Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çocuk anng e hiç benzemiyor çok şişman.

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • Filmşn katledildiği resmiyet kazandı.
    1-Aang'in hava dövmesi hiç belli olmuyor.
    2-Zuko hiç benzememiş.Yaralı yüz dediğiniz bu mu.Şaçlar var bide
    3-Arkadaşımızın da dediği gibi Aang'i oynayan çocuk çok şişman.
    4-Oyuncuların çoğu Hintli (Bolywood Style)
    5-Oyuncuların oyandıkları karakterleri ile benzerliği yok.
  • Ben oynasam bu tipimle daha çok benzerim Zuko ya. Ama Sinema sektörü her şeyi orjinaline göre yapmıyor. Bkz. Spiderman, daha örnek çok gece gece aklıma gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Hangi zihniyet beyaz tenli Zuko karakterine tam olarak esmer birini oynatır.

Dua edelimde "Ateş Kralıda" kel olmasın

• arkadaşlar film berbat olacak bikere hikayeye sadık değiller trailere göre aang tek başına bi adada yaşıyor bide adadaki giriş yere yakın ama hikaye böyle değiildi aang donmuştu katara onu buluyodu falan soradan avatar olduğunu öğreniyodu bide appayı nasıl yaparlar kim bilir ve resimde angin elindeki sopa direk bi sopa hiç şekillendirme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu_haylaz -- 29 Haziran 2009; 15:45:01 >

Orjinalden alıntı: forumcu_haylaz

arkadaşlar film berbat olacak bikere hikayeye sadık değiller trailere göre aang tek başına bi adada yaşıyor bide adadaki giriş yere yakın ama hikaye böyle değiildi aang donmuştu katara onu buluyodu falan soradan avatar olduğunu öğreniyodu bide appayı nasıl yaparlar kim bilir ve resimde angin elindeki sopa direk bi sopa hiç şekillendirme yok

hikayeyi okudun mu bilmiyorum ama
    muhtemelen film aang'in normal zamanında başlıyacak yani daha havabükücüler varken.Büyük ihtimal aangin kaçışını ve denizde kendini bir buz kütlesine hapsetmesini gösterirler filmin başında

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • iroh'ı kim yapmışlar öyle,saçmalığa bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

quote:

Orjinalden alıntı: forumcu_haylaz

arkadaşlar film berbat olacak bikere hikayeye sadık değiller trailere göre aang tek başına bi adada yaşıyor bide adadaki giriş yere yakın ama hikaye böyle değiildi aang donmuştu katara onu buluyodu falan soradan avatar olduğunu öğreniyodu bide appayı nasıl yaparlar kim bilir ve resimde angin elindeki sopa direk bi sopa hiç şekillendirme yok

hikayeyi okudun mu bilmiyorum ama
    muhtemelen film aang'in normal zamanında başlıyacak yani daha havabükücüler varken.Büyük ihtimal aangin kaçışını ve denizde kendini bir buz kütlesine hapsetmesini gösterirler filmin başında

normalde ateş ulusu hava tapınağına aang yokken ordaki avatarı yok etmek için saldırıyor ama aang kaçmış oluyor burada ise aang orda iken saldırıyorlar

• Bu ne ya,böyle dandik bi anime serisinin filmini yapıyorlar,Piyasa'da bir sürü mükemmel filmi olabilcek seri varken.
    Mevki benim toplumumun çelişkisidir; gücün, güce duyulan açlığın içinde kısıtlanması. Güç ihanetle kazanılır ve güce sahip olana karşı ihaneti davet eder. Menzoberranzan'ın en kudretlileri, günlerini sırtlarını bulacak hançere karşı arkalarım kolaçan ederek geçirirler.
    Ölümleri ise çoğunlukla önlerinden gelir
  • İğrenç olacağına eminim nedense.

Yapsalardıya çizgifilm olarak.

Orjinalden alıntı: Ertungaa

Bu ne ya,böyle dandik bi anime serisinin filmini yapıyorlar,Piyasa'da bir sürü mükemmel filmi olabilcek seri varken.

