Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flim pek bişey yokkdu busefer 1 2 bundan daha iyiydi 3.flim biraz farklı bi havada çekilmiş yani smug okdarmıydı yani okdar sen öv bizi gazla flim başında öldür çok saçma geldi bana ama hikayeyi okumadım tabi bide o aşk sahnesi yokmu orda çok güzel çekmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Daha iyisi var.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

Link ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

flim pek bişey yokkdu busefer 1 2 bundan daha iyiydi 3.flim biraz farklı bi havada çekilmiş yani smug okdarmıydı yani okdar sen öv bizi gazla flim başında öldür çok saçma geldi bana ama hikayeyi okumadım tabi bide o aşk sahnesi yokmu orda çok güzel çekmişler

Smaug küçülmüş sanki bu filmde ikinci filmde bilbo yaninda karinca kadar kaliyordu simdi Skyrim deki ejderhalar kadar olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha yeni izledim hiç beğenmedim filmi, yani bi film istense bu kadar kötü olmazdı. tamam kitaba bağlı kalmiyosunda bari filmi düzgün yap neredeyse bilgisayar oyunu gibiydi film savaş sahneleri berbattı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

Legolas'ın ilk defa okunun bittiğini gördüm
    .Extended versiyonunu bekleyeceğiz her şeye rağmen 12 yıl önce son filmi izlerken yaşadığım duyguları yaşadım bitince burukluk oldu

Yüzüklerinin Efendisi'ni okursanız Legolas'ın neden okunun bitmediğini anlardınız. Atabileceği ne kadar ok varsa savaş meydanından geri topluyordu. Elflerin özel yetenek ve güçleri vardır ama ok yaratacak halleri yok.
    Kitapta da çabuk ölüyordu. Ozan'a ejderhanın zayıf yerini insanlar ve cücelerini dillerini bilen Erebor kuşları söylemişti. Thorin'nin Demirayak'a gönderdiği kuş gibi. Benim karnıma ağrı girdi ama film bittiği için değildi. Saçma sapan yaptığı değişiklikler ve hiç alakasız bir beş ordu muharebesi yüzündedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 10 Ocak 2015; 20:58:18 >

• az önce izledim goruntu kaliteliydi o konuda sorun yok sinemada izleme tavsiyelerine uydum iyikide uymuşum hiç beğenmedim beklentimin çok altında zayıf senaryolu bir film oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 10 Ocak 2015; 21:27:03 >
  • Bende filmi hiç beğenmedim. Savaş olana kadar herşey güzeldi. Smaug öldü, altın hırsı baş gösterdi. Gayet iyi yansıtmışlar. Ama Savaş sahnesi ve sonrası tam çöplüktü. Son 1 saatinide ilerleterek seyrettim. Olmamış. Kim ne derse desin. Mantık hatalarını geçtim, filmin süresini uzatmak için saçma sapan gereksiz sahneler koyup durmuşlar. Açıkcası gidip kitabını okusam daha hoşuma gideceğini düşündüm.

Uzun zaman önce bu filmin sayısının 2 den 3 e uzatılacağı haberi gelmişti. O anda anlamıştım. Don lastiği gibi sahneleri uzatırsan, anlamsız sahneler eklersen film bir halta benzenez.

Smaug u 2. filmde öldürseler bu filmi izlemek için nedenim bile kalmazdı. Eminim yapımcılarda bunu bildikleri için 2. filmden parçayı kesip 3. filme eklemişlerdir.

İlk seriyi ve bu serinin kesilmiş versiyonlarını seyretmedim. Sırf orta dünya hatırına boş zamanlarımda kesilmiş versiyonlu filmlerini bir kere daha seyredeceğim. İlk seriyi çok sevdim ama hobbit serisi hiç olmamış.

• 9gag'te gördüm benzerini ekleyeyim.
    en iyi oyuncu  The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

en can alıcı sahne  The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bende filmi hiç beğenmedim. Savaş olana kadar herşey güzeldi. Smaug öldü, altın hırsı baş gösterdi. Gayet iyi yansıtmışlar. Ama Savaş sahnesi ve sonrası tam çöplüktü. Son 1 saatinide ilerleterek seyrettim. Olmamış. Kim ne derse desin. Mantık hatalarını geçtim, filmin süresini uzatmak için saçma sapan gereksiz sahneler koyup durmuşlar. Açıkcası gidip kitabını okusam daha hoşuma gideceğini düşündüm.

