< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (46. sayfa)

-
-
4070ti bir zahmet yağ gibi aksın zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Low ayarlar bu oyuna hakaret zaten bildiğin sulu boya gibi oluyor ki bu kaliteyle ekran kartı yerine tost makinası bile takılsa çalışması lazım, yinede kastırıyor saçma şekilde
-
Normal değil. Servise götürüp içi toz doluysa temizletin ve fanları bir kontrol ettirin derim. Bir de başka oyunlarda sıcaklık kaça çıkıyor bir onlara da bakın derim
-
The Day Before
oyunu mart ta çıkacaktı the last us pc tarih açıklandı haziran ertelediler sonrada 10 kasım erttelendi .
24 mart resident evil remake 4 gün sonra çıkardılar
neden acele ettiler optimizasyon yapmadan yangından mal kaçırır gibi hemen çıksın mantığı
2ci oyun kimse önemsemez 2024 mart dizinin 2ci sezon aynı çıkar ama alan olur mu
bu arada
tek satır bir görüş vermedi inceleme yer vermedi
para para!!
-
Hocam oyun şubatta çıkacaktı daha iyi optimazyon yapacağız diyerek Mart ayına ertelediler. Yaz aylarına ertelense yine böyle çıkardı bu oyun. Pc adapte eden ekip bu işi becerememiş. Belkide bunlar hata yapıp 1 ay önceki optimasyon yapılmamış sürümü yayınladılar. Bunu itiraf edip esas optimasyonu iyi yapılmış sürümü yayınlayamıyorda olabilirler. 80-100 GB veriyi çaktırmadan ufak güncelleme olarak sunacaklar ve bu bir kaç ay sürecek. Düşünsene öyle bir hata yaptık oyunu silip sıfırdan kurun deseler alacakları tepki çok daha büyük olacak. Öyle bir tepki almamak için oyunu uzun sürede ufak ufak güncellemelerle düzeltme yoluna gitmeyi tercih etmiş olabilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Naughty Dog o derece büyük bir amatörlük yapmaz diye tahmin etmek istiyorum şu oyun böyle mi gelecekti PC'ye hay ben Demir galeksiye 🤠
daha doğrusu o sistemle 1080p oynamak sisteme hakaret.
-
25 güne kadar büyük güncelleme gelecekmiş
-
böyle grafikler bekliyorduk
-
Şu ''hele bir çıkaralım da sonra güncelleriz'' mantalitesinden bıktım. O kadar para veriyoruz, karşılığında en başta ''oynanabilen'' bir oyun istiyoruz. Bunda oyuncuların da biraz suçu var, erteleme haberlerine çok tepki vermemek lazım. Ertelenen oyun illaki bir gün iyi çıkar ama bozuk oyunun kötü şöhreti baki kalır. No Man's Sky güncellene güncellene harika bir hal aldı ama oyunu herkes o en baştaki hayal kırıklığıyla hatırlıyor.
Artık bu kaçıncı örnek oldu. Oyun firmaları gram ders almıyor. ''25 güne kadar güncelleyeceğiz'' e o zaman mart sonuna değil de nisan sonuna erteleseydiniz?!!
Neyse sitemimizi ettiğimize göre oyunu daha düzgün oynayabilmek için yapılabilecek dosya değişikliği ve grafik ayarları tavsiyesi olan var mı?
-
Hocam ertelemede pek iyi olmayabiliyor. Geçmişte ne oyunlar var sürekli ertelenmiş ve en sonunda çıktığında hayal kırıklığı yaratmış. Optimizasyon işini yapmadan çıkış tarihi en başından açıklanmamalı. Bu oyun zaten ps 5 grafikleriyle pc gelmedi mi. Optimizasyon işini pc çıkarana kadar çoktan çözmeleri gerekirdi. Gow gibi oyun pc için grafikleri güncellenecek geldi mesela ve sorunsuz çıktı.
Genede haklı yapmıyor bu durum oyun firmalarını çıkarmasınlar o zaman bu neye benziyor aslında bir ürün aldın diyelim fiziki olarak diyorlarki evet aldın bozuk olabilir 20-30 gün neyse bekle yazılımla destekle vs. İle düzeltecez ürüne nasıl peşin fiyat isteniyorsa yada tam para isteniyorsa tamda ürün alman lazım çıkardığın şey yarım yamalaksa ya çıkarma ertele tam paranı al yada yarım para iste ürünümde yarım de 2 kere 2 dört ticari ahlaksızlık denen birşey var naughty dog özür içeren ve düzeltecez diyede mesajda atıyorsa bunu kendileri bile kabulleniyor cd project te cyberpunk ta insanları kandırdı ps4 te çalışmayan bir ürün çıktı iade etmesinler diyede aman öyle şöyle düzeltecez diyip insanları oyaladı bu çok çok çok yanlış birşey karşındaki insanları aptal yerine koyamazlar mevzu oyun değil oynamassın veya beklersin hiç sorun değil sorun satışlar düşmesin insanları biraz sakinleştirip iade etmesinler yolumuza bakalım mentalitesi normalde böyle büyük bir oyunun steamde koca koca resmi çıkar bak oyun çıktı diye bunda ilk günden kaldırdılar ana sayfadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam oyun firmalarını haklı bulmuyorum zaten. Oyun uyumlu hale getirilmeden çıkış tarihini de açıklamamaları gerekiyor zaten. Oyunu iyi optime etmeden çıkış tarihini de açıklamaları hata. Yani çifte hata yapıyorlar.
Evet bazen ani fps drop oluyor o da ramden kaynaklı olabilir, çünkü ramin 16gb dibine kadar kullanıyor.
-
Evet bi noktada haklısın fakat mekanik diskler sadece bu oyun için değil, günümüz şartlarında birçok uygulama, oyun vs. içinde ihtiyaca karşılık vermekde zorlanıyor. Windows 10, 11 işletim sisteminde bile fark ediyor bu.
-
Ya kardeşim sende her mesajında 1050 ekran kartını söyleyip duruyorsun, ilk fırsatda ikinci el ekran kartı alıp değiştir şu ekran kartını emekliye ayır da oyunu biraz olsun adamakıllı oyna
-
son ekran kartı driverlarını yükledim. 16 dan 32 ye rami yükselttim ve 06 olan son güncellemeyi yükledim. takılma donma kasma vs hata o bu şu kalmadı.
5700x 32 3600 ram 6900xt ve m2 ye yüklü.
-
Evet bu tamamen sony nin pazarlama stratejisinden dizi büyük rüzgar yapmışken unutulmadan ekmeğini yemek istediler hazır olmadan çıkardılar. Yani diziyle gaza gelenlerin hevesi kaçmadan yarım olsada çıkartmak istediler ki benide öyle tavladılar ben bu oyunu ps3 de oynadım, ps4 de remastedını oynadım, ps5 dede remakini oynadım. Özellikle ilk oyun gerçekden sanat eseri. Sonra dizisi çıktı ve beni özelikle joel un sniper sahnesi gaza getirdi. Alayım dedim ama iade ettim. Çok kötü bir port. Zaten hevesimde kaçdı. Gerçekden son ps 2 nin sonlarına doğru ps e geçdim ve son 3 konsoluda aldım. Pc ile paraler kullandım. Ama şu son senelerde sony kendinden soğuttu. Activision satılmasına ağlaması cabası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X