Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Extended Trilogy Edition olarak mı çıkar yoksa tek mi?

Önce normal blu-ray gelir sonra extended gelir sonra da extended trilogy gelir.Hatta birde araya theatrical edition bile sokabilir PJ. Malum doymadı paraya.

Peter Jackson 24 saatlik bir keyif olacak demişti.

6 lı extended Edition gelir mi acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Extended Trilogy Edition olarak mı çıkar yoksa tek mi?

Önce normal blu-ray gelir sonra extended gelir sonra da extended trilogy gelir.Hatta birde araya theatrical edition bile sokabilir PJ. Malum doymadı paraya.

Peter Jackson 24 saatlik bir keyif olacak demişti.

6 lı extended Edition gelir mi acaba?
    quote:

Orijinalden alinti: hawloo

quote:

Orijinalden alinti: Jeolog.

quote:

Extended Trilogy Edition olarak mi çikar yoksa tek mi?

Önce normal blu-ray gelir sonra extended gelir sonra da extended trilogy gelir.Hatta birde araya theatrical edition bile sokabilir PJ. Malum doymadi paraya.

Peter Jackson 24 saatlik bir keyif olacak demisti.

6 li extended Edition gelir mi acaba?

Çok yüksek ihtimal o tarz olaylara girerler. Yanyna bir iki de figür poster bir ?ey syky?tyryrlar. Yapym günlü?ü eklerler. Malum çok uzuuuun bir süre film gelemeyece?i için. Bu tarz aksiyonlar bekliyorum ben.

• İnternete Dvd sürümü düştümü ya ?? Görüntüler sahte değil ise baya iyi gibi duruyor yani.

Varsa link Pm atabilirmisiniz arkadaşlar. Arşivin son halkasıda gelsin bunuda hatim edeyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alinti: All Father

quote:

Orijinalden alinti: Jeolog.

quote:

Extended Trilogy Edition olarak mi çikar yoksa tek mi?

Önce normal blu-ray gelir sonra extended gelir sonra da extended trilogy gelir.Hatta birde araya theatrical edition bile sokabilir PJ. Malum doymadi paraya.

theatrical edition , zaten sinemada gösterilen versiyon oluyor yani ilk normal olarak bu çikiyor , daha sonra extended geliyor.

Theatrical trilogy edition yazacaktim eksik olmus. Ayrica direkt temmuzda extended'in gelecegini söyleyenler vardi o yüzden dedim.

edit: yine eksik yazmışım aynı gün 2 finale girmek iyi gelmedi bana.

Önceki iki filmlerde yakın tarihte çıktı. BluRay'i Nisan gibi , extended'i eylül-ekim hatta kasım bile olabilir , eğer temmuzda gelirse cidden çok erken gelmiş olur ve güzelde olur.

• Thorin e üzüldüm, verecektin o taşı krala bilbo, gözümden düştün, Elveda Kral Thorin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    yanılmıyorsam bu son film değilmi ?
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Şuan için son hocam. Ama ileride illa ki yeni film gelecektir.
    ben bu 6.cı film ile son olduğunu sanıyordum gelirse asla hayır demem ama gandalf'ın durumuda pek iyi değil yanılmıyorsam
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    Annem Hobbit serisiydi, LOTR serisiydi pek anlamaz. İlk filmi geldi yanıma ben TV'den izlerken izlemeye başladı. O Shire köyünü falan görünce direk söylediği manzaraya bak ne güzelmiş oldu. 50 yaşındaki kadın gecenin 12sinde izlemeye başladığım filmi benle beraber sırf manzara hoşuna gittiği için oturdu izlemeye başladı. Geçen sene ben finallere çalışırken 2. filmin fragmanını görmüş bir yerde. Bana Andaç senle izlediğimiz filmin ikincisi çıkmış onu izlemeye götürsene beni dedi. Beraber gittik filme yine hayran oldu. 3. filme pazartesi günü gittik. Bu sefer kendisi konuya biraz daha hakim olmuş. Olayları ve örgüyü biliyor en azından. Konuyu da anlamış şekilde izliyor yani. Filmin sonundaki sahnelerde yine manzaraya hayran oldu konuyu unuttu

Özet: Nerede o LOTR serisindeki filmin içinde hissetme duygusu.

