Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Legolas yaşlanmış, nasıl elf bu? Şaka bir yana Lotr dan bu yana neredeyse 15 yıl geçti, vay be.
  • 150bin oy 7.7 puan şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASTUMEN

Merhaba
    uzun zaman önce izledi?im ve hatyrlayamady?ym filmi sizlere sormak isterim.
    film avrupa da bir yerde ingiltere ya da iskoçya olabilir,uzun yyllar faaliyet gösteren ve maddi sykynty yüzünden kapanmak üzere olan makosen ayakkaby fabrikasynda geçiyor.
    Fabrikayy kapatmakla görevlendirilen ki?i orada çaly?an insanlaryn özverisini görünce bu durumdan vazgeçer yardymcy olmaya karar verir.
    filmin son sahnelerinden biri fabrika çaly?anlary ki?iye kendi ürettikleri ayakkabyyy arma?an eder.

Lütfen bu filmin adyny bilen varsa bana foruma cvp yazarsa sevinirim.
    ?imdiden t?kler.

HOBBİT konusuna filmmi soruyorsun

• Legolas'ın ilk defa okunun bittiğini gördüm
    .Extended versiyonunu bekleyeceğiz her şeye rağmen 12 yıl önce son filmi izlerken yaşadığım duyguları yaşadım bitince burukluk oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvoni -- 9 Ocak 2015; 16:36:45 >
  • berbat tek kelime ile berbattı.hele o cok övdüğünüz savaş sahnesi bu ne dir yaa.3 koldan saldıran orc ordusu ne olduda yeniliyor?4 tane kartal bir tane ayı mi yeniyor orduyu? bu hobbit serisini biran once aklımdan silecegim.aklımda hep lotr serisi kalıcak.nasıl oluyorsa elflerin kartal gozlu ordusundan daha iyi kadınlar yaşlılar savaşıyor.
  • yuh konudaki spoillere bak.
    uyelik tarihi 2006 mesaj sayisi 3800 ama spoiler tusunu kullanmiyor
    çok mu zor beyler spoiler tusunu kullanmak?
    filmi izlemeyenlere acirdim konuya girip bu mesajlari görürlerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 9 Ocak 2015; 9:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

yuh konudaki spoillere bak.
    uyelik tarihi 2006 mesaj sayisi 3800 ama spoiler tusunu kullanmiyor
    çok mu zor beyler spoiler tusunu kullanmak?
    filmi izlemeyenlere acirdim konuya girip bu mesajlari görürlerse

izlemesinler izlemesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.izlencek bişey yok cunku.
  • Hobbit serisi içerisinde özellikle senaryo anlamynda en kötü olany olmu?. Peter jackson e?er lotr gibi bir ?aheser çekmemi? olsaydy bu yapymlar gi?ede ?u an yapty?ynyn ancak yarysyny yapardy ayrcya cgi olayyda ilk 2 filmdeki gibi bazy sahnelerde çok ama çok kötü olmu?

örne?in thranduilin geyikten atlady?y sahne ve elflerin orc ordusuyla ilk çarpy?ty?y sahne.
    .
    Orta dünya hastasy olsaydym peter jacksona demedi?imi byrakmazdym ama ?u durumda yalnyzca:

Ben hayyr diyorum

bu arada sanyyorum forum kaynakly türkçe karakterler çykmyyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 9 Ocak 2015; 11:35:14 >

• "bu kafasız kezbanların kuru gürültüsü değil; bunlar top model. simaları güzel, anatomileri taş."

gloin oğlu ronaldo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 9 Ocak 2015; 13:45:20 >
  • Hobbit olayları sırasında Aragorn 10 yaşında değil mi. Nasıl böyle saçma bir şey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

berbat tek kelime ile berbattı.hele o cok övdüğünüz savaş sahnesi bu ne dir yaa.3 koldan saldıran orc ordusu ne olduda yeniliyor?4 tane kartal bir tane ayı mi yeniyor orduyu? bu hobbit serisini biran once aklımdan silecegim.aklımda hep lotr serisi kalıcak.nasıl oluyorsa elflerin kartal gozlu ordusundan daha iyi kadınlar yaşlılar savaşıyor.

