Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nicola Peltz yerinehttp://www.youtube.com/watch?v=BXKJHGmUHfs&feature=related şu videodaki Katara oynasa daha iyi olur.(2:50'de gözüküyor kız)

Ayrıca Iroh karakteri nasıl olacak merak ediyorum. Onu seslendiren kişi vefat etmişti sanırım bu kötü olacak filmde. Tabii bi de seslendirmeleri anime ile aynı yapacaklarını farz ediyorum. Bunu yapmayacaklarsa hiç çekmesinler film felan.

Bir de Avatar tamam yaşça biraz küçük olabilir ama bu fotoğrafta resmen bebek oyuncu kullanmışlar. Biraz daha yüzü olgunlaşmış birini bulabilirlermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 22 Mayıs 2009; 17:15:48 >

Orjinalden alıntı: fuzbing

Bir de Avatar tamam yaşça biraz küçük olabilir ama bu fotoğrafta resmen bebek oyuncu kullanmışlar. Biraz daha yüzü olgunlaşmış birini bulabilirlermiş.

daha önce oyunculuk deneyimi olmamış sanırım.dövüş sporlarıyla ilgili yeteneklerinden dolayı seçilmiş.bu arada ıroh işte bu adam
    ıroh uncle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20burak1991 -- 22 Mayıs 2009; 19:27:55 >

•  The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

bu bunu mu öpecek şimdi
     The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 22 Mayıs 2009; 20:09:45 >

• Çok fazla takılmışsınız fotograflara. Bence Harry Potter filminde Voldemortu oynayan adama bakın. O adam Voldemort olduysa bunlarda birşeye benzer merak etmeyin. Asıl konu efektler nasıl olacak ve muhteşem sahnelerde efsanevi Avatar müzigi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 22 Mayıs 2009; 20:45:47 >

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • Anam Aang'e bakın hele 3 aylık bebeği koymuşlar Aang diye yutturuyorlar. Katara'da biraz daha küçük olmuş ama idare eder. Çizgi dizinde en sevdiğim karakteri (Zuko) oynayan adama bak ya halen inanamıyorum.

Ozai ve Zhao da tam bir skendâl

Azula,Mai, Ty Lee ve Toph'u cidden ben de merak ediyorum.

Edit:Görüntülerde Zuko'nun sol göz çevresinde yanık izi gözükmüyor acaba onu da mı unuttular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Mayıs 2009; 1:01:59 >
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Dev Patel hiç yakışmadı bence bu filme

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

yok artık daha neler!film buradan batar arkadaşlarayrıca Zucko değil Zuko

+1

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Edit:Görüntülerde Zuko'nun sol göz çevresinde yanık izi gözükmüyor acaba onu da mı unuttular

Yok unutmamışlar.

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • @OnuR Yara izi belli olmuyor çocuğun esmerliğinden, bu bile yanlış bir seçim olduğunun kanıtı.Neyse misafir umduğunu değil bulduğunu yer.

İzleyip te dizinin gözümdeki yerinni mahvedemem yazık valla yazık.
  • zukonun sol kaşı vardıda ben mi hatırlamıyorum_?
    bu arada cidden o cocuk o kızımı öpücek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elendil03 -- 1 Haziran 2009; 18:58:09 >

2011 LYS Ve YGS
    ANİMEFanClub
  • Ulan o karizma Zuko ne hallere düşmüş şuraya bak.Berbat berbat.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar çizgi filmdeki karakterler çizimdi.Yani hayal ürünü.İstedikleri gibi şekil veriyorlar.Gerçek dünyada aynısını nasıl bulsunlar.

Arasalar bulunur, çok zor iş değil.Eğer çizgi filmden filme çeviriyorsan bence karakterleri uygun seçmen gerek.
    Eleman Slumdog Millionaire'de çıktıktan sonra almıştır rolü bak sen olaya.

Orjinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar çizgi filmdeki karakterler çizimdi.Yani hayal ürünü.İstedikleri gibi şekil veriyorlar.Gerçek dünyada aynısını nasıl bulsunlar.

Hacım göz var nizam var :) Yani artık o kadar becerizksizlik yapmamalıydılar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.