Oyuna tekrar baslayacagimi yazmistim, dun başladım ve bu sefer Seattle'da tum mekanları keşfederek ilerledim. Ilk oynadigimdan daha da keyif aldim yavaş yavaş, keşfede keşfede ilerleyince. Ben bu oyunu platinlerim gibi duruyor |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1179. sayfa)

-
-
-
Bu harika oyunu ilk çıktığında oynadım sonra sattım. Fiyatı düşünce alırım dedim ama hala düşmüyor arkadaş bu ne böyle. Yok mu güzel indirim vs. arkadaşlar?
-
Başlık güzel olmuş hocam :) -
Teşekkürler -
-
Bu ödül sayıları şerefine şöyle 8- 10 saatli bir dlc yapsalar keşke
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar hakediyor bu kadar ödülü. Oyunda inanılmaz bir emek ve sanat var.
Oyunu yeni bitirdim ps4 te oynamadim ps5te oynarım diye sindire sindire oynadım.Oyunun son 2-3 saatteki akisi çok iyiydi animasyon mekanik karakter hareketleri çok çok iyi oyundaki hikaye eleştirilebilir belki ama diğer kısımlar çok ileri düzey bence.Oyun bitince ekrana gelen naughty dog yazısından sonra aheste aheste alkışladim
😀😀
-
Gelmiyor mu ps5 update i ?
quote:
Orijinalden alıntı: ottomans1453
Gelmiyor mu ps5 update i ?Gelecek ama ne zaman kimse bilmiyor hocam
benim görüşüm Multiplayer modu ile birlikte yeni nesil güncellemede yayınlanacak.
-
Aldığı ödüllerin kat ve kat fazlasını hak eden bir yapım, zira LoU2, oyun kategorisi altında sunulmuş dinamik bir film aslında, bu zamana kadar böylesi yapılmadı, bundan sonra keşke hep böylesi gelse ama o da pek mümkün görünmüyor. LoU2'den sonra başka oyunlara baktığımda hep bir yavanlık hissiyatı oluşmaya başladı bende, eskiden o kadar gözüme batmayan detaylar şimdi batar oldu. ND, çıtayı öyle inanılmaz bir seviyeye çıkardı ki; şu an diğer tüm yapımcılar, Tomb Raider yapımcısının E3 19 videosu için "sahte" dediği noktada hala, ND ve diğerleri arasında korkunç bir uçurum oluşmuş vaziyette, bu oyun gibisini bir daha nasıl görürüz merak içerisindeyim.
-
-
Ödüller artmaya devam ediyor. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 28 Ocak 2021; 0:50:53 > -
Hedef 300 :) -
quote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.Ödüller artmaya devam ediyor. :)
Xboy ve Pcboylar nefret mesajı yazdıkca oyun ödül alıyor neremle gulsem karar veremiyorum ben artık. Ohhh.
-
Bir düşman cam önünde duruyordu kafasına yan açıdan sıktım, adam cama doğru düştü ve cam kırıldı. Yeni yeni şeyler görüyorum. -
-
Multi gelsin artik Factiondu galiba ne sarar ne oynanir o multi yazin mi cikarmak istiyor Neil baba...
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X