Zaten ortada bir sürü anlamsız gelen olaylar ve mantık hataları var. Ha extended versiyonunda muhtemelen bunlar giderilecektir. Ama o zaman da sinemanın zevki kalmıyor. Orta dünyayı görmek çok güzel ama bunu iyi işlememesi kötü oldu.

Filme gelirsek;

Dediğiniz gibi koskoca 3 tane ork ordusu var. 1 tanesi dağın önünde savaşıyor, diğeri Dale'ye saldırıyor, 3. ordu ise kuzeyden Bolg komutasından geliyor. Birden bir bakıyorsunuz, dağın önünde sadece cüceler kalmış, koskoca elf ordusu nerde belli değil. Muhtemelen Elf ordusu Dale'ye geçip burada savaşıyor, ayrıca orklar dağın önünde cüceleri sıkıştırmış durumda ve cücelerin sayısı çok az. Birden dağdan çıkan 13 cüce sanki 13 bin kişilik orduyla çıkar gibi orkları orada dağıtıyor ve 4 tanesi Azog'un peşine düşüyor.

O savaşı görünene göre kartal dahi gelse kazanmaları oldukça zor. Sadece Elf ordusu kalabalık ve baya donanımlı. Cücelerin sayısı çok az. İnsanlarında az. Yani koskoca 3 tane ordusu olan Orkların bu savaşı kartal ve Beorn gelse de kaybedemez. Hatırlayın Helms Deep ve Minas Trith savaşlarında takviye ordular gelmese kazanamazlardı. Burada da aynı şey söz konusu. Yani mantıksızlık olduğu gibi ve bağlantılar oldukça zayıf. Sanki Azog ölünce orklar yenilmiş oldu.

Kısacası ben dahil eleştiri getiren herkes bundan şikayetçi. Oldu bittiye getirilen, üstün körük geçiştirilen bir film olmuş.

• Arkadaşlar Tauriel e ne oluyor.Kesilmiş sahnelerde bundan bahsediyorlar mı?Uydurma bir karakter olmasına rağmen çok etkilendim.Garibim kederden ölmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

quote:

berbat tek kelime ile berbattı.hele o cok övdüğünüz savaş sahnesi bu ne dir yaa.3 koldan saldıran orc ordusu ne olduda yeniliyor?4 tane kartal bir tane ayı mi yeniyor orduyu? bu hobbit serisini biran once aklımdan silecegim.aklımda hep lotr serisi kalıcak.nasıl oluyorsa elflerin kartal gozlu ordusundan daha iyi kadınlar yaşlılar savaşıyor.

Zaten ortada bir sürü anlamsız gelen olaylar ve mantık hataları var. Ha extended versiyonunda muhtemelen bunlar giderilecektir. Ama o zaman da sinemanın zevki kalmıyor. Orta dünyayı görmek çok güzel ama bunu iyi işlememesi kötü oldu.

Filme gelirsek;

Dediğiniz gibi koskoca 3 tane ork ordusu var. 1 tanesi dağın önünde savaşıyor, diğeri Dale'ye saldırıyor, 3. ordu ise kuzeyden Bolg komutasından geliyor. Birden bir bakıyorsunuz, dağın önünde sadece cüceler kalmış, koskoca elf ordusu nerde belli değil. Muhtemelen Elf ordusu Dale'ye geçip burada savaşıyor, ayrıca orklar dağın önünde cüceleri sıkıştırmış durumda ve cücelerin sayısı çok az. Birden dağdan çıkan 13 cüce sanki 13 bin kişilik orduyla çıkar gibi orkları orada dağıtıyor ve 4 tanesi Azog'un peşine düşüyor.

O savaşı görünene göre kartal dahi gelse kazanmaları oldukça zor. Sadece Elf ordusu kalabalık ve baya donanımlı. Cücelerin sayısı çok az. İnsanlarında az. Yani koskoca 3 tane ordusu olan Orkların bu savaşı kartal ve Beorn gelse de kaybedemez. Hatırlayın Helms Deep ve Minas Trith savaşlarında takviye ordular gelmese kazanamazlardı. Burada da aynı şey söz konusu. Yani mantıksızlık olduğu gibi ve bağlantılar oldukça zayıf. Sanki Azog ölünce orklar yenilmiş oldu.

