Bmw 116d Motor Üflemesi
Arkadaşlar selam. Geçen gün bmw 116d 2015 model aldım. Araç 100 binde. Aracı alırken ekspere soktum, en full paketi alıp her yerine baktırdım. Kaportada sıkıntı yok. Ön takımda da sıkıntı yok baksı balata yeni değişmiş. Fakat ekspertiz motorda hafif bir üfleme var kötü yağ kullanılmış olabilir yağı değiştirin dedi. Bende işten dolayı gidemedim. Dün gece 50 km yol yaptım, arkadaşla kaputu açtık motor kapağını ve yağ çubuğunu kaldırdığımızda her iki yerden de üfleme yapıyor. Arkadaş motor bitik falan dedi moralimi bozdu. Kardeşimin bmw servisinde çalışan bir arkadaşı var o da yağı değiştir sorun çözülür dedi. Belki de hiçbir sıkıntı yok siz kuruntu yapıyorsunuz dedi.
Burada çok bilgili arkadaşlar var. İlk aracım, büyük heyecanla aldım ama böyle sorun olması beni çok üzdü. İşten kafamı kaldırıp ustaya götüremedim. Bu üfleme neyden dolayı yapar? Çok büyük bir problem midir? Ben ekspertizden sonra bmw ustasına götürmüştüm o da hafif üfleme var ama büyük sıkıntı değil yağ değiştir dedi. Özellikle sordum motorda bir durum varsa almayacağım diye. Hayır araba tertemiz dedi. Ne diyorsunuz arkadaşlar ben mi kuruntu yapıyorum yoksa büyük bir problem mi var arabada?
Yedek Astsubaylık Kısmı Çıkmıyor
Arkadaşlar merhaba. İki üniversite, hem önlisans hem de lisans bitirdim. E devletten yoklama başvurusu yapıyorum. Bitirdiğim okullar sistemde gözüküyor. Ama youtube'da izlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla "Askerlik Tercihi" kısmı bende çıkmıyor. Bu sebeple ne Yedek Astsubaylık ne Komando olarak gitmeyi seçebiliyorum. Bunun çıkmama sebebi nedir? Yaştan dolayı olabilir mi? 26 yaşındayım şuan ve aralıkta 27 olacağım. 1 yıl daha tecilim var ve yedek astsubay olarak gitmezsem tecili kullanacağım. Benim için yedek astsubay olarak gitmek çok önemli. Yardımcı olacak varsa bekliyorum..
Olympus OM-D E-M10 Mark III lens önerileri
Canon 600d den sonra hangisi alınmalı?
|
|
Servis kısa devre yapan cihaza işletim sistemi sorunlu dedi
|
Servis kısa devre yapan cihaza işletim sistemi sorunlu dedi
|
Facebook'taki Mi Türkiye hesabına inanmayın! Bu bir uyarıdır!
|
Yeni kullanıcı için DSLR tavsiyesi
|
İlgi Alanları: Sinema, Kitap, Teknoloji, Bilim

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.382
İkinci El Bölümü Mesajları: 86
Konularının görüntülenme sayısı: 757.632 (Bu ay: 749)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.124 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar