Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
99.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Çok ilginç bir şekilde zamunda yüklediği bütün sürümleri kaldırmış. 720p webrip sürümünü indirecektim maalesef indiremedim.

Dün akşam bende yeni sürüm düştümü diye zamundaya girdim eskileride kaldırmışlar neden acaba ? 720p olan daha çıkmamıştı sanırım ben 2 gb versiyonunu allahtan silinmeden indirmiştim kalite berbat ama yinede 1080p çıkana kadar ara ara bakarız

720p sürümü vardı zamunda'da.

Zamundada 720p yoktu sadece Dvdscr.xvid ve Dvdsrc.x264 sürümleri vardı, gerçek 720p yada 1080p sürümleri zaten bluray gelmeden çıkmaz. Şimdi netede baktım 700mb olan sinema çekimi sürümede 720p yazmışlar

Webrip 720p sürümü vardı.

• ben kickass'den indirdim. Görüntü fena değildi.
  • valla bizde 2 hafta önce gittik pek memnun kalmadım... çünki film öyle bitiyor ki "aaa bitti mi" diyorsunuz ? tamam 3 bölümden oluşuyor ancak filmin böyle kesilip bitirilmesi yanlış
    en azından bölüm sonu yapabilirlerdi.

filmin her sahnesi 3D degil malesef. ve mümkünse orjinal seslendirmeye gidin. ancak salon kücükse dublajlı olana gidin.
  • Filmden şimdi geldim. İstinyede imax izledim. Sanki ilk film imax 3d olarak daha iyiydi gibi geldi bana, ama bu filmide oldukça beğendim. Aksiyon sahneleri falan çok hoşuma gitti.

Gandalf ve Sauron kapışması çok güzeldi. Büyük ihtimalle Gandalfı ordan ya kartallar yada Radagast kurtaracak.
    Legolasın olduğu sahnelerde çok hoşuma gitti. Ama biraz kilo almış ve yaşlanmış

İnşallah son filmde Aragornu görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Geçse ne olur.Açlık oyunları sadece A.B.D içinde 400 milyon dolar hasılat yapmış.Hobbit için 10 kat daha fazla emek harcandı hasılat ortada tam bir rezillik. P.Jackson oturup düşünmeli nerede yanlış yaptığını.

Peter Jackson sonucta paralari goturuyor.

Hem Aclik oyunlari gibi filmler Yuzuklerin Efendisi yada Hobbit gibi filmlerle karsilastirilacak tarzda yapimlar degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

Yardım,çoğu kez güçsüz olanın ellerinden gelir.

buyur hocam belki daha güzel çeviren çıkar

Teşekkürler :) Anladım ben.
  • = Worldwide: $756,634,000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

= Worldwide: $756,634,000

Bunu demeye gelmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel di yani ilk film kadar iyi diyebilirim nedense eleştiriler fazla olmuş , tek eksiği ilk filmde uzunca tutulan gollum sahnesi gibi bunda da ejderha sahneleri uzamış
  • Film çok güzeldi bence
    En güzel sahne sauron ile gandalfın kapışması gandalfı oradan kimi kurtaracağı merak konusu kartallar her zamanki gibi iş başında olabilir
  • 2 hobbit filminede yüzüklerin efendisi serisi kadar özenilmemiş. Orclar çok dandik, 12 yıl geçmiş ve o teknolojiye yaklaşacak kalitede bir film çekemiyorsan yapma abi, para için içine etmeyin güzelim hikayeyi.
    inşallah 3. filmde efektler daha güzel olur, orclar daha kaliteli makyajlarla gösterilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

2 hobbit filminede yüzüklerin efendisi serisi kadar özenilmemiş. Orclar çok dandik, 12 yıl geçmiş ve o teknolojiye yaklaşacak kalitede bir film çekemiyorsan yapma abi, para için içine etmeyin güzelim hikayeyi.
    inşallah 3. filmde efektler daha güzel olur, orclar daha kaliteli makyajlarla gösterilir.

orkları isterse müthiş yapsın hikayenin içine etti bi kere
  • Bu saatten sonra gidilirmi bu filme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpiNeT11

Bu saatten sonra gidilirmi bu filme?

Gidilir hocam, 3D ilk filme göre çok başarılıydı ses efektleri müzikler zaten gayet iyi sinema tadında izlenmeli sonrada 1080p çıkınca evde üzerine cila yapılmalı
  • quote:

quote:

Gidilir hocam, 3D ilk filme göre çok başarılıydı ses efektleri müzikler zaten gayet iyi sinema tadında izlenmeli sonrada 1080p çıkınca evde üzerine cila yapılmalı

cinemaximum salonlarına bakıyorum şimdi bütün koltuklar boş tek başına film izlemeyi pek sevmiyorum... yahşi batı filmini sinemada tek başıma izlemiştim pek keyif alamamıştım

• quote:

quote:

quote:

cinemaximum salonlarına bakıyorum şimdi bütün koltuklar boş tek başına film izlemeyi pek sevmiyorum... yahşi batı filmini sinemada tek başıma izlemiştim pek keyif alamamıştım

Gösterime gireli 3 yada 4 hafta oldu birde üzerine hafta içi normal Hafta sonu daha kalabalık olur yada 1080p beklenebilir tercih sizin ama ben olsam tek başıma izler hatta resim çeker sinema kapattım diye şekil yapardım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gösterime gireli 3 yada 4 hafta oldu birde üzerine hafta içi normal Hafta sonu daha kalabalık olur yada 1080p beklenebilir tercih sizin ama ben olsam tek başıma izler hatta resim çeker sinema kapattım diye şekil yapardım

iyi fikirmiş çıkıyorum şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

2 hobbit filminede yüzüklerin efendisi serisi kadar özenilmemiş. Orclar çok dandik, 12 yıl geçmiş ve o teknolojiye yaklaşacak kalitede bir film çekemiyorsan yapma abi, para için içine etmeyin güzelim hikayeyi.

orkları isterse müthiş yapsın hikayenin içine etti bi kere

Ortada hikaye yok ki , PJ olmasa bu ancak 3 saatlik çerezlik bir film tadinda olurdu. Adam hikayeyi geliştirdi 3 filme 3 er saatlik olarak yaydi.Gayet beğenildi ve izleniliyor. LOTR malzemesinin yarisi bile elinde yok bu seride.2 film olsa tabi daha iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bu filme gidilmezse hangi filme gidilir aklım almıyor hocam :)
  • daha iyi orta dünya filmi varsa söyleyinde ona gidelim :)
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.