Kısacası ben dahil eleştiri getiren herkes bundan şikayetçi. Oldu bittiye getirilen, üstün körük geçiştirilen bir film olmuş.

Olay o degil.Kitapta kalabalik ordularina ragmen yeniliyor orklar.Nedeni ise,Beorn un gelip Bolg u yani komutanlarini(Azog kitapta hayatta bile degil.Pj sacmaliklari)oldurmesiyle taktikten yoksun kalmalari ve korkuya kapilmalari.Ama filmde bu hic yansitilamamis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: balekoglu

Hobbit olayları sırasında Aragorn 10 yaşında değil mi. Nasıl böyle saçma bir şey olabilir.

Zaten kitapta Aragorn veya Legolas in bahsi bile gecmemekte.Pj in Orta Dunya ile yuzeysel ilgilenen,populer kultur izleyicisi icin koydugu bir sahne

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

quote:

Filme gelirsek;

Olay o degil.Kitapta kalabalik ordularina ragmen yeniliyor orklar.Nedeni ise,Beorn un gelip Bolg u yani komutanlarini(Azog kitapta hayatta bile degil.Pj sacmaliklari)oldurmesiyle taktikten yoksun kalmalari ve korkuya kapilmalari.Ama filmde bu hic yansitilamamis

Aynen ben kitapları okumadım ama bu şekilde yayınlansaydı yani kitaptaki gibi efsane olurdu bu film bence

• 2.30 saat CGI çöplüğü izledik ... Lan o neydi öyle ya ? Hani nasıl yani arkadaş ? Hani kitaptaki olaylar ? Beorn'u kartaldan attılar gitti, sahneler kesik kesik. 5 saniye önce ne oluyor 5 saniye sonra ne oluyor hiç bir anlam veremiyorsunuz. Film sona doğru koşturmuş gitmiş. Thorin'in o hesaplaşma olayının o kadar uzatılıp artık bayma noktasına getirmesi.

Bu arada filmlerde neden cüceleri bolca kullanmadıklarını görmüş olduk. Full CGI'dı full , 1 tane organik bir şey yoktu orada. Turuncu saçlı çılgın kuzenin savaşırken bir yandan konuşması aman yarabbi ...

Legolas'ın bir ton elamanı ile beraber tokatladığı herif filmin yarısını öldürdü. Legolasın onca hengameden sonra onu öldürüş sahnesi ... Hangi kafa ile yapmışlar anlamadım gerçekten. Popüler bir tüketim ürünü haline getirmişler güzelim filmi. O Ed Sheeran'ı credits kısmında türkü söylettikleri an anlamıştım.

Blizzard'ın sinematikleri şuna 10 basar. Warhammer'ın sinematiğini hala unutamıyorum mesela. Bizim oyunlar nelere kadirmiş oysaki.

Sadece orta dünya için izledik. Olayların analtılış şekli tartışılır hadi efektlerde tartışılır ama işleniş biçimi yani -SUNUM- berbattı. O ilk üç filmi kim yapmış nerede yapmış nasıl yapmış , bu dünyadan değil miymiş acep.

Gitmeden önce imbd puanını görüp sinirleniyordum, yahu orta dünyadan anlamayan veletler güzelim filmimi topa tutuyor diyordum ki gittim fazla bile bonkörlük yapıldığını gördün. 7-7.5 fazla bu filme.

• freshmind kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz cok dogru.Orta Dunya hatrina 4 puan verdim imdb de

• Film okadar amator cekilmiski hd si ciksin goruntulu sacmaliklari ortaya cikartirlar.bu filmi iyiki sinemada seyretmedim.sonra cikista sove sove eve geliyordum.
    1. De 3 tane trollu olduremiyen cuceler 3 koldan saldiran onbinlerce orc ordusunu yarip geciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Saruman'ın ak elinin burda ne işi var ya

İrina Shayk Orta Dünya dan sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

quote:

Filme gelirsek;

Demek istediğim filmin işlenişi yönünde mantık hataların olması. Dediğim sahneler arasında olayların geçişinin belirli bir sonuca oturtulmaması. Orkların kalabalık olması ve yenilmesini adam akıllı izleyiciye vermedi.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.