Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun sonu pek güzel değildi hikaye abartıldığı kadar değil ama müziklerine hastayım bu oyunun bir de takırdayanları öldürürken "acaba duyar mı" korkusu ile yaşattığı atmosfer gayet güzel. Platinum için zaman ayırmaya değmeze benziyor. Loading ekranı biraz uzun sürüyor. Bende tekrar oynama hissi oluşturmadı. Diyaloglar güzel. Karakterler çok özenle yazılmış. Kendini tekrar etmeyen bölüm tasarımları güzel. Crafting.... fena değil. Multiplayer modunu sevmedim. Seslendirmeler güzel. Yapay zeka fena değil. Gizlilik unsurları biraz daha fazla olabilirdi. Grafikler çok iyiydi. Yani güzeldi 8.5/10 veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun ps4 e yılsonumu çıkıyordu arkadaşlar ? Oyuna pltinum aldım ancak ps4 grafikleriyle yine oynamak istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsmeR -- 2 Haziran 2014; 0:51:57 >
  • Çok geç oldu ama oyunu aldık :) Gerçekten çok etkileyici..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

Oyunun sonu pek güzel değildi hikaye abartıldığı kadar değil ama müziklerine hastayım bu oyunun bir de takırdayanları öldürürken "acaba duyar mı" korkusu ile yaşattığı atmosfer gayet güzel. Platinum için zaman ayırmaya değmeze benziyor. Loading ekranı biraz uzun sürüyor. Bende tekrar oynama hissi oluşturmadı. Diyaloglar güzel. Karakterler çok özenle yazılmış. Kendini tekrar etmeyen bölüm tasarımları güzel. Crafting.... fena değil. Multiplayer modunu sevmedim. Seslendirmeler güzel. Yapay zeka fena değil. Gizlilik unsurları biraz daha fazla olabilirdi. Grafikler çok iyiydi. Yani güzeldi 8.5/10 veririm.

Çok güzel açıklamışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Bu oyunda platin alan arkadaşlar multiplayerda nasıl bi taktik izlediniz anlatır mısınız? Birde su 3 günlük görevlerin bütün görevlerinide yapmak gerekiyor mı? Özellkle 6. Haftadan sonra bütün klanı öldüren oyunu başa döndüren görevler oluyor muş?

Mesela tabanca ile öldürme görevi aldın .Klanının %30una kadar kaybedeceksin diyelim .toplamda 10 kişi vurman gerekiyorsa onları tabanca ile multiplayerda vurarak görevini tamamla. Sonra oyun içi bir kaç gün geçtikten sonra senden yine bir görev seçmeni isteyecek. Bu sefer o tabanca vurma görevini seçme.

Çünkü her geçen haftada vurman gereken adam sayısı artıyor. 1.haftada tabanca görevinde 10 kişi öldürdüysen 2. haftada aynı görevde sayı 20ye çıkıyor. Bu bir risktir. Eğer başaramazsan tam son haftaya gelip benim gibi 2 kere klanını komple kaybedebilirsin

Sana her bir haftada görev sunduğunda farklı bir görevi seç. Yapabileceğine inandığın görevleri seç . Örneğin bomba ile öldürme görevi zordur. Oynadığın oyunda üst düzey oyuncular varsa bunlar koyduğun bombalara çoğunlukla yakalanmazlar ve sen de hedeflenen görevi tamamlayamazsın.

Tabanca, pompalı , infilak tüfeği , düşman işaretleme (sırf bu görev ile 3 hafta rahat ilerlersin) , arkadaşını heal etme bu görevler arasında seçimlerini yap.

Ateş böceğini seçmen lazım daha 1.haftaya başlamadan .Klanın son haftaya kadar ölmeden hayatta kalırsa platinum trophy'i alıyorsun

Geçtiğimiz hafta sonu platini aldım sonunda. Toplamda 24 haftada görevleri bitirdim. Son zamanlarda en çok begenerek oynadığım online moddu. Diğerleri gibi hızlı bir sekilde hurraa modunda değilde yavaş taktiksel daha gercekçi bir ilerleyişi vardı. Beğenmeyenler gitsin wolfteam oynasın:p
    Son haftalarda klanı kaybedip başa gitmek çok uyuz bi durum. 12 hafta resmen bir senaryo kadar sürüyor yalnız keşke oyundayken baktın görevin gereksinimlerini tutturamıon hemen ps tusuna basıp direk oyundan çıksaydın o oyun hiç başlamadıpını vede tabiki görevinde başlamamış kabul ettiğini bilseydin daha çabuk platin alırdın:) bilmeyen varsa uygulasın mağdur olmasın!!
    Online modla ilgili soru sormak isteyenleri beklerim, iyice çözdüm artık;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 2 Haziran 2014; 23:28:56 >

• quote:

Oyunun sonu pek güzel değildi hikaye abartıldığı kadar değil ama müziklerine hastayım bu oyunun bir de takırdayanları öldürürken "acaba duyar mı" korkusu ile yaşattığı atmosfer gayet güzel. Platinum için zaman ayırmaya değmeze benziyor. Loading ekranı biraz uzun sürüyor. Bende tekrar oynama hissi oluşturmadı. Diyaloglar güzel. Karakterler çok özenle yazılmış. Kendini tekrar etmeyen bölüm tasarımları güzel. Crafting.... fena değil. Multiplayer modunu sevmedim. Seslendirmeler güzel. Yapay zeka fena değil. Gizlilik unsurları biraz daha fazla olabilirdi. Grafikler çok iyiydi. Yani güzeldi 8.5/10 veririm.