• hobbitin son filmi izlemeye gitmeden once ilk iki filmi izleyip oyle gitmiştim
    geldikten sonrada lord u izlemeye başladım. hobbitin son filim haric diyer 5 film extended versiyonu
    6 filmi peş peşe izleyince sanki hepsini ilkkez izlemiş gibi hissettim extended olanları simdiye kadar bilerek izlememistim süper oldu

dun akssam kralın donusu bittiğinde yonetmenin adı yazdığında içimde bi boşluk oluştu
    artık bitmişti. orta dunya artık yok. cıplak gibi hisettim
  • DVDScr XVID AC3 HQ olarak çoğu yere düşmüş hemen indirip arşive ekledim yoklukta 1080p çıkana kadar görüntüsü idare eder saol bilgilendirme için
  • sonuç olarak her yerde 3d idi izliyemedim sizce izlemeye değermi mecbur ya bluray alıcaz yada internete düşmesi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

DVDScr XVID AC3 HQ olarak çoğu yere düşmüş hemen indirip arşive ekledim yoklukta 1080p çıkana kadar görüntüsü idare eder saol bilgilendirme için

Ben yine de beklemek istiyorum :) Hobbit extended versiyonlarında şöyle bir durum var 1. filmde ve 2.filmde önemli olan bahsi geçen thorin'in babası ve yüzüğüdür. Bunun dışında ilk film 17 dakika ikinci film 25 dakika uzun denmiştir ama dediğim sahneler dışında LOTR extended gibi kayda değer hiçbirşey yoktur. Ama son filmin extendedi için çok şey söylendi o yüzden beklemedeyiz tabii ki

Bu arada 2.filmde thorin'in babasının olduğu sahnelerin silinmesi çok tuhaf ve komik geldi , sahneyi sinemaya eklemezsin anlarızda adamı resmen sahneden silmişlerdi :)

• Merhaba
    uzun zaman önce izledi?im ve hatyrlayamady?ym filmi sizlere sormak isterim.
    film avrupa da bir yerde ingiltere ya da iskoçya olabilir,uzun yyllar faaliyet gösteren ve maddi sykynty yüzünden kapanmak üzere olan makosen ayakkaby fabrikasynda geçiyor.
    Fabrikayy kapatmakla görevlendirilen ki?i orada çaly?an insanlaryn özverisini görünce bu durumdan vazgeçer yardymcy olmaya karar verir.
    filmin son sahnelerinden biri fabrika çaly?anlary ki?iye kendi ürettikleri ayakkabyyy arma?an eder.

Lütfen bu filmin adyny bilen varsa bana foruma cvp yazarsa sevinirim.
    ?imdiden t?kler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

sonuç olarak her yerde 3d idi izliyemedim sizce izlemeye değermi mecbur ya bluray alıcaz yada internete düşmesi gerek
    quote:

Orijinalden alynty: the space enginer

sonuç olarak her yerde 3d idi izliyemedim sizce izlemeye de?ermi mecbur ya bluray alycaz yada internete dü?mesi gerek

Bu filmi kesin sinemada izleyin, imkânyn varsa akasya LG IMAX da izle film hâlâ gosterimde, hakikaten çok kaliteli, sesler müthis.
    Üstte arkadaslarin bahsettigi DVD internet versiyonu indirip inceledim, kalite iyi, fakat hiçbir versiyon LG IMAX sinema kalitesinde olmaz, bu film sinemada izlenir, hele o smaug un ucusa geçis ve inislerdeki sesler müthisti, firsat bulursam belki tekrar gider izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 8 Ocak 2015; 14:17:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ASTUMEN

Merhaba
    uzun zaman önce izledi?im ve hatyrlayamady?ym filmi sizlere sormak isterim.
    film avrupa da bir yerde ingiltere ya da iskoçya olabilir,uzun yyllar faaliyet gösteren ve maddi sykynty yüzünden kapanmak üzere olan makosen ayakkaby fabrikasynda geçiyor.
    Fabrikayy kapatmakla görevlendirilen ki?i orada çaly?an insanlaryn özverisini görünce bu durumdan vazgeçer yardymcy olmaya karar verir.
    filmin son sahnelerinden biri fabrika çaly?anlary ki?iye kendi ürettikleri ayakkabyyy arma?an eder.

Lütfen bu filmin adyny bilen varsa bana foruma cvp yazarsa sevinirim.
    ?imdiden t?kler.

bu sorunun burada ne işi var kardeşim konu dışına açsan yine birşey demem ama bir filmin konusunda başka bir filmi neden arıyorsun illa laf mı söylensin istiyorsun

• quote:

artık bitmişti. orta dunya artık yok. cıplak gibi hisettim

benim kafadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Ocak 2015; 15:24:14 >
  • dvdscr'nin kalitesini göstermek amaçlı bir görüntü.

Kadının dibi. The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

Daha iyisi var.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Benim indirdiğim yer çok yavaş nedense :)
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.