Hani ? Hangi animenin filmini yapıyorlar ?

-
    Önyargı ile yaklaşmamak lazım ama fragmanda yönetmeni görür görmez direk -3 puan oldu benim için 10 üzerinden.
    Her nekadar beğenmeyen çok olsada Zuko'yu oynayacak kişiyi beğendim zaten konuya sadık kaldıkları sürece bir sıkıntı olmayacaktır da, izlediğim fragmandan kafama takılan şey; ateş krallığı denizden ne ara hava bükücülerinin olduğu yere saldırıyordu ? ( Hem saldırma anlarını izlemedik çizgi filminde hem de zaten hava bükücülerin olduğu yerin yanında deniz var mıydı ? ( hatırlamıyor olabilirim izleyeli olu bayağı bir süre ama... )
    Aslında düşününce konuya sadık kalacak olurlarsa, seri şeklinde yapmaları gerekecek filmi yani tek bir filme sığdıramazlar aksi taktirde aynı karakterlerle farklı bir senaro yazılacaktır diye düşünüyorum gerçi Prenses Yue'den bahsetmiş oyuncu listesinde muhtemelen 1 sezon 1 film şeklinde yapacaklardır.

Bakalım göreceğiz. :D ( Bu arada Iroh'a yazık etmişler oyuncu seçimi sırasında )

• ben bu filmden umudumu kestim

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

Bu ne ya,böyle dandik bi anime serisinin filmini yapıyorlar,Piyasa'da bir sürü mükemmel filmi olabilcek seri varken.

Hani ? Hangi animenin filmini yapıyorlar ?

-
    Önyargı ile yaklaşmamak lazım ama fragmanda yönetmeni görür görmez direk -3 puan oldu benim için 10 üzerinden.
    Her nekadar beğenmeyen çok olsada Zuko'yu oynayacak kişiyi beğendim zaten konuya sadık kaldıkları sürece bir sıkıntı olmayacaktır da, izlediğim fragmandan kafama takılan şey; ateş krallığı denizden ne ara hava bükücülerinin olduğu yere saldırıyordu ? ( Hem saldırma anlarını izlemedik çizgi filminde hem de zaten hava bükücülerin olduğu yerin yanında deniz var mıydı ? ( hatırlamıyor olabilirim izleyeli olu bayağı bir süre ama... )
    Aslında düşününce konuya sadık kalacak olurlarsa, seri şeklinde yapmaları gerekecek filmi yani tek bir filme sığdıramazlar aksi taktirde aynı karakterlerle farklı bir senaro yazılacaktır diye düşünüyorum gerçi Prenses Yue'den bahsetmiş oyuncu listesinde muhtemelen 1 sezon 1 film şeklinde yapacaklardır.

Bakalım göreceğiz. :D ( Bu arada Iroh'a yazık etmişler oyuncu seçimi sırasında )

Yanlış anladın galiba sen,Böyle dandik bir anime'nin filminin yapılmasından bahsettim.Dandik animeler demedim,ben de anime izleyicisiyim.

Zaten avatar hikaye olarak,başı başına klişe.Son mohikan,Son samuray,Son havabükücü,Son Gergedan ustası diye gider.
    Ve hikayemiz de gene bir seçilmiş kişi var,diğerlerinden farksız olarak.Bir de bunu filmi yapılırsa,tabi tepki gösteririm.banbanbanbanbanbaaammmm
    Mevki benim toplumumun çelişkisidir; gücün, güce duyulan açlığın içinde kısıtlanması. Güç ihanetle kazanılır ve güce sahip olana karşı ihaneti davet eder. Menzoberranzan'ın en kudretlileri, günlerini sırtlarını bulacak hançere karşı arkalarım kolaçan ederek geçirirler.
    Ölümleri ise çoğunlukla önlerinden gelir

• Dedim ki;

Hangi anime ? Bu topicte hiçbir animenin filminin yapıldığından bahsedilmemiş , bahsedilen Avatar - Son Hava Bükücüsü isimli çizgi filmin filminin yapıldığı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.