En zor modda gizlenmeden ilerleyemiyorsun.
  • platinum trophy ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.t

platinum trophy ne oluyor

Bütün kupaları al diyor hocam
  • quote:

Zorluk seviyesi neydi acaba oynadığınız da ? Ben açıkcası afetzade oynarken saklanmadan gidemiyordum.Hatta takırdayan öldüremiyordum,hem mermi sıkıntısı çoktu hem de zor ölüyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Zorluk seviyesi neydi acaba oynadığınız da ? Ben açıkcası afetzade oynarken saklanmadan gidemiyordum.Hatta takırdayan öldüremiyordum,hem mermi sıkıntısı çoktu hem de zor ölüyorlardı.

Hocam normalde oynadım
    Zorda da oynadım biraz
    Öldürürken silah kullandığımı kast etmedim demek istediğim arkada çakıyla öldürürken duyar mı bazen duyabiliyorlardı ben de öyle bölgeyi temizlemezsem içimde kalıyor neredeyse takırdayanlara karşı hiç silah kullanmadım kullansam zaten direk öldürüyorlar
    Ya çakı kullandım ya da tuğlayla vs. önümü açtım
    Silah pek kullanışlı değildi gerçek insanlara karşı bile genelde yakın dövüşle öldürdüm

• Hacı zorluğu hard'a alıp, duvar arkası görmeyi de kapamanı öneririm. Oyunun tadı başka türlü çıkmıyor.

Takırdayanlar tuğla veya sopa-demirle öldürülebiliyor bu arada. Zamanlamayı ayarlarsanız, önden size koşarlarken bile mümkün.
    İlk bitirişimde, o kadar kolay öldürebildiğimizi bilmiyordum, daha da zevkli olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 8 Haziran 2014; 17:40:09 >
  • İniyor beyler az kaldı.Bende başlaycağım artık.Geç oldu biraz ama.

• Oyun gerçekten çok güzel.%50'sine geldim bile ama yapay zeka çok kötü.Ellie depar atıyor ama tık yok tıkırdayanlardan.Birde aşırı karanlık bazı yerler.Gözükmüyor birşey fener açık olduğu halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 14 Haziran 2014; 19:51:46 >
  • oyun çıkalı kaç yıl oldu ya yoksa siz hala ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

oyun çıkalı kaç yıl oldu ya yoksa siz hala ......

Vurmayın yaptık bir hata daha yeni başladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Oyun gerçekten çok güzel.%50'sine geldim bile ama yapay zeka çok kötü.Ellie depar atıyor ama tık yok tıkırdayanlardan.Birde aşırı karanlık bazı yerler.Gözükmüyor birşey fener açık olduğu halde.

Bunu bilerek yaptılar yoksa ellie bize çok fazla ayak bağı olacaktı ve çoğu yerde kızacaktık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Oyun gerçekten çok güzel.%50'sine geldim bile ama yapay zeka çok kötü.Ellie depar atıyor ama tık yok tıkırdayanlardan.Birde aşırı karanlık bazı yerler.Gözükmüyor birşey fener açık olduğu halde.

Bunu bilerek yaptılar yoksa ellie bize çok fazla ayak bağı olacaktı ve çoğu yerde kızacaktık :)

Aynen yapmış olabilirler ama ellie'yi daha iyi ayarlasardı keşke.Maraton koşucusu gibi ordan oraya koşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

oyun çıkalı kaç yıl oldu ya yoksa siz hala ......

Evet oyun çıkalı tam olarak 1 yıl oldu. 1 Yıl önce "bugün" piyasaya sürülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 14 Haziran 2014; 20:43:37 >
  • merhaba, oyunu yeni aldım ancak sorun yaşıyorum. Single a girebildim ama online a giremiyorum. Ürünü sıfır aldım hepsiburadadan. Online a girebilmek için benden kod istiyor ancak kodu doğru girmeme rağmen kodu kabul etmiyor. Yardımcı olabilir misiniz ? Oyunun jelatinini ilk ben açtım ancak kod kabul etmiyor bu şekilde de iade alırlar mı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

merhaba, oyunu yeni aldım ancak sorun yaşıyorum. Single a girebildim ama online a giremiyorum. Ürünü sıfır aldım hepsiburadadan. Online a girebilmek için benden kod istiyor ancak kodu doğru girmeme rağmen kodu kabul etmiyor. Yardımcı olabilir misiniz ? Oyunun jelatinini ilk ben açtım ancak kod kabul etmiyor bu şekilde de iade alırlar mı bilemiyorum.

psn hangi bölge tr veya uk ise kabul eder
  • 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.