Şimdi Ara

The Last of Us Part II Remastered (2025) [PC ANA KONU] #Türkçe (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
31
Favori
55.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1...31...6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yönetmeni Yahudi, adam kendi halkının geçmişini anlatmış o kısım garip dursa da en nihayetinde yan hikaye olarak eklenmesinde sakınca görmedim, ben lgbt unsurlarını daha itici buldum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Bir daha asla aynı bakamayacağım bu MEME'e.The Last of Us Part II Remastered (2025) [PC ANA KONU] #Türkçe Kaynak için teşekkürler.

• Uzun bir aradan sonra oyuna döndüm. Üç başarım kaldı onları tamamlamak aynı anda almak istiyorum. Gerçekçi zorluk kalıcı ölüm ve kronolojik sıra bu üçünü aynı anda seçsem çok zorlar mı ? Kalıcı ölümde bölüm başına muhabbeti vardı onu seçsek oluyor mu hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Allah kolaylık versin hocam :)

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Souls fullemek daha kolay

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
    Ne tesadüf, ben de 6 ay aradan sonra Steam Deck ile birlikte kronolojik modda tekrardan başladım oyuna. Gerçekçi zorluk kalıcı ölümde terler döktüğüm anlar oldu hocam. Çok zor yani öyle böyle değil. Hatta o dönem oynarken burada da keşke başlamasaydım deyip durduğumdan bahsetmiştim. Oyunu öyle bitirince güzel hissettiriyor yalan yok ama resmen çile. Kolay gelsin şimdiden. Kalıcı ölümü bölüm başına olarak seçince de veriyor başarımı. Üç başarımı da aynı anda almak mümkün.

@Cemo94
    Valla üç kere sekiro denedim artık bossun ne anası kaldı ne bacısı küfürbaz haydoya döndük Biraz daha devam etsem monitörü kıracaktım bende bıraktım. Souls akıl sır işi değil oynayanlarda nasıl bir sabır var çok merak ediyorum.

@R-10
    Hiç kolay olmayacak hocam ama bi deneyecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 19 Ekim 2025; 9:17:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler hocam. Deck gerçekten müthiş konforlu bir cihazmış bu arada, kesinlikle öneririm.

• Kafam esti dün oyuna ikinci kez kronolojik sırayla bu sefer başladım sanki bu hali çok daha iyi olmuş. Nasıl bir oyun ise, yine akıp gidiyor. 2 saat oynarım, kapatırım diyorum yok en az 4 saat oynamışım. The Last of Us Part II Remastered (2025) [PC ANA KONU] #Türkçe 

Oyunu BenchmarKing'in önerdiği optimize ayarlarda oynuyorum neredeyse tüm oyunları bu şekilde oynuyorum görüntü kaybı çok minimal oynamıştır ki, ben fazla anlamıyorum açıkçası. ( R5 7600 + RTX 4060 ) bu sisteme benzer arkadaşlar bakabilir. SS bırakıyorum, belki oyunu ilk kez oynayan arkadaşlar olursa bu ayarlar yardımcı olur.

The Last of Us Part II Remastered (2025) [PC ANA KONU] #Türkçe

• Bu Dönüş yok serisi gereksiz zor olmuş, orta zorluk bile aşırı zor kaç haftadır oynuyor ancak iki tur tamamlayabildim.

Yüklü bir oyun vardı onu bitirdim last of 2 ye geçtim :) Kronolojik modda kalıcı ölüm seçeneği ne yazık ki yok gerçekçi zorluk seçtim. Kalıcı ölüm içinde ilerleyen zamanda bir kez daha bitiririm. Yalnız şunu söylemek istiyorum hocam kronolojik modda hikaye akış örgüsü daha mantıklı normal olan gibi kopuk ilerlemiyor. Bi gelecek bi geçmiş bayıyordu bu şekil daha iyi olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronolojik sıralama ile oyunu ikinci kez tekrardan bitirdim. Böyle oynamak oyunu daha iyi hale getirmiş, keşke baştan böyle çıksaymış.Teknik anlamda şu 5 sene icerisinde maalesef bu oyunu aşacak bir oyun göremedik. Sinematik anlatımı, görsel kalite, hikaye anlatımı, karakterlerin inanılmaz değişimleri (Hem Ellie, hem de Abby) oyunun başında nasıllar, finalde nasıllar. Tam bir şahaser. Oyun dünyasında çıtayı her zaman Naughty Dog ile Rockstar belirliyor. Detay işinde iki firma da muazzam ötesi. Part III'te neler olucak kim bilir.

• efsaneyi 2. kez tekrardan bitirerek güzel bir cila çektim. yazılacak her şey yazılmıştır sadece şunu belirtmek istiyorum benim için oyun tarihinin zirvelerinde, en iyilerinde yer alır. insan ister istemez bu adamlar intergalactic'de ne yapacak diye merak ediyor..

