Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
0
Favori
21.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kabul edelim cast seçimi ve makyaj berbat hiç benzemiyor diziye ancak belki senaryo ve yönetmenlik güzeldir umudumuzu kesmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

quote:

Orjinalden alıntı: mistercado

quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa
    Sorun orda işte..Niye avatarın filmi yapılıyor da,bizim sevdiğimiz animelerin filmi yapılmıyor.Ya da sevdiğimiz kitapların.

Death Note'un Japonya'da 2 tane filmi yapıldı, şimdi de Hollywood bir tane yapacak. Sadece Avatar değil

Avrupa'ya niye verilmiyor filmler.peki?

@PHİ
    ok.

Çünkü parayı Hollywood'daki film şirketleri bastırıyor başka ne olabilir, parayı veren telif hakkını kapar bu kadar basit. Şu yukardaki takıntılı kasıntlı cümlene gelecek olursak, anime değil anladık çizgi film. Anime de zaten Japon çizgi filmi arada ulus farkı var.

Zuko'ya bak çay demle

quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

arkadaşlar filmin yönetmenide hindistanlı olduğu için filmde birçok hindistanlı veya hindistan asıllı oyuncu görücez mecburen

Keşke Hintliler'e değil de Çinli abilere verselermiş, o zaman çok daha iyi şeyler çıkardı kanısındayım en azından karakterler oturaklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Temmuz 2009; 22:55:39 >

•  The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Lost

quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Karakter Resimleri..

üzüldüm filme

aynısı söylmeke istiyorum belki dev patel oynarda diğerlerinde (gözlerinde(heleki sokkada )) bu rolu becerebilecek ışığı görmüyorum tamamen çocuk filmi olup çıkacak başka birşey değil en sevdiğim oyun karakterlerinden olan max payne in filminin rezaleti gibi birşey olur hehalde fazla ileriye gitmez gibime geliyor... umarım yanılırım

• Azula hep seksi gelmiştir bana. Umarım filmde de öyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 13 Ekim 2009; 2:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyonerx

Azula hep seksi gelmiştir bana. Umarım filmde de öyle olur

yukardak iresimlere gelince neden sokka ve katarayı esmer seçmemişlerki.. hele katara :S bildiğin süt beyazı

• Tiplere takılmamak lazım.Eğer gerçekten oyuncu ise bu işin altından kalkarlar.

Fragman filmden bir görüntü değil.Sadece efeklerin nasıl olacağına dair bir önizleme gibi birşey.(Fragmanı en düşük 720p ile izleyin.Hava bükme efekleri oldukça güzel ve yeterli).

Film 3'er yıl arayla çekilecek.Bu demek oluyor ki Anng'i oynayan kardeşimiz Katara'yı 9 yıl sonra öpecek.Yaşı kaç bilmiyorum ama 10 yaşında olsa 19 yaşına gelmiş olacak.. :)

İlk filmden pek bişey beklemiyom çünkü oyuncular karekterleri tam oturtmamış olurlar.İkinci filmde ise bu sorunun ortadan kalkar diye düşünüyorum.

Yalnız bir gerçek var ki, ne zaman bir film beğenilmese,, acımasız eleştirilse, film oscara aday oluyor.Bence güzel bir film ortaya çıkacak. ;)

Son olarak filmin asıl fragmanı Aralık'ın sonlarına doğru çıkacak.
  • resim güzel duruyor ama bakalım inş beklentilerimizi karşılar...
  • Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

http://i37.tinypic.com/2i6l0lg.jpg

Resmin yönlendirilmesi: 1
    Resmin alındığı tarih: 2009:10:20 20:09:47
    Kullanılan yazılım: Adobe Photoshop CS4 Windows

• Fragman : The Last Airbender Filmi Fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysoylemez -- 3 Kasım 2009; 23:51:07 >
  • Poster fake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 30 Aralık 2009; 12:52:18 >

• şimdi arkadaşlar ben avatar ın çizgi dizi bölümlerini izlemedim ama konuyu az bucuk biliyorum sizce filmi izlemelimiyim yoksa filmi bekletip önce çizgi bölümleri mi izlemeliyim ama bu ara cok yogu oldugumdan fırsat bulamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgingen

şimdi arkadaşlar ben avatar ın çizgi dizi bölümlerini izlemedim ama konuyu az bucuk biliyorum sizce filmi izlemelimiyim yoksa filmi bekletip önce çizgi bölümleri mi izlemeliyim ama bu ara cok yogu oldugumdan fırsat bulamıyorum...

İzlerseniz iyi olur. Daha sabırsızca beklemeye başlarsınız filmi veya ana oyuncular için "bula bula bunları mı bulmuşlar" dersiniz

Ama zaman bulabilirseniz kesinlikle dizisini izlemenizi tavsiye ediyorum.
  • M. Night Shyamalan bir daha film yaparsa seyretmem diyordum çünkü filmleri ilginç başlıyor, sonlarına doğru çok sıradan olduğu anlaşılıyordu. Bu seferki her zamankinden daha iyi olucak gibi görünüyor.
  • Dragon ball faciası gibi olacak...

• VAy be beklediğim filmlerden birisi, inşallah güzel olur da Zuko ateşle biraz fazla haşır neşir olmuş görmeyeli. Hafif kavruk tenli olmuş.
  • Güzel bi film olmicak gibi Ne yönetmende iş var nede oyuncularda inşallah bu sözümü yedirtir yönetmen bana
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.