Anlatabildim mi? Bence sen de görevlerin adını ve genel olarak olay örgüsünü söyleyemezsin ND ve R* oyunlarının. Oyunu dün oynadıysan elbette her görevi anlatırsın şu an. 3-4 sene sonra gel konuşalım bu oyunlar hakkında. Anlatabildim mi be, konsol ustası? Neyse bir daha boyundan ve bilginden büyük laflar etme. Şu an işim gücüm var üstün körü yazıyorum. Bir ara detaylandırırım belki ama söz vermeyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 6 Eylül 2022; 12:57:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konsolunu aç ve oyununa bak be Konsol ustam. Aç iki üç kıkırdayan öldür. ND, R* falan boşver seni aşan konular bunlar. Yani sadece seni bağlıyor. Bak beni bağlamıyor gördün mü? Repertuarında kaç oyun var acaba? Hiç oyun yapımcılığında bulundun mu misal? Anlaşıldı mı, bence anlaşıldı. Şimdi kendine yan hesaplardan artı basan arkadaş gelir ortamı yumuşatır. Bana remake değilciler gitti bu geldi falan der. <3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 6 Eylül 2022; 12:54:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş yazık sana cidden.. ben saydığın her oyunu oynadım ben diyorum rockstar ve naughty dog dışında detay-gafik-ses görevler konusunda bu iki firmanının standartı ayrı sen diyorsun ki bla bla bla. Birde bebeğim falan diyerek iyice küçülüyorsun gözümde...
not:ayrıca bu benim şahsi fikrim senin saydığın firmlarıda zaten ilk mesajımda övdüm. Hala gelmiş bla bla ötüyorsun hadi uza
-
beni aşan konular mı?sen beni ne kadar tanıyorsun la bebe uza dedim hala yazıyor ya. git sen skrimde kapı açıp loading ekranı bekle hadi ikile
-
çok ta...
-
Suna blok koyda gitsin Pc forumuna, sen yazdikca saracak ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 6 Eylül 2022; 15:36:34 > -
onun sancısına da onada...koyacağım çok az kaldı bloğu daha ne kadar saçmalayacak onu merak ediyorum:)) pc ci mi bu? e neden burda ötüyor bu zamzik?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 6 Eylül 2022; 13:4:37 > -
O bebeğim hakaret etme ama. Sakin ol. Yan hesaplardan kendine + basan arkadaşın dediği konu PS Xbox tartışma konusu. Sancısı var diyor ama zamanında beni şikayet eden bu kişiler. O konuya yazamıyorum bu şikayetler yüzünden. Ben bunları hiç şikayet etme ihtiyacı hissetmedim. Hem bilirsin yarası olan gocunur. Biraz eğleniyordum bunlarla. Baktılar bir şey diyemiyorlar. Admin amca admin amca hüüğ yapmışlardı.
Ulan Yan Hesaplardan Kendine Artı Basan Eleman sağlam algı yapıyorsun heeee.... Seviyorum seni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 6 Eylül 2022; 13:33:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X