Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani en azından tenler uyusabilirdi zuko için

2011 LYS Ve YGS
    ANİMEFanClub
  • Hangi zihniyet beyaz tenli Zuko karakterine tam olarak esmer birini oynatır.

Dua edelimde "Ateş Kralıda" kel olmasın

Orjinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar çizgi filmdeki karakterler çizimdi.Yani hayal ürünü.İstedikleri gibi şekil veriyorlar.Gerçek dünyada aynısını nasıl bulsunlar.

Bu karakterleri çizende insan. Yani illa birilerinden esinip birşeyler çiziyorlar. Yani isteseler bu çizgi dizideki karakterleri oldukça benzeyen karakter bulurlar.Ya hiç yoktan belli başlı yerleri benzesin gerisini makyaj vs. bişilerle halletsinler.Ama bu ss lerdeki rezilliği bize film diye sunmasınlar. Hayır harika bir anime filmi yapabileceklerken neden normal film yapıyorlar anlamıyorum. Çok büyük bir risk bu. Aynı şeyi Street Fighter Legend of Chun Li de de yaşadık. Başka devşirme filmlerdede yaşadık. Sonuç hep rezaletti. Karakterler alakasızdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 2 Haziran 2009; 0:21:05 >

Didier Yves Drogba Tébily

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Arkadaşlar çizgi filmdeki karakterler çizimdi.Yani hayal ürünü.İstedikleri gibi şekil veriyorlar.Gerçek dünyada aynısını nasıl bulsunlar.

Bu karakterleri çizende insan. Yani illa birilerinden esinip birşeyler çiziyorlar. Yani isteseler bu çizgi dizideki karakterleri oldukça benzeyen karakter bulurlar.Ya hiç yoktan belli başlı yerleri benzesin gerisini makyaj vs. bişilerle halletsinler.Ama bu ss lerdeki rezilliği bize film diye sunmasınlar. Hayır harika bir anime filmi yapabileceklerken neden normal film yapıyorlar anlamıyorum. Çok büyük bir risk bu. Aynı şeyi Street Fighter Legend of Chun Li de de yaşadık. Başka devşirme filmlerdede yaşadık. Sonuç hep rezaletti. Karakterler alakasızdı.

Anime farklıdır. Çizgi film farklı.

• quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Anime farklıdır. Çizgi film farklı.

Animasyon demek istedim ben.

Avatar'ın çizgi film olduğunu da biliyorum. Bilmemek imkansız zaten google da bile arasan kaç sayfa tartışma çıkar.

Didier Yves Drogba Tébily

• Teaser Trailer yayınlandı.

www.youtube.com/watch?v=e0ZjjMBXMpk

• Valla Harry Potter filmleri gibi iyi para harcar iyi reklam yaparlarsa bu film tutar.Tabi en nihayetinde filmin iyi olması gerek inş beklentileri karşılar.Teaser da güzel olmuş

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • Teaser'dan anladığım kadarıyla emek harcanmış epeyce. Efektler falan güzel olursa hikayenin orijinaline de sadık kalırlarsa güzel bi film ortaya çıkar. Hadi bakalım. Bekliyoruz ne de olsa.

Not:Avatarın bütün bölümlerini nası bulabilirim.İnternetten indiremem kota var.

Zuko:Hayden Christensen mükemmel olurdu

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

Diğerlerini bulamadım.

Orjinalden alıntı: DarknessAngel

bunuda dragonballa benzetmesinlerde

Allah korusun. Rezillikti resmen.

@silenThief o eleman olabilirdi ama her ne kadar ABD yapımlı da olsa bir uzak doğu kültürü söz konusu yani çekik gözlü olmalıydı zuko ve diğerleri. Oyuncular şu saatten sonra değişmez, şu olsaydı bu olsaydı diye kasmaya gerek yok, bir an önce filmin bitip vizyona girmesini bekleyeceğiz.

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Teaser güzeldi bu filmden umut var.

@silenThief o eleman olabilirdi ama her ne kadar ABD yapımlı da olsa bir uzak doğu kültürü söz konusu yani çekik gözlü olmalıydı zuko ve diğerleri. Oyuncular şu saatten sonra değişmez, şu olsaydı bu olsaydı diye kasmaya gerek yok, bir an önce filmin bitip vizyona girmesini bekleyeceğiz.

Teaserlara aldanmamak gerek bence...

Umarım filmi iyi yaparlar, seçilen oyuncularla pek ümitli değil gibi duruyor ama..
  • Teaser'a aldanan kim sadece umut işte bazı şeyleri iyi yapabildiklerini gördüğüm için umutlandım oyunculuklardan da pek ümitli değilim. Benim beklentilerim; konuya sadık kalmaları, aksiyon sahnelerini ve efektleri başarılı bir şekilde kullanmaları, bu sahnelerin doyurucu miktarlarda olması, mümkünse replikleri de orjinal haline yakın tutmaları. Teaser bana sadece kullanılan birkaç efektin kalitesini, Ateş Krallığının armadasını ve o müthiş manzarayı gösterdi.

Orjinalden alıntı: Emofelix

Alın size Amcamız

http://www.imdb.com/name/nm0869467/

Sayid'i alıkoyup, işkence eden psikopat, ruhsuz, tipsiz adam mı oynucak yani Iroh amcayı . Iroh gönlümüze o sevimli mizacıyla girmiş bir adam. Katledecekler . of ya

Ateş Ulusundan bütün elemanlar da kapkara

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
     The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
    Bu mal da Zuko'yu oynayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistercado -- 24 Haziran 2009; 10:55:52 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.