Atla deve farklar yok ama illa birini seçecek olsam G1 pro tercih ederdim. |
The Last of Us Part II Remastered (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (46. sayfa)

-
-
-
Rdr2 ile witcher elli kez başlayıpta kiminde yarıda kiminde çeyreğinde bıraktığım oyunlar, ama ne hikmetse sistemden de hiçbir zaman silemediğim iki oyun, ne olursa olsun formatta atsam ilk yüklediğim iki oyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Silememe sebebi mahalle baskısı. Silip derhal kurtulun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.finalde dina nereye gitti onu anlamadım -
Su searyoyu begenenler kesinlikle normal değil.
SPOİLER icerir
Joel gibi cocuklara bile güvenmeyen, tedbirli biri hiç tanimadıgı silahlı bir grubun odasına giriyor hemde kimliğini açıklıyor. Mantıga bak
Yine tamamen body çalışmıs erkek fiziğinde kadın kimliğinde biri o yoklukta o fiziği nasıl yapmış.
Saf erkek karakteri rencide edici şekilde kızının yanında öldürülmesi ve kızınıñ finalde bircok masumu öldürüp asıl intikam alınacak kişiyi serbest bırakması? Saçmalığın daniskası
Oyunun seni nefret edebileceğin bir karakter ile oynamaya zorlaması.
Elli ve diğer kadın karakterlerin çirkinleştirilmesi? Neden acaba?
Saçma sapan woke lgbt sapkınlıklarının empoze edilmesi. Erkeksel veya kadınsi figürler yerine böyle ne idüğü belirsiz karakterler oyun dünyasında başgösterdi.
Zaten Sony birçok oyun satışında düştüğü gibi bundada ilk oyunun gerisinde kaldı.
Şu senayoyu fragmanda çarpıttılar satışlar düser diye.
Oyun tarihinin en berbat devam senaryosu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.joel bir asker değil adam sadece babalık yapıyor joel abby ile birlikte gidiyor grup yok ortada grup sonradan çıkıyordu ortaya oyunu izlemeden oynadınız galiba açıkçası şu yorumundan oyunu oynadığınızı sanmıyorum abby isaac dixonun kurduğu grupta kalıyor kaldı ki oyunda spor salonlarınıda gösteriyor orada kas yaptığı çok açık abby bence nefret edilecek bir karakter değil davasında haklı sonuçta ellie de joele beni neden kurtardın dünyanın düzelmesi için ölmem gerekiyordu diyor ve joel abby'nin babasına sıkıyor panzehir yapacak tek kişi senaryo çok güzeldi joel 1 kişi için tüm dünyanın umudunu kesti ölmeyi hak etti diye düşünüyorum sonuda bence yerinde bitti abby ölmeyi hak etmiyordu zaten sizin oyunu anlayarak oynadığınızı sanmıyorum açıkçası çok yeri kaçırmışsınız oturun bence tekrar oynayın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 13 Nisan 2025; 15:26:46 >
-
İkisi de oyun dünyasının zirvesi ama RDR 2 bambaşka bir boyut. 7 yıllık oyun olmasına rağmen grafik, animasyon, atmosfer, hikaye, müzikler anlamında halen yanına yanaşabilecek bir oyun yok buna TLOUS II de dahil.
-
-
yahudi kampına
-
benim için test manzara, kötü oyunları görünce göz kanaması durdurma aracı, oyun sanata saygı.;) Bana göre deyil oynayan oynuyor, mesela benim abim witcher oyununu iki kez ultra düşük ayarda 20 fps gibi bitirdi, yanına gittiğimde kareleri sayıyordum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Nisan 2025; 15:33:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yağmurlu ve kasvetli havalarda geçen oyunları çok seviyorum (gerçek hayatta da en sevdiğim havadır :D ) ve TLOU genel olarak bunu çok iyi yapıyor. TLOU2'de bu sahnelerden çok var, benim için cennet gibi bir şey
-
Havada yağmurlu ve soğuk olunca Tlou oynaması daha da bir keyifli oluyor valla.
-
-
Sanirım siz ilk oyunu oynamadınız:) Joel yoldaki çocuklu aileyi bile arabasına almayan son derece tedbirli ve hayatta kimseye güvenmem diyen biri nasil hiç tanimadıgı silahli bir grubun icine girip kimliğini belli eder? Sizce matikli mı?. Abby dediginiz bildigin body building erkeğe kadın kafası gecirmisler. Gerci amacları belli böyle ortada ne kadın ne erkek ne idüğü belirsiz tipleri topluma kabullendirmek.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.paun verenler oyunu anlayarak oynamayanlar joeli bir kahraman sanan akılsızlar çok açık joel bir kahraman değil ellie kendi kararı ile ölümü göze almışken panzehir için ve panzehiri tek üretecek doktoru abby'nin babasını öldürdüğü için tüm insanoğlunun umudunu yıkan biri yani joel dünyanın düzelmesine engel olmuş biri abby tommy ve ellieyi bıraktı çünkü onlarla derdi yoktu ayrıca senaryoda tek bir saçmalık varsa ellienin ve tommy nin abby'nin peşine düşmesi joel hak ettiğini yaşadı -
Herkes hakettiğini yaşasa oyunlarda herkes ölmeli o zaman. Kratos u Artur morgan ı öldürelim sizin deyiminizle. Böyle mantik mı olur?
Oyunda yönetmen modunu nasıl açıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X