Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
99.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

3d izleyeceksen hiç gitme derim bazı yerleri seçemiyorsun dikkatli bakacam diye gözün çıkıyor ..

Yok 2d izleyecem ama cinemaximumda 2d var mı hiç bilmiyorum.

2d sanırım sadece Osmaniye de vardı hocam. Başka sinemalarda yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Beyler 1 soundtrack arıyorum.Hani genelde Thorin kadrajda çıkarken k.çı hafif havalandıran bir parça.Sahne de vericek olursam
    Dale harabelerinde cephaneyi çalarken yakalndıklarında Thorin'in halka konuşması ve sonrasında çıkıyordu.

Sanırım aradığınız bu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Beyler 1 soundtrack arıyorum.Hani genelde Thorin kadrajda çıkarken k.çı hafif havalandıran bir parça.Sahne de vericek olursam
    Dale harabelerinde cephaneyi çalarken yakalndıklarında Thorin'in halka konuşması ve sonrasında çıkıyordu.

Sanırım aradığınız bu hocam?

Hayır hocam değil.Belki bir sahne daha söylersem bulabilirsiniz.

Hani ilk filmde Balin Thorini anlatıyordu, Azog ile olan savaşlarından sonra yaralılara bakarken Thorini görüyordu işte arkasında durabileceğimiz bir kral diyordu arka fonda da tüyleri diken diken eden bir sound giriyordu.

• Gol insanlarının oraya gemiyle girerken tatlı bir müzik vardı. Aradım ama bulamadım. Biliyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=olVsFS8Ajtk

Şu videoda 1.45 den sonra giriyor 5 saniye filan sürüyor.Onun uzun matrajlısını arıyorum ama bulamadım
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=olVsFS8Ajtk

Şu videoda 1.45 den sonra giriyor 5 saniye filan sürüyor.Onun uzun matrajlısını arıyorum ama bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=olVsFS8Ajtk

Eyw hocam

• lan varya deli olcam para yazık la okdar 12tl verdik sinemaya gittik daha 3 ay olmadan flim tr dublajı çıktı be 3 flim isterte 10 oskar ödülü alsın yine gitmem
  • Çok ilginç bir şekilde zamunda yüklediği bütün sürümleri kaldırmış. 720p webrip sürümünü indirecektim maalesef indiremedim.

• Filmi izledim sonunda,beğenmedim.Orklar çok yapmacıktı,tamam senaryo bakımından bir Lotr olmasına imkan yok ama bari Lotr serisindeki doğallık kullanılsaydı.Örneğin Azog'un o hal,şekil,şemal nedir öyle ya?Bilgisayar oyunundan fırlamış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorji -- 3 Ocak 2014; 3:03:05 >
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    kat.ph ta vardı galiba,ordan indirebilirsin.Görüntü kalitesi nasıldır bilmiyorum yalnız.
  • Bazi yerlerde sikilsam da guzeldi. Hobbit sonucta. Bilindik bir dunya.

• quote:

Çok ilginç bir şekilde zamunda yüklediği bütün sürümleri kaldırmış. 720p webrip sürümünü indirecektim maalesef indiremedim.

Dün akşam bende yeni sürüm düştümü diye zamundaya girdim eskileride kaldırmışlar neden acaba ? 720p olan daha çıkmamıştı sanırım ben 2 gb versiyonunu allahtan silinmeden indirmiştim kalite berbat ama yinede 1080p çıkana kadar ara ara bakarız
  • Filmin hasılatı rezalet şuan dünya geneli 633milyon dolarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Filmin hasılatı rezalet şuan dünya geneli 633milyon dolarda.

Aynı şeyi iki kere üst üste söylemene ne gerek var diyecektim öncekini geçen sene söylemişsin. :)

İlk 17 ye girer merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Çok ilginç bir şekilde zamunda yüklediği bütün sürümleri kaldırmış. 720p webrip sürümünü indirecektim maalesef indiremedim.

Dün akşam bende yeni sürüm düştümü diye zamundaya girdim eskileride kaldırmışlar neden acaba ? 720p olan daha çıkmamıştı sanırım ben 2 gb versiyonunu allahtan silinmeden indirmiştim kalite berbat ama yinede 1080p çıkana kadar ara ara bakarız

720p sürümü vardı zamunda'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Filmin hasılatı rezalet şuan dünya geneli 633milyon dolarda.

Rezil durumda değil daha Çin de gösterime girmedi diye biliyorum Çin en az 30 milyon dolar katar ayrıca Amerika dışında daha güncellenmedi bu yüzden az gözüküyor.
  • koskoca smaug,u rezil etmişler ulan öyle yapmacık ejderhamı olur. kaç yıllık orta dünyalıyım diye izledim ama olmaz kardeşim olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

koskoca smaug,u rezil etmişler ulan öyle yapmacık ejderhamı olur. kaç yıllık orta dünyalıyım diye izledim ama olmaz kardeşim olmaz.

Kaç kere bu kadar detaylı ejderha tasviri seyrettiniz ki bunu beğenmediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

koskoca smaug,u rezil etmişler ulan öyle yapmacık ejderhamı olur. kaç yıllık orta dünyalıyım diye izledim ama olmaz kardeşim olmaz.

İlk defa olumsuz eleştiri okudum Smaug için.Çok güzeldi bence.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.