< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 19 Ekim 2025; 9:17:57 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler hocam. Deck gerçekten müthiş konforlu bir cihazmış bu arada, kesinlikle öneririm. |
|
Kafam esti dün oyuna ikinci kez kronolojik sırayla bu sefer başladım sanki bu hali çok daha iyi olmuş. Nasıl bir oyun ise, yine akıp gidiyor. 2 saat oynarım, kapatırım diyorum yok en az 4 saat oynamışım. Oyunu BenchmarKing'in önerdiği optimize ayarlarda oynuyorum neredeyse tüm oyunları bu şekilde oynuyorum görüntü kaybı çok minimal oynamıştır ki, ben fazla anlamıyorum açıkçası. ( R5 7600 + RTX 4060 ) bu sisteme benzer arkadaşlar bakabilir. SS bırakıyorum, belki oyunu ilk kez oynayan arkadaşlar olursa bu ayarlar yardımcı olur. ![]() |
|
efsaneyi 2. kez tekrardan bitirerek güzel bir cila çektim. yazılacak her şey yazılmıştır sadece şunu belirtmek istiyorum benim için oyun tarihinin zirvelerinde, en iyilerinde yer alır. insan ister istemez bu adamlar intergalactic'de ne yapacak diye merak ediyor.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
oyunu ps5 proda oynamak için spoiler yemeden pssr2 güncellemesi alana kadar bugünlere kadar bekledim. Grafikler acayip iyi, oynanış çok gelişmiş ilk oyun gibi değil akıyor su gibi, bütün dinamikleri ve mekanikleri, manzaralar filan aşırı iyi olsa da senaryosuyla oynadığım en kötü devam oyunu oldu. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.3. oyununu oynamam |
|
Oyuna fan yapımı multiplayer modu gelmiş. Şuan için Patreon abonelerine açık görünüyor. İlk oyunun vanilla halini bayağı oynayan vardı multiplayer olarak. İkinci oyunun grafik ve animasyon kalitesi ile güzel bir mod olabilir gibi. Modding & Exploring Games - Mainly covering The Last of Us and God of War games! https://www.youtube.com/@Speclizer |
| _____________________________ |
Yapan kişiyi modu çıkartırsanız bacağınızı kırarız diye tehdit etmiş Sony. Normalde bu ay çıkacakmış mod, çıkışı sonrası yine abone olanlara mı verilecekti erişim bilmiyorum. Sony'nin oyun içerik ve mekaniklerine müdahale sevmediğini zaten biliyoruz da burada asıl konu abonelik karşılığı kazanç da olabilir. Neyse, geçmiş olsun. TLOU speedrun yapanlar özellikle bekliyordu çıkışını. Speclizer (@Speclizer_) on X https://x.com/Speclizer_/status/2099250091206873093?s=20 |
| _____________________________ |
|
dlss 5 ile denedim bugün oyunu bildiğin film gibi oluyor özellikle natural mod beni baya etkiledi. Patreon - https://www.patreon.com/hodi
0:00 Comparison
1:50 Gameplay
6:30 Side by Side
Specs
9950X3D
48GB RAM
nVidia RTX 5090 Aorus Master OC
#dlss5 #lastofus #gaming https://www.youtube.com/watch?v=vZiTZm0cT5E |
|
oyun steamde şuan 1650 tl epic de 830 tl ilk oyunu steamden alıp platinlemiştim 2. oyunu da steame almak istiyorum ama yarı yarıya fark var resmen |
|
Bugün Steam sonbahar indirimleri olacakmış. Bakın bir, belki indirim alır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|