• oyunu ps5 proda oynamak için spoiler yemeden pssr2 güncellemesi alana kadar bugünlere kadar bekledim. Grafikler acayip iyi, oynanış çok gelişmiş ilk oyun gibi değil akıyor su gibi, bütün dinamikleri ve mekanikleri, manzaralar filan aşırı iyi olsa da senaryosuyla oynadığım en kötü devam oyunu oldu.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Joel en başta tuzak nedir kokusunu alabilen, insanlara güvenmeyen bir adam. İlk oyundaki Joel olsa yabancı rambo kılıklı bir karı görse vurur geçerdi bırak kurtarmayı. Velev ki kurtardı ponçik ponçik hadi sizin saklandığınız yere gidelim demezdi mal gibi. Hadi onu da yaptı gittiği yerde tanışalım, kaynaşalım ponçik ponçik diye ben de Joel diye atlamazdı. Joelin ölümündeki Joele uygun tek davranış hazırladığın konuşmanı yap da bitir işini demesi oldu.
    hikayenin temelindeki mantık hatalarını bir yana bırakırsak ahlaki olarak sadece Joel'in davranışı doğru. Aşının yapılıp yapılamayacağı, çalışıp çalışmayacağı belli değilken sırf zayıf bir umut uğruna 13 yaşında bir kızın beynini çıkaracaksanız geçip Onu oraya getiren babası sayabileceğimiz tek adamın karşısına geçip bunu söyleyecek medeni cesaretiniz olacak. Marlene karısı Joel'e haber vereyim deyince Niye diye atlamayacaksın. Abby olsaydı ne yapardın sorusuna sessiz kalmayacaksın. İstediğin kadar zebra kurtar yamyam sapık David'den daha insan değilsin. İlk oyunda o ameliyathaneye girerken kontrol bende olsa kratosun gow3te hermese yaptığı gibi hepsinin kolunu bacağını keser, herküle yaptığı gibi yumruklaya yumruklaya yüzünü içine sokardım. İkinci oyunda haksız olduk öyle mi
    Her şey bir yana Joel birini yaşatmak için, diğer herkes intikam için öldürdü.
    Kör göze parmak lgbt öğelerini, hamile sjwlerini filan sadece itici buldum üzerine konuşmaya bile değmez ama hem lezbiyen hem hamile hem yahudi hem hispanik bir karakter yapmaya çok özenmiş olmaları lazım

3. oyununu oynamam

• Oyuna fan yapımı multiplayer modu gelmiş. Şuan için Patreon abonelerine açık görünüyor. İlk oyunun vanilla halini bayağı oynayan vardı multiplayer olarak. İkinci oyunun grafik ve animasyon kalitesi ile güzel bir mod olabilir gibi. 

patreon
    Speclizer — Creating mods/tools for games!
    https://www.patreon.com/cw/Speclizer

youtube
    Modding & Exploring Games - Mainly covering The Last of Us and God of War games!
    https://www.youtube.com/@Speclizer

x (formerly twitter)
    Speclizer (@Speclizer_) on X
    https://x.com/Speclizer_

• quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Oyuna fan yapımı multiplayer modu gelmiş. Şuan için Patreon abonelerine açık görünüyor. İlk oyunun vanilla halini bayağı oynayan vardı multiplayer olarak. İkinci oyunun grafik ve animasyon kalitesi ile güzel bir mod olabilir gibi. 

patreon
    Speclizer — Creating mods/tools for games!
    https://www.patreon.com/cw/Speclizer

youtube
    Modding & Exploring Games - Mainly covering The Last of Us and God of War games!
    https://www.youtube.com/@Speclizer

x (formerly twitter)
    https://x.com/Speclizer_

Yapan kişiyi modu çıkartırsanız bacağınızı kırarız diye tehdit etmiş Sony.The Last of Us Part II Remastered (2025) [PC ANA KONU] #Türkçe  Şaka bir yana eleman Ocak ayından beri uğraşıyormuş, olan hem ona hem de erken sürümlerine erişmek için abone olanlara oldu.

Normalde bu ay çıkacakmış mod, çıkışı sonrası yine abone olanlara mı verilecekti erişim bilmiyorum. Sony'nin oyun içerik ve mekaniklerine müdahale sevmediğini zaten biliyoruz da burada asıl konu abonelik karşılığı kazanç da olabilir. Neyse, geçmiş olsun. TLOU speedrun yapanlar özellikle bekliyordu çıkışını.The Last of Us Part II Remastered (2025) [PC ANA KONU] #Türkçe 

The Last of Us Part II Remastered (2025) [PC ANA KONU] #Türkçex (formerly twitter)
    https://x.com/Speclizer_/status/2099250091206873093?s=20

• dlss 5 ile denedim bugün oyunu bildiğin film gibi oluyor özellikle natural mod beni baya etkiledi.

The Last of Us Part II Remastered (2025) [PC ANA KONU] #Türkçehodiltonyoutube
    Patreon - https://www.patreon.com/hodi 0:00 Comparison 1:50 Gameplay 6:30 Side by Side Specs 9950X3D 48GB RAM nVidia RTX 5090 Aorus Master OC #dlss5 #lastofus #gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=vZiTZm0cT5E

Bugün Steam sonbahar indirimleri olacakmış. Bakın bir, belki indirim alır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.