Uzun zaman önce bu filmin sayısının 2 den 3 e uzatılacağı haberi gelmişti. O anda anlamıştım. Don lastiği gibi sahneleri uzatırsan, anlamsız sahneler eklersen film bir halta benzenez.

Smaug u 2. filmde öldürseler bu filmi izlemek için nedenim bile kalmazdı. Eminim yapımcılarda bunu bildikleri için 2. filmden parçayı kesip 3. filme eklemişlerdir.

İlk seriyi ve bu serinin kesilmiş versiyonlarını seyretmedim. Sırf orta dünya hatırına boş zamanlarımda kesilmiş versiyonlu filmlerini bir kere daha seyredeceğim. İlk seriyi çok sevdim ama hobbit serisi hiç olmamış.

Hocam herkes savaşa yoğunlaşmış ama kitapta 15 20 sayfa yer vermiş savaşa

• Beyler yardım ederseniz çok makbule geçer .Cinemaximum davetiyeleri var elimde. Bu davetiyelerle imaxten bilet alırken gözlüğe bir ücret ödüyor muyuz? Ödüyorsak kendi 3d gözlüğümü imaxte kullanabilir miyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

Beyler yardım ederseniz çok makbule geçer .Cinemaximum davetiyeleri var elimde. Bu davetiyelerle imaxten bilet alırken gözlüğe bir ücret ödüyor muyuz? Ödüyorsak kendi 3d gözlüğümü imaxte kullanabilir miyi?

Elinizde IMAX gözlüğü varsa yanınızda götürebilirsiniz. Onun dışındaki gözlükler aynı formatta değiller!

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

9gag'te gördüm benzerini ekleyeyim.
    en iyi oyuncu  The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

en can alıcı sahne  The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

Sonuna kadar katılıyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

9gag'te gördüm benzerini ekleyeyim.

Filmin özeti...

• 4 tane kartal bir tane ayı kısmına kesinlikle katılıyorum kum gibi gelen ordu bir anda yok oldu gitti. Filmde mantık hatası çok var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Beyler yardım ederseniz çok makbule geçer .Cinemaximum davetiyeleri var elimde. Bu davetiyelerle imaxten bilet alırken gözlüğe bir ücret ödüyor muyuz? Ödüyorsak kendi 3d gözlüğümü imaxte kullanabilir miyi?

Elinizde IMAX gözlüğü varsa yanınızda götürebilirsiniz. Onun dışındaki gözlükler aynı formatta değiller!

İmax gözlüğü yok hocam. Bu davetiyelere gözlükler imax gözlükleri dahil diye duydum doğru mudur?

• quote:

quote:

quote:

İmax gözlüğü yok hocam. Bu davetiyelere gözlükler imax gözlükleri dahil diye duydum doğru mudur?

Davetiye içeriği ile ilgili bir bilgim yok ama genel bir davetiye ise gözlük dahil değildir. Sonuçta bu davetiye ile 3d olmayan bir filme de gitme ihtimaliniz var. Gözlük ücreti de 2,50 TL civarındadır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Davetiye içeriği ile ilgili bir bilgim yok ama genel bir davetiye ise gözlük dahil değildir. Sonuçta bu davetiye ile 3d olmayan bir filme de gitme ihtimaliniz var. Gözlük ücreti de 2,50 TL civarındadır.

Anladım. Cevap için teşekkürler.

• Tam bir hayal kirikligi idi. Gercekten rezalet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Film okadar amator cekilmiski hd si ciksin goruntulu sacmaliklari ortaya cikartirlar.bu filmi iyiki sinemada seyretmedim.sonra cikista sove sove eve geliyordum.
    1. De 3 tane trollu olduremiyen cuceler 3 koldan saldiran onbinlerce orc ordusunu yarip geciyor.

Yalnız kitapta o 3 trolleri cüceler öldürmüyor.

• Aragorn lotr'da 87 yaşındaydı. Hobbit 60 sene öncesini anlattığına göre 27 yaşlarında o sıralar.
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.